Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
11.09.2017 09:48 - ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ И ИМИГРАНТИТЕ КАТО ОРЪЖИЕ НА ЛЕВИТЕ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 4673 Коментари: 11 Гласове:
8

Последна промяна: 17.07.2020 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ И ИМИГРАНТИТЕ КАТО ОРЪЖИЕ НА ЛЕВИТЕ    

Автор: Виктор Кордон

Всеки нормален (и особено дясно мислещ) човек е забелязал как хора и източници с червена окраска неистово тръбят в хор, че Западът загива, и като потвърждение на тази апокалиптична прогноза ни дават за пример гей парадите, гейбраковете и парадиращия по медиите войнстващ хомосексуализъм, които изглеждат широко разпространено явление в развитите страни. С това лявата пропаганда ни внушава, че хомосексуалната разюзданост, която не можем да отречем, е естествено следствие от изкривеното обществено-икономическо развитие в западните държави (разбирай от капитализма) и е симптом на техния упадък и признак за предстоящата им гибел. Предполагам, че за немалко хора, плъзгащи се по повърхността, това е точно така. Затова нека се спуснем малко по-дълбоко от тази опростенческа демагогия, за да открием истинските сили, които стоят зад този феномен.

Нека направим една проста сметка: хомосексуалистите представляват едва между 1 и 3% от световното население – една твърде нищожна цифра. Но всички забелязваме колко силно огласени са техните претенции, което създава впечатлението, че са далеч повече от реалното. Как става така, че една пренебрежително малка част от обществата е толкова видна, разпознаваема, дръзка и широко представена в различни форуми? И защо исканията на хора с толкова малък дял са толкова високо прокламирани и френетично натяквани?

Истината е, че за да имат такава значителна представеност и да им се дава неизменно висока трибуна, трябва да имат подкрепата на някоя организирана сила с по-голямо влияние и ресурси. А за да получат подкрепата на такава сила, тя трябва да има изгода от това, защото нищо на този свят не става безкористно, особено пък в политиката.

Навлезли само малко по-навътре в проблематиката, ние веднага забелязваме, че зад хомосексуалните общности, манифестации и аспирации стоят определени фактори, които имат ярко изразен политически оттенък – всички, почти без изключение, са леви, а някои са направо комунистически. Точно те са неизменните покровители на ЛГБТ движенията (LGBT – Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender – лесбийки, гейове, бисексуални, трансполови), заставащи неотклонно и безусловно зад тях. От дейността им виждаме, че същите тези леви формации, начело с комунистите, се явяват най-ревностните защитници на всякакви малцинства, престъпници, проститутки, маргинални групи и нарушаващи границите и законите мигранти. Това са все групи, представляващи кървяща рана в организма на обществата, която рана не зараства никога, защото левите постоянно бъркат в нея със садистично удоволствие. Техен перфиден прийом е да набележат и обявят за „жертва”, да виктимизират избрана от тях група от отличаващи се от останалите екстраординарни индивиди. След това със сектантско усърдие започват да защитават „нарушените” им права, да ги обгрижват с престорена любвеобилност, да ги консултират и да им внушават нови и нови претенции към държавата и обществото. Затова, вместо да бъдат интегрирани, тези периферни общности се дезинтегрират още повече, защото под протекцията на левите техните претенции все повече нарастват и стават все по-абсурдни. В даден момент исканията им стават особено болезнени и дори вредни за обществото, но те не се спират, тъй като имат гарантирана подкрепа от ляво.

Следователно, без помощта на левите сили тези проблемни групи неминуемо щяха да си намерят мястото, както е ставало в миналото в други подобни случаи, тъй като без съмнение щеше да се намери компромисен вариант, който да удовлетворява и тях, и болшинството. Но в сегашната ситуация именно мнозинството трябва да търпи наглостта на невзрачните иначе групички и да угажда на необоснованите им претенции. Това неестествено положение днес, при което съществува явен и трудно разбираем и смилаем диктат на малцинствата, маргиналите и пришълците, е пряко следствие именно от дългогодишните усилия на левия фронт, които не позволяват да се случи единение в самите общества, заради изгражданите от тях вътрешни разделителни бариери.

