Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.10.2015 19:35 - ИСЛЯМЪТ Е ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО РАЖДА ЧУДОВИЩА
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 05.10.2015 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    ИСЛЯМЪТ Е ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО РАЖДА ЧУДОВИЩА 

Автор: Виктор Кордон

         Настъпил е онзи съдбоносен момент, когато истината трябва да бъде казана такава, каквато е, защото нейното премълчаване би имало фатални последици. Това е още по-важно да бъде сторено сега, тъй като политическите елити в Европа са сковани от политкоректност и са упоени от смъртоносните утопии за мултикултурализма и свръхтолерантността, което ги прави безсилни пред лицето на настъпващата гибелна заплаха. А грозната истина е, че ислямът е идеология, която създава чудовища, и тези чудовища тероризират целия свят. Някои може би биха възразили, че на много места на планетата има терористи и те са от различни религии и дори атеисти, а не са само мюсюлмани. Истината обаче е, че огромната част от терористите са именно мюсюлмани, че точно те извършват болшинството от терористичните актове и на тяхната съвест лежат повечето жертви.

         Според индекса, изработен от австралийския Institute for Economics and Peace, през 2013 г. почти 18 000 души са били убити в нападения на терористи, при което само три от многото ислямистки организации – „Ислямска държава”, „Ал Кайда” и „Боко Харам” плюс талибаните, носят отговорността за 66% от убийствата. В доклада се посочва, че това, което ги обединява, е религиозна идеология, основана на екстремистки интерпретации на уахабитския ислям. Над 82% от всички смъртни случаи през 2013 г. са били в пет държави – Ирак, Афганистан, Пакистан, Нигерия и Сирия (навсякъде са дело на мюсюлмани), като жертвите на тероризма само в Ирак са повече от 6000.

         Почти навсякъде, където има мюсюлманско население, то участва активно в агресии срещу немюсюлмани, извършва кланета и атентати. Това се случва абсолютно по целия свят, включително и там, където няма мюсюлмани или те са твърде малко – Аржентина (виж), Австрия, Италия, Германия, Ливан (виж, виж), Испания (виж), Турция, Шотландия, Израел, Китай, САЩ (виж), Азербайджан, Саудитска Арабия, Индонезия (виж, виж), Англия, Пакистан, Русия (вижБангладешФилипините (виж), Мароко, Минданао и на безброй други места. От това изобилие от примери ясно се вижда, че мюсюлманите просто не могат да живеят с други хора, че са изключително агресивни към всички, които се различават от тях по етнически, расови, племенни, кланови, културни, религиозни и конфесионални признаци. Но защо именно те проявяват вопиюща нетърпимост към инакомислещите, стараейки се не просто да ги оборят, не дори да ги победят, а да ги унищожат физически? 

        Знаем, че много католици, протестанти, православни, юдеи, зороастрийци, джайнисти, будисти, индуисти, сикхи, шинтоисти, бахайци живеят навсякъде по света, включително и сред народи с преобладаващо различна от тяхната религия, сред които те са малцинство. Но, с много малки изключения, те успяват да се интегрират в тези общества и да живеят мирно, въпреки че нерядко са изправени пред трудности, неразбиране, дискриминация. Техният отговор на трудностите и на другостта обаче не е терорът, а по-усилена работа, самоусъвършенстване и стремеж да се адаптират към местните условия.

         Ала с мюсюлманите нещата стоят по коренно различен начин. На всички проблеми и на всички различия те отговарят с ужасяващо насилие, те изпитват неистова жажда за кръв и смърт. И това не е случайно, а е всеобщо правило, което се наблюдава навсякъде по света, независимо дали мюсюлманите са араби, африканци, индонезийци, тюрки, пакистанци, индийци, перси, кюрди, албанци, кавказци, уйгури или каквито и да е други. Където и да се намират, те са винаги готови да убиват в невъобразими мащаби и с чудовищно неуважение към човешкия живот. И единственото нещо, което свързва тези хора от различни континенти, страни, раси, народи, етноси и култури, е ислямската религия. Нещо повече. Има много етноси, част от които изповядва исляма, а друга част – различна религия. И докато останалите обикновено са мирни и кротки, дори и да живеят бедно, то техните събратя по кръв, но с мюсюлманско изповедание, отново изпъкват с несравнима кръвожадност и с апетит да отнемат човешки животи и да извършват варварски жестокости.

