Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 08:27 - Нашата ужасна хронология
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.05.2022 08:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нашата ужасна хронология

 Публикувано: петък, 06 май 2022 04:37

Преамбюл към Майк Гади и Дейв Гахари, които
говорят за Свободата и Пуебло
на speakfreeradio.com, 5 май 2022 г.

Предателство и трагедия: Приказка за два кораба

https://speakfreeradio.com/2022/05/05/19/kgb-2/   
https://speakfreeradio.com/category/podcasts/kgb/ 

image

Всички знаем, че нашето правителство ни лъже.

За първи път го научих много отдавна в първи клас по английски в Bridgewater State College, когато новините филтрираха в класната стая, че президентът е бил застрелян в Далас и всички се втурнаха да слушат Уолтър Кронкайт по телевизията, предавайки ужасната новина на шокирана страна и изумен свят.

Никога не съм виждал толкова много хора да плачат публично оттогава, освен може би когато брат Боби падна по почти същия начин в Ел Ей няколко години по-късно и това беше точно по времето, когато Детройт избухна в пламъци, когато д-р Кинг получи куршум в главата на балкона на мотел в Мемфис, а един измамник получи 99 години затвор, въпреки че никога не е произвел фаталния изстрел.

Сега изминаха близо шестдесет дълги години от тези ужасни моменти и все още не ни е казана цялата истина за случилото се в нито един от тях. Историите са се развили с течение на времето и преди няколко години президентът Тръмп обеща да разкрие тези последни подробности за JFK, които все още се пазят в таен файл, но след цялото това време тези файлове все още остават затворени. Въпреки че главните участници в тези трагични събития са предимно отдавна мъртви и изчезнали, правителството на САЩ все още има какво да крие, което настоява, че гражданите на тази предполагаемо свободна страна нямат право да знаят.

Скриването на истината от обществеността е нещо, което правителството винаги е правело и с течение на годините, все повече убийства и необясними войни се плъзнаха по заешката дупка, с фалшиви обяснения, обяснени като национална сигурност. Двадесет години по-късно, далеч в 90-те години на миналия век, аз все още се питах за какво беше войната във Виетнам?

Но дотогава този кух въпрос беше изместен от заглавията от нови изстрели и бомби. Морските пехотинци бяха взривени в Ливан и Панама Сити беше нападнат посред нощ и историите за тези пароксизми на военно насилие също така и не се събраха.

Нито пък подозрителните насилствени събития от 90-те години на миналия век – Руби Ридж, клането в Уако и бомбардировката в Оклахома Сити – всички се обясняваха с фалшиви извинения за ненужни касапници от страна на правителствените бюрократи, напрягащи убийствените си мускули при измислени терористични заплахи, които им позволяват да убиват невинни граждани. безнаказано просто заради грубата и престъпна цел да се приемат по-рестриктивни закони, подкопаващи свободите на Америка с подозрителни истории за въображаеми терористични заговори.

• Руби Ридж, където снайперист от ФБР получи награда за прострелване на невъоръжена жена в главата, докато тя държеше 18-месечното си бебе на ръце, всичко това защото съпругът й беше купил отрязана пушка, една четвърт инча твърде къса, за да бъде законен, според закона.

• Уако , където огромна военна ударна сила изгори до смърт 84 религиозни вярващи от клон Давидиан, защото харизматичният му лидер имаше твърде много информация за случващото се на летището Уако, включващо правителствена контрабанда на кокаин и оръжия с никарагуанските контра, финансиращи незаконни войни в Близкия изток.

• Оклахома Сити, където предполагаем камион бомба Anfo, паркиран ИЗВЪН Федералната сграда на Алфред П. Мъра, уж взриви сградата НАВЪН, убивайки 180 души, включително деца в дневен център, което след няколко значителни убийства на няколко твърде наблюдателни свидетели доведе до присъдата и предполагаема екзекуция на един виновник, който може или не може да е бил екзекутиран на по-късна дата.

Така че беше въоръжен с неприятни спомени за тези подозрителни правителствени фалшиви истории, които въртяха в мозъка ми в деня, в който работех като мек редактор в слаб ежедневник във Флорида и пусках истории за бомбардировките на САЩ по една или друга причина и като цяло търсех по-мощен враг, върху който да съсредоточи огромната си военна мощ, че една сутрин се събудих, включих телевизора и видях образа на реактивен самолет, който се забива в небостъргач в Ню Йорк.

