Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 09:28 - Рогата на дявола - бащата на лъжата и насилието, стърчат над истамбулската конвенция. Автор: elahikari
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2292 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2018 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отците, воглаве с Негово Светейшество, направо ми върнаха вярата в БПЦ. Анатема за подкрепилите Истанбулската конвенция. Доживяхме БПЦ най-сетне да заеме позиция в един толкова важен спор. Покрай насилието над жени този документ постила пътя към повсеместния педерастлък и други доживотни отклонения в личностното развитие, които свършват по един и същи начин – или със самоубийства или с убийства. Столетник педераст не съм виждала. Както и такъв умрял от старост. Всички си отиват по един недвусмислено криминален начин от упражненото върху тях насилие още в детството. Престанете да натрапвате погрешната представа, че да те обръщат гърбом разни смрадливи манафи, води до личностно развитие и просперитет. Световната педофилска мисъл трябва да бъде озаптена. Стига са ни давали румънците за пример, как били ратифицирали този документ, а в същото време премълчават, че унгарците, с които повече се родеем, са отхвърлили тоя документ. Не нам, не нам. Простите сте вие, дето се опитвате с евтини манипулацийки, да се фъчкате по екраните от сутрин до вечер. Тази конвенция, защитавайки правото да се промиват по закон детски мозъци, всъщност е машина за увеличаване на насилието в обществото (и на тоталното нравствено деградиране!), а не е, за предотвратяването му. (Рогата на дявола, - бащата на лъжата и насилието, стърчат над подобни "истамбулски" конференции и над главите на идеолозите и организаторите им, от ЕС, Америка и Израел, а по-точно - от еврейския синедрион. Да им запрети Господ! Амин. Г.С.)

Къде са психолозите и педагозите сред нас да обяснят научно защо смяната на пола не води до нищо хубаво и с какво насилие всъщност е свързана. Да ни разкажат за тежкото детство, в буквалния смисъл, на обратните и другите извратени вампири, дето откраднаха дъгата от децата ни.
Жена съм и винаги съм ненавиждала мъжете, които посягат на жени и деца. Мразя до смърт сводниците, педофилите и другите извратеняци. Тия изроди с конвенции никой не може да ги уплаши. Тях само съд по бързата процедура, затвор при тежък тъмничен режим, и в пола, ги оправя. Да видят какво е да си жена сред насилници, да разберат какво значи правото на силния и какво означава да се пречупи личността на човека, за да му се отнеме душата и да бъде превърнат в сексуален роб.
А на радетелите на еднополовите бракове и адската идея да им се позволи да осиновяват деца, им предлагам поне за 24 часа те самите да приемат ролята на дете на двама обратни и после да седнат на екран да обяснят колко е готино две брадати „майки“ денонощно да те сапунисват на едното място.
Христос е казал – „пуснете децата при мен“, пак в едни такива смутни времена, когато мъжеложството едва ли не е било приравнено с акт на възмъжаване при децата. Сега пак имаме нужда от защита и е радостно, че БПЦ се събуди, най-сетне, и взе думата по един много сериозен въпрос.
Чест и почитания на Светия Синод за позицията.

Нора Стоичкова
.......................................

А на организаторите и поддържниците на сатанинските либерални похоти, припомняме думите на Христа, казани в лицето на еврейските старейшини и свещеници:
- "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате...". 

И още един цитат от Словото Божие:
- "Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват"!
                                                                           - Григор Симов
                                                       (Заглавието е променено от мене)




Гласувай:
6



1. bezistena - Поздрави и бъди благословен!
25.01.2018 23:41
Хвала и смирен нисък поклон пред Светата Българска Православна Църква за здравия Дух и Българщината и и за единствено правилната и вярна позиция против поредната настъпателна диверсионна акция на юдео – ционистите срещу светоустройствените порядки на Святия дух и Божиите закони и срещу моралните и ценностните етнически и Християнски устои на Българите!

"Поклон пред Светата Българска Православна Църква и Светия синод!Треперете от анатемата и,юдео–ционисти и душмани наши!"
http://bezistena/history/2018/01/24/poklon-pred-svetata-bylgarska-pravoslavna-cyrkva-i-svetiia-s.1590003
цитирай
2. dimat - Не мога д разбера,аз ли съм единственият,
25.01.2018 23:55
..който вижда,как лекичко и ехидничко подхлъзват оФчовеченото стадо и то се хваща на капана и то,масово!

На времето имах приятел,чиито принцип в исканията беше - иска се тригърба камила,за да се получи двугърба!

"Ама,как така,тригърба,че такава няма!

Е,в това е цялата работа - искаш невъзможното,за да ти дадат...исканото от теб!Ако искаш двугърба,няма да ти я дадат,ама ако искаш тригърба,почти е сигурно,че ще ти я дадат!

Защо ви разказвам за този случай - защото и с истанбулската конвенция се търси същия ефект!

Ако оФчеството го поеме директно дебелия,добре -ефектът е максимален.Но ако НЕ, е задължително се постига евфвкт "Б"!

А кой е той?

Забелязвате ли,как цялото офчество не реагира по една леко внушавана му мерзост - задължително приема,че ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА са насилваниТЕ и имат нужда по презумпция,ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ,БЕЗ СЯНКА ОТ СЪМНЕНИЕ,НУЖДА ОТ ЗАЩИТА,Т.Е,ТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ!!!

Което пак по презумпция ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВИ МЪЖЕТЕ ВИНОВНИ!Във всички случаи,когато жените и децата се оплакват от тях!!!

Представяте ли си,какво оръжие за масово поражение се тика в ръцете на жените и децата????

Разбира ли оФчеството това?

Май,не,даже и минаващото за "мъжко"!

И сега,това "мъжко" оФчество,самО приело,че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ СПЕЦИАЛНИ ПРАВА,НЕПОДЛЕЖАЩИ НА СЪМНЕНИЕ И ДОКАЗВАНЕ,ще видят такава гонитба на вещици и то не посред бял ден,а денонощно,САМИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ВЛИВАТ В ДЖЕНДЪРНАТА СБИРЩИНА,ЗА ДА СЕ "СПАСЯТ",защото нали ДЖЕНДЪРИТЕ,ПО ПРЕЗУМПЦИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКВИ ГОНЕНИЯ?!

И така ще бъде унищожен "мъжът"!

И тъпоъгълните жени ще тържествуват победоносно...но не за дълго!

Тогава тях ще ги изправят на същия принцип срещу джендърите и по същата схема,ще ги ликвидират,като жени.

Нататък е вече,съвсем лесно!!!

И ВСИЧКО ТОВА,ЗАЩОТО "НОРМАЛНОТО ОФЧЕСТВО",ПРИЕ ВМЕСТО ОБЩОЧОВЕШКИ ПРАВА,С ОБЩОЧОВЕШКИ ЗАКОНИ,ДА ИМА СПЕЦИАЛНИ,ЗА ОТДЕЛНИ ГРУПИ ВИДОВЕ И ПОЛОВЕ,ЧЕ ДАЖЕ И БЕЗПОЛОВЕ!!!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316141
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031