Виждаме, че точно тази подмолна лява политика всъщност разрушава европейските ценности и идентичност и не несъвършенствата на капиталистическата система (които се безспорни) са виновни за това. Но защо левите постъпват по този нечистоплътен начин?

За да разберем това, трябва да си дадем сметка, че те, независимо от всичките им превъплъщения и дегизировки, са били и си остават противници на западния буржоазен модел, на капиталистическите взаимоотношения, които се крепят именно на духовните и материални придобивки на европейската цивилизация, в които левите се целят неуморно вече повече от век и половина. Затова те подпомагат всички движения, тенденции, процеси и болести на съвременните общества, които отслабват техния организъм. Хомосексуалистите сами по себе си не ги интересуват – те са само едно от оръжията, с които убиват западната цивилизация. Но те, подобно на малцинствата, все пак са само едно ограничено по мащаба и силата си оръжие поради сравнително малкия си брой.

Далеч по-мощно и многообещаващо от гледна точка на интересите на левите сили оръжие са имигрантите, които, точно заради съответната политика на същите тия леви партии и комунистите, нахлуват в Европа в огромни количества незаконно и безнаказано. За тях те представляват много по-перспективно средство за борба с капитализма, тъй като при добро стечение на обстоятелствата техният брой може да достигне милиони. За това е необходимо обаче левите да работят неуморно по разрушаването на европейските граници и по възможно най-голямо либерализиране на законите така, че пристигането и настаняването им да бъде безпрепятствено.

Пример за начина на мислене и действие на новите леви можем да получим от случилото се неотдавна в Барселона. В началото на август в столицата на Каталуния се проведе акция на левичари, насочена против туристите. Покрай всички сплашващи мероприятия левите активисти издигаха и лозунга „Tourists go home!” (Туристи, вървете си!). Същите тия леви вандали са издраскали целия град с графити, на които се чете Tourists go home! Refugees welcome!” (Туристи, вървете си! Бежанци, добре дошли!). Някои ще кажат, че с това показват загрижеността си за спокойствието и благоденствието на съгражданите си. Но истинските им мотиви проличават от изказването на представител на младежката им организация, който не се свени да заяви, че ние сме против капитализма, искаме да унищожим систематаи туристическата индустрия е част от тази система. В това няма нищо чудно, тъй като в политическото кредо на CUP – крайно лявата партия, която те представляват, попадат екологизмът и антикапитализмът. Тоест, левите, както се вижда добре от случая, използват различни прийоми и методи да атакуват стълбовете на капитализма с цел да го разрушат, което винаги е било тяхна основна парадигма. Такива могат да бъдат екологията, защитата на природата, защитата на човешките права и т.н.

image

Но това, което се случи само няколко дни след това, показа вредоносната дейност на такъв тип леви политически движения, които подкрепят наплива на пришълци от Близкия Изток. На 17 август 2017 г. в Барселона бе извършена терористична атака, при която загинаха немалко хора. Тя бе извършена от мароканци, приети в испанското общество именно под натиска на такива леви организации, които съдействат най-активно за този процес. Това трябва да ни покаже, че левите никога не са били загрижени за добруването на обществото, въпреки официалните си лозунги, а цялата им деструктивна енергия (а те друга не притежават) е насочена към разрушаване на капиталистическата система.