С четиридесет години правителствени лъжи, пулсиращи в слепоочията ми, стоях в хола си и виках: „Няма начин! Няма начин за кървене." След всички лъжи на правителството на САЩ, които ми бяха казали през последните четири десетилетия, нямаше начин да повярвам на това, което говорещите телевизионни глави ще ми кажат. И, разбира се, никога не съм го правил.

Не след дълго, година-две, когато цяла Америка и целият свят бяха зашеметени от дръзкия мащаб на събитието, получих прессъобщение от ACLU с предупреждение за предстоящото приемане на Патриотския закон в резултат на трескавата истерия, разпространявана от истеричната американска преса относно арабските терористи. 

Дори днес, както сега си представям, все още има афганистански граждани, затворени в Куба за чужд терористичен заговор, тъй като 9/11 беше сготвен близо до дома от чужди ръце, които оформиха историята, в която светът беше убеден да повярва.

Отидох да търся още истории по тази тема, не можах да намеря нито една в атмосфера на страх, заключена от патриотично насаждане на страх и много ценни факти за събитията, които всъщност са се случили, така че написах една. След няколко от тях, включително „9/11 беше измама“ в началото на 2003 г., аз бях търсена звезда в Rense, написах две книги, „Доклад за аутопсията на Америка“ и „Денят на Америка умря“, втората публикувана от Виктор Торн в разцвета на WING-TV.

И точно тогава се случи нещо смешно по пътя ми към истината.

Когато написах история, озаглавена „Евреите не вярват в свободата на словото“, Джеф Ренс промени заглавието на „Ционистите не вярват в свободата на словото“.

И за мен точно тогава вратата към свободата на словото се затвори с трясък.

Оказва се, че други уебсайтове също са пуснали историята с оригиналното й заглавие, така че Ренс и аз имахме груби думи и се разделихме. В крайна сметка той стигна до истината по въпроса няколко години по-късно, но беше твърде късно да поправим отношенията ни.

Поканите ми по радиото бързо изсъхнаха и бях заклеймен като антисемит, заковавайки Израел и евреите от Уолстрийт като движещи сили зад бедствието на кулите близнаци, което днес, 20 години по-късно, вече е широко приет факт, въпреки че масовите медии, изцяло контролиран от евреи, продължава да бърбори за арабски похитители, същият фалшив паблум, който продължават да издават около 6 милиона евреи, обгазени в концентрационни лагери.

Всички тези 20 години след 9/11/2001 посочвам петимата младежи, които излязоха по телевизията в Израел, признавайки, че са били изпратени в Ню Йорк в дните преди 11 септември „за да документират събитието“. Другото кристално ясно доказателство за измамата с фалшиво знаме се появи през 2016 г., когато тогавашният кандидат за президент Доналд Тръмп спомена за „мюсюлманите“ на брега на Джърси, приветстващи срутването на кулите близнаци, когато целият свят дотогава знаеше, че тези безсрамни празнуват глупаците са били израелци.

Моето твърдение е на тази късна дата, че многобройните измамници на уредените избори през 2020 г., които инсталираха непопулярния и жалък Джо Байдън в бодлива тел, увит в Белия дом, плюс колосално катастрофалната пандемия на COVID, която отрови милиони и съсипа бъдещите поколения, бяха и двете станаха възможни благодарение на способността на еврейските мейнстрийм медии да заблуждават света, със зловещата помощ на двулични политици и корумпирани правоприлагащи органи, че 11 септември беше истинска терористична атака от чужди врагове вместо феерия с фалшиво знаме на САЩ и Израел, която очевидно беше.

В междинните години между тези две ужасни измами президентите Буш и Обама проведоха собствена поредица от умишлено измамни действия, които убиха ненужно милиони невинни хора, всички от които бяха съобщени лъжливо от еврейските масови медии, които неизменно повтаряха смъртоносните лъжи на правителството.

Те включват намирането на оръжия за масово унищожение в Ирак, лъжа, с която президентът Буш се пошегува по-късно, която причини смъртта на половин милион иракски деца, за които отвратителната Мадлен Олбрайт каза по-късно, че са ценен принос към мира в Близкия изток, който все още не е е постигнато.

