Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2021 11:14 - 122 милиона американци вече са изложени на риск от опасен медицински експеримент, който не може да бъде отменен. .
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 989 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




 Съгласно страницата на CDC Covid Data Tracker , над 122 милиона американци вече са получили по една доза ваксина covid.

 

Това е около 37% от населението и се увеличава с близо 2 милиона души на ден в САЩ.

Забележително е, че докато американците биват убивани от ваксини, глобалистите заменят американския електорат, като внасят масивни вълни от нелегални извънземни, много от които са бременни жени, готови да родят бебета. Предстоящите марксисти, които откраднаха изборите през 2020 г., продължават плана за масово убийство на истинските американци (с ваксини и биологични съоръжения) и да ги заменят със съответстващи, нискоквалифицирани нелегали, които ще гласуват за социални подаръци и демократични политики, убиват свободата.

Както ваксините Johnson & Johnson, така и AstraZeneca причиняват смъртни случаи чрез кръвни съсиреци, очевидно, защото антитялото с протеинови шипове причинява кръвни съсиреци, които пътуват до сърцето, белите дробове и мозъка, убивайки пациентите от съсиреците. Вчера FDA организира национално спиране на ваксината J&J, тъй като много хора умират.

 

Дори и иРНК ваксини могат също така да създадат протеини със скокове, които са коагуланти, допринасящи за образуване на кръвни съсиреци, които могат да бъдат фатални.

Шокиращо очевидно в този момент е, че в Америка е започнал безумен експеримент с ваксини и няма начин да го отбележим. Сега над 122 милиона американци ще бъдат изложени на риск от образуване на кръвни съсиреци, средносрочни възпалителни ефекти и хипервъзпалителни реакции към бъдещи патогени, които вероятно ще се появят тази есен и зима. Никой не знае със сигурност колко хора ще умрат, но изглежда изглежда вероятно ваксината да убие много повече хора, ако коронавирусният патоген.

Почти никой, който е взел ваксината, няма представа, че ваксините никога не са били подложени на традиционни мащабни, дългосрочни клинични изпитвания. Напълно не знаем, че FDA разрешава ваксинирането да се използва само под „специална разделителна способност“, което по дефиниция означава, че ваксинира с медицински експерименти. Терминът „забравен“ започва само да описва шокирането на липсата на знания, при което получателите на ваксинирани страдат, след като се вземат, че са „умни“ или „здрави“ за участие в глобален експеримент за обезлюдяване и безплодие в Big Pharma.

Важното е, че след като имунната система на човека е компрометирана с тези ваксинални инжекции, няма начин да се отстранят щетите .

 

Тези жертви на ваксини вече са въведени за цял живот и дори, ако след като научите истината за програмата за обезлюдяване на ваксини, не се лекувате, добавяте или технологиите, които да възстановят тялото им до статуса преди ваксинацията. Те неволно са подписали собствените си заповеди за смърт, като, в същото време, радостно мислят, че ще спечелят свободата си с тиранични паспорти за ваксини. 

Колко милиона ще умрат от ваксината covid през следващите 2-3 години? Какво ще се случи с обществото, когато след това започне вълната на смъртта?

В днешния подкаст „Актуализация на ситуацията“ задавам важен въпрос колко милиона ще умрат от ваксината през следващите няколко години. Може да се помисли колко хора ще станат безплодни (както мъже, така и жени, и не, няма друг пол).

Глобалистите изграждат биологично оръжие covid и го пуснаха по света, за да настояват за задължителни ваксини , които умишлено са предназначени за постигане на глобално обезлюдяване. Изглежда, че вероятно има 150 – 200 милиона американци, които имат достатъчно тъкани, за да се включат доброволно като човешки морски свинчета в смъртоносен медицински експеримент за обезлюдяване, който е създаден специално за елиминиране на хора, които имат достатъчно глупави да участват в него.

 

Today’s Situation Update podcast tells the full story:

Brighteon.com/472dffec-22d1-4a68-b244-8d5ed41ac380




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13128739
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години