При левите, и особено при комунистите, всичко е лицемерно и с користни подбуди, защото двуличието е тяхна природа. Това е така, тъй като антиобществените и антиборжуазните им възгледи противоречат на интересите на обществата и затова трябва да бъдат прикрити зад някакви благовидни дейности и лозунги. Като пример за престъпното притворство на левите може да вземем Съветска Русия например – една от първите страни (а може би и първата), която формално декриминализира хомосексуализма веднага след болшевишкия преврат от 1917 г. Може би заради загрижеността си за човешките права, ще кажат някои. Нека помислим: с този акт болшевиките дават на хартия права на шепа хора, които вероятно са под 1 процент от тогавашното население на страната. В същото време обаче, ограничават напълно свободата на словото и правото на свободно придвижване, вкарват милиони хора в концентрационни лагери, разстрелват стотици хиляди, тероризират огромни части от селячеството и гражданите, елиминират физически всичките си политически и идеологически опоненти и извършват огромни зверства и престъпления.

Това е нечувано лицемерие, на каквото са способни само комунистите!

Затова винаги трябва да търсим истинските им мотиви зад всяка тяхна проява и инициатива! И винаги трябва да изхождаме от принципа, че тяхна стратегическа цел, тяхна движеща сила е разрушаването на традиционните европейски общества, защото те са фундаментът, върху който е изградена капиталистическата система, която те се стремят да премахнат. Всяка тяхна дейност, зад каквито и „благородни” подбуди да е скрита, изхожда точно от тази деструктивна мисия и е подчинена на нея. Те са като самозван лекар, който ви заявява, че страдате от заболяване, каквото вие в действителност нямате. Уж от необходимостта да ви излекува той ви предписва медикаменти и процедури, които реално разрушават организма ви. Но всичките му подмолни деяния са скрити зад привидна загриженост за вашето здраве и фалшиви хуманни намерения, които създават впечатление за дълбоко човеколюбие. А всъщност става въпрос за хладнокръвен масов убиец, умеещ да се прикрива умело, защото има богат опит в това. Точно това правят левите: те ни уверяват, че обществата ни са болни и за да бъдат излекувани трябва да осигурим чрезвичайни привилегии на малцинствата, хомосексуалистите и останалите маргинали и в същото време да позволим на пришълци от враждебни нам култури да проникват и се заселват безпрепятствено сред нас, ползвайки се безвъзмездно от нашите придобивки. А това в действителност опустошава културно, етнически и икономически обществата ни!

Трябва да признаем, че самите хомосексуалисти не представляват абсолютно никаква заплаха за което и да е общество поради незначителния си брой. Те нямат нито материалните, нито политическите ресурси да влияят сериозно на общественото мнение. А е много вероятно и да нямат амбициите да го правят. Но попаднали под влияние на далеч по организираните и мотивирани структури на левите движения, които ги оплитат в мрежите си, за да ги експлоатират за своите користни цели, те се превръщат в ефективен инструмент за подкопаване на основите на европейските общества.

По същия начин имигрантите принципно не би трябвало да представляват проблем за нашите общества при една нормална политика по отношение на тях, която изисква контрол над броя им и допускане само на такива, които са полезни за нас. Но левите и комунистите водят от дълго време мощни кампании за премахване на контрола по границите и за допускането на неограничен брой имигранти особено от напълно чужди на европейците култури. Това е в противоречие със здравия разум и с естествените изисквания за национална сигурност и защита. Именно те са най-фанатичните защитници на безконтролната имиграция и на всички прояви на имигрантите, дори и на противообществените такива.

Начинът, по който гласуват мюсюлманските имигранти в Европа, показва, че между тях и левите партии съществува закономерна симбиоза и взаимосвързаност, които се предопределят от общите им интереси в някои важни аспекти. Нека видим какви са политическите предпочитания на пришълците, изповядващи исляма, в най-големите европейски страни, за да добием представа за порочните и противоестествени сношения между тях и левицата.

На общите избори във Великобритания през 2015 г. 64% от мюсюлманите гласуваха за лявата Лейбъристка партия, чийто лидер в момента е ревностният марксист Джеръми Корбин. Освен това за Лейбъристката партия гласуваха също така 52% от групата на чернокожите, азиатците и етническите малцинства в Британия, 67% от чернокожите като самостоятелна група и 57% от пакистанците.