След това имаше многобройните фиаска на Барак Обама, който даде знак за неговата тъпа кампания за преизбиране през 2012 г. с фалшивото задържане на Осама бин Ладен, който беше починал от бъбречно заболяване през 2001 г., но се предполага, че беше убит отново от Seal Team 6, фантазия, която изискваше както последвалите убийства на тези военноморски тюлени, така и подкупът на Иран да мълчи за истината.

Съвършената ирония на психологически опетненото президентство на Обама, независимо от факта, че той беше женен за мъж, беше, че като първият чернокож президент на Америка той успя да убие най-великия африкански лидер Муамар Кадафи, чието създаване на функционална демокрация в сравнение с това смути разпадането на Америка плутокрация, като се отнася към своите граждани много по-добре, отколкото всеки американски лидер някога е мечтал да направи.

Освен това, трябва да се спомене, Обама и неговото кръвопиещо миньонче Хилари Клинтън успяха да убият един от собствените си посланици, който беше хванат да доставя нелегални оръжия в Сирия при неуспешния опит на САЩ (осуетен от Русия) да свалят още една независима държава.

Накрая идва престъпната абдикация на изоставянето на Байдън на 82 милиарда долара военно оборудване в Афганистан, като сигнализира на света, че САЩ са жалка нация от лъжци и страхливци, нещо, което повечето от света вече знаеше, но държаха езика си, за да получат допълнителни плащания, за да си държат устата затворена.

Така че това ни довежда до днес, когато един измамен президент на САЩ, възхваляван от напълно обезобразено медийно чудовище и напълно корумпиран правоприлагащ апарат, предприеха сложна и цинична кампания за пълно унищожаване на опустошената република, която им беше възложено да запазят и защитават, докато един заблуден и дрогирано население, разболяло се от лекарства, на които никога не е трябвало да им се нарежда да предприемат опити да осмислят злонамерени маневри, които нямат смисъл, тъй като човешкото бъдеще зависи от болни капризи на заблудени индивиди, чиито мотиви са известни само на нарцистичните глупаци, които контролират тези, които смятат, че тяхната финансова сила е по-голяма от всевиждащата справедливост на Всемогъщата сила, която ни даде живот.

Като пропуснахме да се вслушаме в предупреждението, отправено ни толкова отдавна от човека, който започна тази тъжна история, която разказвам, който се нарежда като вероятно най-благородният лидер, който някога сме имали, ние сме на път да пожънем вихъра, че не обърнахме внимание на нашият дълг да защитаваме и защитаваме тези, които обичаме, както и всички живи същества на тази красива Земя.

Неговото предупреждение е така.

Защото по целия свят ни противопоставя монолитен и безмилостен заговор, който разчита предимно на тайни средства за разширяване на сферата на влияние – на проникване вместо нашествие, на подривна дейност вместо избори, на сплашване вместо свободен избор, на партизани през нощта вместо това на армии през деня. 

Това е система, която привлече огромни човешки и материални ресурси в изграждането на тясно свързана, високоефективна машина, която съчетава военни, дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции. Неговите препарати се укриват, не се публикуват. Неговите грешки са погребани, а не заглавени. Нейните дисиденти са премълчавани, а не възхвалявани. Никакви разходи не се поставят под въпрос, не се отпечатват слухове, не се разкрива тайна.

Може би онези времена не изискваха това допълнение, което ще добавя сега:

Тези мъже са напълно без съвест и са готови да убият всеки заради собствените си луди желания и извратени принципи.

Сега имам честта да похваля вниманието ви към двама честни мъже и страхотни историци, които ще ви информират за още две значими лъжи, изречени от правителство, на което се доверихме, което ни предаде в най-висока степен, застрашавайки бъдещето ни със собствената си безумна нарцистична алчност.

Мога ли да ви представя Майк Гади, изключителен историк, и Дейв Гахари, непоколебим оцелял и доверен записвач на лъжите на нашите лидери, разказващи историята на два кораба, Liberty и Pueblo, история за предателство и трагедия, чиито изпитания рисуват съжаление картина на фалшивите лидери и нечестивите лъжи, които са помогнали да унищожи страната ни.

господа . . . 

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив на Флорида, постоянно се опитва да разбере защо се унищожаваме и определя корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Зависи единствено от приноса на читателите, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39990082
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31042
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930