         Необходима е забележителна интелектуална импотентност след всички тези изобличаващи доказателства да не се направи корелация между исляма и насилието, което той поражда навсякъде, където е успял да се промъкне. Ислямът ражда чудовища, поради което не бива да бъде допускан да настъпва повече на европейска територия. Защото мюсюлманските общности тук веднага ще се превърнат в инкубатори за терористи, тъй като ислямът не може да произвежда и да изнася нищо друго, освен терор. Пренебрегването на тази аксиома неминуемо ще има фатални последици и ще доведе до потресаващо насилие на европейския континент, както е било досега навсякъде, където са игнорирали тази заплаха.

         Мюсюлманите използват различни обяснения, за да оправдаят злодействата си, но истината е, че точно ислямът ги прави злодеи, защото ги възпитава в атмосфера на насилие, невежество, сляпо подчинение на съмнителни авторитети и незачитане на човешкия живот. Това разкрива и мюсюлманинът Хамед Абдел-Самад, автор на нашумялата книга „Ислямският фашизъм”. Той не е случаен лаик, а е син на сунитски имам и от дете изучава Корана и писанията за пророка Мохамед. В немското издание „Ди Цайт” Абдел-Самад пише следното:

„Твърдението, че „Ислямска държава“ няма нищо общо с Мохамед, не само заблуждава – то е опасно. „Ислямска държава“ не върши нищо, което не би сторил и Мохамед: поробване, обезглавяване на военнопленници, завоевателни войни. Мюсюлманите никога не поставят Мохамед под въпрос, напротив - те го мистифицират и превъзнасят. Мисля, че е дошло време да излезем начисто”.

„В исляма се съдържат автентични елементи, които легитимират омразата и насилието. Досега ние отбягвахме този проблем. За ислямисткия тероризъм обвинявахме ту агресивната политика на Запада, ту социалната мизерия и дискриминацията на младите мюсюлмани. Но тези обстоятелства са само катализатор. В дъното на всичко е претенцията, която издигат Коранът, биографията на Пророка и почти всички мюсюлмански религиозни школи до ден-днешен: обидите срещу Пророка трябва да се наказват със смърт”.

         42-годишният Абдел-Самад, който е бивш член на „Мюсюлманското братство”, пише, че в биографията на Пророка се разказва за близо 40 души, екзекутирани по негово нареждане или с неговото одобрение, само защото са го обидили и цитира един пример от сборника с хадиси (предания за думите и делата на пророка Мохамед) на Абу Дауд: „Пророкът видя една мъртва жена пред джамията си и попита молещите се кой я е убил. Един слепец се надигна и рече: „Аз. Тя е моя робиня, родила ми е две дечица, същински бисери. Вчера обаче тя обиди теб, божия пророк. Казах й  да спре да те обижда, но тя продължи. Не можах да издържа и я убих.” Мохамед отвърна: „С право се е проляла кръвта на тази жена”.

„Ужасното в тази история е не просто жестокостта срещу жената, а приватизирането на насилието. Излиза, че право да издават смъртни присъди вече имат не само властниците, но и всеки мюсюлманин”, коментира Хамед Абдел-Самад и разказва как той самият е попаднал в списъка на „лошите”: „Наскоро изнесох доклад в университета в Кайро, където си позволих да кажа на висок глас, че ислямският фашизъм е започнал още от Мохамед. Тогава един тамошен професор призова да бъда убит и разказа именно притчата с робинята”.

         Хамед Абдел-Самад  добавя още: „Черти от характера на Мохамед, които можем да наречем болезнени, се предават по наследство на всички мюсюлмани: маниите за величие и господство, мнителността и параноята, натрапчивите неврози и нетърпимостта към критика. Днес можем да му окажем най-голяма почит, ако го видим такъв, какъвто е - и надраснем вярата в неговото всемогъщество. С други думи: ако погребем един опасен идол”.

         Фактът, че навсякъде ислямските общности създават крайно агресивни и шокиращо нетолерантни индивиди, които изключително лесно се радикализират и се превръщат в терористи и екстремисти, независимо от етноса и расата им, е необоримо доказателство за антихуманната природа на исляма. Ето защо той няма място в Европа и трябва с всички възможни средства да се попречи на неговото настъпление, защото обратното би довело до края на европейската цивилизация.

         Саудитският журналист Абдул Рахман ал Рашид (Abdulrahman al-Rashed), самият той мюсюлманин, ни разкрива от първа ръка зловещата природа на исляма. В своя редакционна статия, публикувана в неговия вестник „Ашарк ал Аусат“ (Asharq al-Awsat), той пише следните силни и изобличаващи слова:

„Факт е, че не всички мюсюлмани са терористи, но също така е факт, че всички терористи са мюсюлмани. Тези, които взеха за заложници децата от Беслан са мюсюлмани. Тези, които отвлякоха и убиха дванайсетте непалци, са мюсюлмани. Тези, които взривиха луксозните жилищни комплекси в Риад и Кхоба, са мюсюлмани. Тези, които отвличат заложници и ги колят, са мюсюлмани. Тези, които осъществяват самоубийствени атентати, са мюсюлмани. Бин Ладен е мюсюлманин. Нищо ли не ни казва това за нас самите и за нашето общество?