През 2012 г. на президентските избори във Франция 86 % от мюсюлманите подкрепиха социалиста Франсоа Оланд.

В Германия около 70% от турците (69,8 %) симпатизират на Германската социалдемократическа партия (ГСДП), 13,4 % подкрепят „Зелените” и 9,6 % - „Левите”. Това сумарно означава, че цели 93% от турците в Германия гласуват за леви партии .

Интересен парадокс се получава тук, тъй като мюсюлманите в Европа са силно религиозни и имат консервативни и дори остарели патриархални разбирания, а в същото време гласуват за левите партии, въпреки че политиките им твърдо противоречат на техните вярвания!

Да вземем това, че 63,1% от турските гласоподаватели в Германия са подкрепили проислямисткия и антидемократичен режим на Ердоган на референдума за промени в турската конституция през април 2017 г. В Холандия техният процент дори е по-голям и възлиза на 71% от турските избиратели в тази страна, в Австрия те са 73,5%, а в Белгия даже достигат 75,1% .

Във Великобритания пък 43% от мюсюлманите смятат, че британското законодателство трябва да бъде заменено с части от ислямската правна система – Шариат, което означава светското право да бъде заменено с религиозно.

Как тогава се съчетават директната и постоянна подкрепа на левицата за всякакви хомосексуални движения, организации, мероприятия и дори законодателни инициативи и всичките й останали свръхлиберални дейности, от една страна, с ретроградните религиозни и недемократични представи на мюсюлманите, които напълно изключват хомосексуализма и либералните ценности – от друга? Ето точно в това се изразява противоестествеността на отношенията между мюсюлманството и левичарството на нашия континент! Но въпреки тези очевидни противоречия, брачната връзка между тях си съществува и укрепва все повече, основана на някои общи изгоди. Тези изгоди се изразяват в това, че левите осигуряват на мюсюлманите от Анадола, Северна Африка, Близкия Изток и Южна Азия свободен достъп до европейските ясли и неизчерпаеми безгранични привилегии, получавайки в замяна лоялен електорат и мощно оръжие срещу системата на капитализма, която е основната им мишена.

Потвърждение на казаното, че левите, и особено комунистите, са най-върлите защитници на така наречените бежанци, и че основен техен приоритет е борбата с капитализма, можем да намерим в техните собствени политически декларации, поместени на интернет платформите им.

Ето какво се казва например в Съвместна декларация на световните комунистически младежки организации по отношение на бежанската криза, публикувана на страницата на младежкото крило на Британската комунистическа партия:

„...Ние се борим още по-енергично за облекчаването, освобождаването и сигурното транспортиране на бежанците до техните дестинации (тоест където си пожелаят в Европа), за човешки условия на временно приемане. Ние изолираме фашистките и расистките сили във всяка страна, които сочат бежанците (жертвите) и оправдават капиталистическата система (виктимизатора), с което са закърмени. ...
Ние се борим за обединение на работниците в нашите страни, за организиране на съпротива и контраатака срещу антипопулярната политика, за отхвърляне на каквото и да било разделение на работническата класа въз основа на националния произход, езика, расата, религията. Единството между работниците, местни и имигранти, е необходимо условие за спиране на стратегията на капитала, която използва конфликтите между тях, за да увеличи експлоатацията на всички работници, да запази капиталистическата им печалба. ...
Ние викаме: Солидарност с бежанците. Нашият враг е капитализмът, който поражда кризи, войни, бежанци! Ние се борим за неговото сваляне! ...
Ние честваме 100-годишнината от Великата социалистическа октомврийска революция, ние проектираме нейните послания и укрепваме борбата за единствената реална алтернатива в капиталистическия варваризъм, социализма”.


