Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2022 18:41 - „Продадоха ни фалшиви ваксини“: Политик от ЕС призовава правителствата да анулират договорите за ваксини
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1186 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.12.2022 18:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  „Продадоха ни фалшиви ваксини“: Политик от ЕС призовава правителствата да анулират договорите за ваксини

27 ноември 2022 г

Мислав Колакушич последва примера на колегата си Рус и настоя за по-силна съпротива срещу налагането на ваксини срещу COVID. „Продадоха ни фалшиви ваксини“, казва политикът от ЕС, който призова правителствата да анулират договорите за ваксини.

image

  • ЕКСПЛОЗИВНО: Ето какво беше разкрито в хакването на iCloud на Хънтър Байдън
  • ОСНОВНО ИЗСЛЕДВАНО ИЗСЛЕДВАНЕ: Ваксината на Moderna повишава риска от миокардит с 44 пъти при млади възрастни
  • ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ: Международни банкери на високо ниво симулират колапса на глобалната финансова система
  • ГОЛЯМА ИСТОРИЯ: Лабораторията на Ухан изолира щам на маймунска шарка през 2020 г
  • ЕКСПЛОЗИВНО: украинските биолаборатории използваха комари, пренасящи треска, за да предизвикат пандемия от денга в Куба
Мислав Колакушич, евродепутат в Европейския парламент от Хърватия, призова Европейския съюз да прекъсне всички връзки с производителите на ваксини срещу COVID, които според него са продали на страните „фалшиви ваксини“.  

imageВАЖНО:

Европейската комисия imageтрябва незабавно да прекрати договорите за нови дози фалшиви #ваксини срещу #COVID19 и да поиска връщане на платените до момента 2,5 милиарда евро. Всеки, който излъга, че #ваксините предотвратяват разпространението на вируса, трябва да носи отговорност. pic.twitter.com/zyl2pHleKm

— Мислав Колакусич, евродепутат imageimage(@mislavkolakusic) 13 октомври 2022 г.

Твърденията на Колакусич от 13 октомври, които впоследствие станаха „вирусни“ в сайтовете за социални мрежи, следват сензационното признание в понеделник в Европейския парламент от Джанин Смол, президент на международните пазари в Pfizer, че няма никакви доказателства за каквито и да било тестове за предаване, извършени от Pfizer преди пускането на техните нови иРНК COVID инжекции.

 

СЪГЛАСНО :

В изслушването за COVID директорът на #Pfizer признава: #ваксината никога не е била тествана за предотвратяване на предаване.

„Ваксинирайте се за другите“ винаги е било лъжа.

Единствената цел на #COVID паспорта: да принуди хората да се ваксинират.

Светът трябва да знае. Сподели това видео! image pic.twitter.com/su1WqgB4dO

— Роб Рус, евродепутат image(@Rob_Roos) 11 октомври 2022 г

В понеделник холандският евродепутат Роб Рус зададе следния въпрос на Смол: „Беше ли тествана ваксината срещу COVID на Pfizer за спиране на предаването на вируса, преди да влезе на пазара…?“

„Не… трябваше наистина да се движим със скоростта на науката“, каза Смол в отговор.

Колакусич последва примера на колегата си Рус и настоя за по-силна съпротива срещу налагането на ваксини срещу COVID като резултат, особено като се има предвид, че те бяха направени необходими в цяла Европа и западния свят под фалшивия претекст, че ще спрат предаването.

„Стотици милиони хора по света през последните два дни видяха чрез социалните медии отговора на [Small] на въпроса на моя колега Роб Рус: „Ваксината тествана ли е по отношение на предотвратяването на предаването на вируса? ?"“, критикува политикът, потвърждавайки, че отговорът, получен от Рус, е „директен отговор“, че не е имало „тестване на ваксина за предаване“.

Колакусич призова още повече Европейския парламент, като цитира данни от Националната статистическа служба на Обединеното кралство, които разкриха, че ваксините срещу COVID не предлагат реална защита срещу смърт въз основа на данни от Националната здравна служба (NHS), натрупани през последните две години.


 

„Освен това, като се има предвид, че наличните данни, по-специално данните на английската NHS, която прецизно води статистика за броя на болните, хоспитализираните и починалите според така наречения ваксинационен статус... несъмнено е ясно, че няма разлика в инфекция, заболяване и смърт от COVID между така наречените ваксинирани и неваксинирани пациенти“, продължи политикът.

Колакушич каза още, че в светлината на това споразуменията с производителите на ваксини трябва да бъдат прекратени „незабавно“, а изразходваните милиарди трябва да бъдат възстановени, тъй като инжекциите са, според него, „фалшиви ваксини“, тъй като не спират предаването или изрично предлагат защита, както се предполага, че ваксините.

Властите трябва да „преследват Pfizer и други“, обвини той. „В противен случай ние също участваме в престъплението за получаване и рекламиране на фалшиви лекарства и ощетяване на бюджета на ЕС.“




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39974351
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930