...Шейх Юсуф ал Карадави, баща на две деца, които, пазени от английската полиция, учат в невярната Великобритания, оправдава или направо възхвалява убийствата на цивилни американски граждани в Ирак. Питам се как би погледнал в очите майката на Ник Бърг. Питам се също как си представя, че могат да му повярват, когато заявява по телевизията, че ислямът е мирна, състрадателна и толерантна религия. Ние, мюсюлманите, сме болни. Наистина болни, и болестта ни е много сериозна. Трябва да я лекуваме.

Бедата е, че за да бъде лекувана една болест, тя първо трябва да бъде открита, трябва да си признаеш, че я имаш. Но никой не го признава. Никой не казва, че е болен...

...Ние няма да изчистим името си, ако не признаем, че тероризмът е едно изцяло ислямско зло. Няма да можем да освободим, да реабилитираме нашата младеж, ако не се противопоставим на шейховете, които, за да постигнат някаква идентичност, позират като революционери, по-скоро като псевдореволюционери, и изпращат на смърт чуждите деца. Но собствените си деца изпращат на обучение в американските и европейските университети…”

         Арабските народи и изобщо народите от мюсюлманския свят са интелектуално безсилни. Те не изобретяват нищо и не произвеждат нищо със собствени технологии и машини, нито допринасят с каквото и да било за прогреса на човечеството. Всички до една великолепни сгради  в Дубай или където и да е в арабските страни са изградени от чужденци, предимно западни инженери и архитекти. Дори единственият продукт от голямо значение, който арабите изнасят – петролът, се добива, преработва и пренася със западни технологии, апаратура и съоръжения. Мюсюлманският свят и специално арабските народи са истински интелектуални и духовни джуджета в сравнение с европейците и Запада. Те неминуемо усещат тоталното превъзходство на своите културни и цивилизационни съперници, което в продължение на столетия мачка тяхното самочувствие. Ето защо мюсюлманите, и на първо място арабите, са силно комплексирани създания, които нямат никакви постижения в нито една област, което съвсем естествено ги кара да се чувстват унизени и непълноценни. Тези комплекси за малоценност пораждат у тях агресия, която бива насочвана срещу другите, срещу различните от тях, които арабите обвиняват за собственото си унизително положение. А всъщност вината е у исляма, който създава непълноценни хора, тъй като ги държи в невежество и подчинение, налага им средновековни порядки, определя всеки аспект от живота им и не им позволява свободен избор в нито един момент.

         Но освен че ги превръща в безмозъчни създания, лишени от своя воля и от всякаква ползотворна инициативност, ислямът поражда и подклажда у арабите и останалите мюсюлмани злоба и омраза срещу другите чрез постановките, съдържащи се в Корана и в останалите негови трактовки. В тази книга и в нейните тълкувания се говори за свещена война (джихад) против всички немюсюлмани, чието убиване е свещен дълг на всеки правоверен мюсюлманин. В Корана се съдържат думи, които карат света да настръхва. Убивайте неверниците, където и да ги срещнете“ – крещи свещеното писание на исляма. В откровението, наречено Покаяние или Обявяване на опрощението, в деня на Голямото поклонение Аллах призовава Мохамед: „Пророче, бори се срещу неверниците и лицемерите, бъди жесток с тях, прати ги в ада!”. Мотивиран така от своя Господ, пророкът на свой ред призовал поклонниците: „Млади и стари, бедни и богати, слаби и силни, конници и пешаци, леко и тежко въоръжени, тръгнете всички на война, с имота и с душите си водете Свещена война по пътя на Аллах!”.

         В петия стих на същата сура Мохамед е още по-категоричен и уточнява: „Убивайте неверниците, където ги заварите!”. В четвъртия стих на сурата пророкът дава още по-конкретни указания: „Когато срещнете такива, които отричат Аллах, сечете им главите, докле изколите достатъчно, а другите вържете във вериги”.

„Наказанието на онези, които воюват срещу Аллах и Неговия пратеник и се стремят към поквара по земята, е да бъдат убити или разпънати, или да се отсекат ръцете и нозете им кръстом, или да бъдат прокудени от земята им. Това за тях е позор на този свят, а в отвъдния за тях има огромно мъчение” (5:33). „Които не повярват в Аллах – гибел за тях!” (47:8).