И отдолу се изреждат 31 младежки комунистически организации от цял свят, които са подкрепили тази Декларация. Сред тях виждаме комунистическите партии на Холандия, Канада, САЩ, Великобритания, Испания, Сърбия, Италия, Гърция, Дания, Чехия, Ирландия, Унгария, Кипър, Хърватия, Швеция, Германия, Русия (Революционна младежка комунистическа лига /болшевики/), Турция и т.н.

В обяснителните бележки за дейността на същото това младежко крило на Британската комунистическа партия се казва недвусмислено:

„Неговата цел е да премахне капитализма и да създаде социалистическо общество, основано на обща собственост и демократичен контрол, като се основава на идеите на Маркс, Енгелс, Ленин и други, както и на опита на социалистическите страни от 1917 г.”... То има за цел не да поправи капитализма, а да му сложи край.

Става съвсем ясно, че в стремежа си да унищожат капитализма комунистите използват „бежанците” като таран, с който да разбият крепостта на своя враг. Затова те представят бежанците като свой „съюзник”, за чиито права се борят, докато в действителност ги употребяват само като маша, с която да бъркат по-безопасно в огъня.

Такъв инструмент в подлите ръце на левите са и хомосексуалистите, както личи от собствените им политически и публични изяви. Доказателство за това, че именно левите са основните поощрители на хомосексуалната вакханалия, която е дотегнала вече на всички, е приемането на закона за еднополовите бракове в Германия. Това се случи на 30 юни 2017 г. с инициативата и с подкрепата на трите леви партии в Бундестага – социалдемократите, които са по-малкият партньор в управляващата коалиция на канцлера Ангела Меркел, Зелените и Левите (Die Linke). Меркел, при всичките й грешни решения и политики, не гласува за този закон, както стори и мнозинството от нейните съпартийци от християндемократическия блок. Аргументът на канцлера бе, че „За мен бракът от гледна точка на конституцията ни е брак между мъж и жена и затова не гласувах в подкрепа на този законопроект днес. Единствено партиите от левия спектър, които бяха и инициаторите за неговото разглеждане в парламента, гласуваха масово за приемането на този законопроект (плюс единични депутати от консервативната част), който дава на хомосексуалните право да осиновяват деца.

Друго потвърждение на хомосексуалната ориентация на левите партии и преди всичко на комунистите намираме в „Изявление по случай Международния ден за борба с хомофобията и трансфобията на Младежкото крило на Британската Комунистическа партия. В него се казва:

На този ден ние празнуваме разнообразието на пола и сексуалността в цялото човечество... Хомофобията, трансфобията и всички форми на ЛГБТ дискриминация са един от многото начини, по които капитализмът се стреми да разделя работническата класа. Борбата за ЛГБТ права е съществена част от борбата срещу всички форми на потисничество в капитализма като расизма и сексизма... Трябва да продължим неуморно борбата за правата на ЛГБТ и да премахнем дискриминацията, основана на пола или сексуалността, където и да се появи. В същото време единствено изграждането на силно комунистическо движение и партия, представляваща интересите на цялата работническа класа, ще бъде в състояние да унищожи тази система, която увековечава дискриминацията...
Ето защо британските млади комунисти казват и винаги са казвали: Подкрепете местните организации, които се борят за правата на ЛГБТ. Създайте положителен образ на общността на ЛГБТ в нашите училища, колежи и висше образование - премахнете дискриминацията в нашата образователна система...”.

image

Комунистически и ЛГБТ знамена заедно

Това ни дава ясна представа кой се бори неуморно с фанатично настървение за насаждане на внушения и прокарване на закони в полза на хомосексуалистите по цял свят.