         Ето как мюсюлманите намират в своето свещено писание основание да компенсират малоценностните си комплекси като убиват по-успелите или просто различните, обявявайки ги за неверници и за виновни за своето си (на мюсюлманите) жалко съществувание. И е престъпна наивност да се смята, че на европейска земя ислямът и неговите последователи ще се променят към по-добро, защото тук мюсюлманите директно ще се сблъскат с европейското интелектуално, културно, научно и технологично превъзходство, което още по-силно ще размаже самомнението им и ще ги направи още по-агресивни към европейците. Точно тук ще се смесят опасните съставки във взровоопасна смес, която неминуемо ще избухне в неконтролируем хаос и насилие и ще взриви европейския мир.

         В последното половин хилядолетие (и дори повече) ислямските общества не са дали на света нито едно изобретение, нито едно научно откритие, нито едно нововъведение, нито дори една полезна идея, достойна за отбелязване. За сметка на това те генерират мракобесие, ненавист, агресия, терор, екстремизъм, насилие, войни и смърт в най-ужасни форми. Това са единствените плодове, които дава ислямът, независимо къде се намира по света. Бз значение дали се е настанил в бедна Африка, в изостаналия Близък Изток, в мизерстваща Азия или в демократична и богата Европа – той поражда само антагонистични и деструктивни сили сред народите, които успял да обсеби и зароби.

         Вече над хиляда години ислямът не е помръднал нито на милиметър, застинал в първоначалното си примитивно състояние, което го прави днес да изглежда като гротескен анахронизъм, като праисторическо чудовище, което не е претърпяло никаква еволюция. Но проблемът дори не е в архаичността, назадничавостта, невежеството и мизерията, които генерира ислямът, защото стотици милиони будисти и индуисти също живеят в потресаваща бедност и безграмотност, но това в никакъв случай не поражда у тях насилие в огромните мащаби, които се наблюдават в ислямските общества. Това доказва, че коренът на проблема наистина е в същността, в духа на ислямската религия, която проповядва и внушава насилие и ненавист към различното, която задължава и насърчава мюсюлманите да унищожават неверниците, т.е. нас, за което ще получат божията благословия. В исляма насилието е благословено от най-висшата инстанция и има статут на праведно, на свято дело, на свещен дълг. Това именно обяснява изключителната агресивност на мюсюлманите и тяхното поразително пренебрежение към живота на другите човешки същества. Това е тяхната индулгенция, тяхното разрешително да извършват всякакви злодейства спрямо представителите на други религии и дори спрямо изповядващите други форми на исляма. Защото техният бог не само им разрешава, но и ги задължава да убиват друговерците където и да ги сварят.

         И така. Ислямът ражда чудовища, тъй като самият той е чудовище, и вина за отвратителните престъпления и ужасяващи злосторства, извършвани повсеместно от мюсюлманите срещу юдеи, католици, протестанти, православни, индуисти, будисти, язиди и срещу всички останали, нямат самите жертви, каквато е абсурдно възмутителната версия на ислямските злодеи, а е на исляма като религия на омразата и насилието. Допускането му в Европа е престъпление, което завинаги ще лежи на съвестта на онези, които позволиха с действие или бездействие това да се случи, обричайки европейските общества на предстоящи съвсем скоро огромни сътресения и катаклизми. Сегашната криза с имигрантите е върховният тест за способността на европейците да се справят с подобна колосална заплаха, от резултата на който зависи съдбата на европейската цивилизация. Следователно това е общо дело, в което всички ние сме ангажирани и за което всички носим отговорност!

 

 

Полезни връзки:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

https://en.wikipedia.org/wiki/Uyghurs#Culture

https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_extremism_in_Northern_Nigeria

https://en.wikipedia.org/wiki/Boko_Haram_insurgency

https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Boko_Haram_insurgency

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2015

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_designated_terrorist_groups

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Terrorism-related_lists

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Lists_of_aircraft_hijackings

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Organizations_designated_as_terrorist_by_designator

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Organizations_designated_as_terrorist

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Indian_Mujahideen

http://www.thereligionofpeace.com/pages/americanattacks.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Islamic_terrorism

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Designated_terrorist_organizations_associated_with_Islam

https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_the_European_Union

https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism#Europe

https://en.wikipedia.org/wiki/Left-wing_terrorism

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_battles_and_other_violent_events_by_death_toll#Terrorist_attacks

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Terrorist_attacks_attributed_to_Palestinian_militant_groups

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Palestinian_suicide_attacks

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents_in_Pakistan_since_2001

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Terrorism_in_Pakistan

https://en.wikipedia.org/wiki/2005_Indonesian_beheadings_of_Christian_girls

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Islamism-related_beheadings




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4902644
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2287