Но това не е единична и самостоятелна акция на британските комунисти. Това е поведение, което е типично за комунистите по целия свят. Нека видим как стоят нещата и отвъд океана. Американските комунисти излизат с изявление, чието заглавие е: Комунистическата партия на САЩ и Лигата на младите комунисти в САЩ ще водят борба за правата на LGBTQ(Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Queer; queer е самоназвание на някои гейове, лесбийки, бисесуални, трансексуални):

„Трябва да се борим за социалистическа революция и да донесем истински права не само на transfolks (трансексуални или трансполови същества), а на всички LGBTQ. Трябва да изолираме църквата и системата, които водят до истинското потисничество срещу LGBTQ. Равенството започва с истинското освобождение на потиснатите и имам предвид всички потиснати. Партията на Американските комунисти ще бъде партията, която води тази битка”. Както твърди Комунистическата партия на Хюстън: „Комунистите винаги са се борили за социално и икономическо равенство; водили са борба срещу расизма, сексизма, безсилието и предразсъдъците към ЛГБТ. Всъщност Съветският съюз беше първата страна, която декриминализира „хомосексуализма” през 1917 г., а много важни хора от ЛГБТ заемат важни позиции на власт в СССР. В Съединените щати правата на ЛГБТ бяха важни за комунистическата партия...”.

Не по-малко знаменателно е заявлението на Канадската комунистическа партия, според което:

„Сегашната вълна на яростна ксенофобия е подклаждана от неотдавнашните събития в САЩ (има се предвид избирането на Доналд Тръмп за президент), но също така е вярно, че канадската капиталистическа държава е основана на базата на колониален геноцид срещу местното население, брутална експлоатация на работниците имигранти и расистката цел за създаване на „държава на белия човек”.

Белият човек, тоест населението на европейските държави и на много от развитите страни по света, всъщност е обект на прикрита или дори явна омраза от страна на левите. Това е дълбока, подсъзнателна, инстинктивна ненавист на представителите на левите среди към хората, на чиито духовни и физически качества се крепи омразната им капиталистическа система. Ето един фрапиращ пример за извратеното от злоба мислене на левичарите. Става въпрос за 24-годишната Селин Гьорен – говорителка на Младите леви и социална активистка в Германия. През януари 2016 г. тя е изнасилена на детска площадка от трима тъмнокожи имигранти в Манхайм. Германският вестник Der Spiegel ни описва подробно нейната почти хамлетова драма:

„Селин Гьорен е политическа активистка с обещаваща кариера. Национален говорител е на младежката организация на Левите. Преди нападението тя има завършена представа за света: бежанците и чужденците са добри, обществото е лошо, защото е расистко. Решението е социализмът.
И тогава, тя, боркинята срещу дискриминацията на чужденците, става жертва на злоупотреба от страна на мъже, които по всичко изглежда са имигранти. Още същата нощ, Селин установява, че случката има политически измерения и съответно си прави изводите за себе си.
Това, което прави толкова особен случаят на Селин, е нейната реакция. Тя отива в полицията, но докладва само, че е станала жертва на обир. И то от мъже, които са говорили на немски (въпреки че разпознава в тях араби). Въобще не споменава за изнасилването.
Преди изнасилването, в ролята си на партиен говорител, Селин е била на всеки ивент за посрещане на бежанци. Миналата година дори е посетила бежански лагер в Кюрдистан. След изнасилването „пристигат три патрулни коли. Въпросът на полицая „Бежанци ли бяха” разгневява Селин, тя обявява мъжа за расист на ум, а на глас казва само „Не”. Обяснява, че е нападната от смесена група германци и чужденци, всички говорели на немски. За изнасилването не казва нищо, толкова е ядосана на полицая. Час по късно Селин дава същите показания. Едва „12 часа след първия си сигнал, Гьорен отива отново в полицията. Казва, че извършителите не са говорили на немски и че са я изнасилили.  

image

Селин Гьорен

Най-перверзното в този случай дори не е желанието й да скрие етническия произход на изнасилвачите си заради политическите си пристрастия, което само по себе си е отвратително и показателно за лявата истерия. Тя стига до там в своята левичарска патология, че дори благодари на своите изнасилвачи и изказва съжаленията си в обръщение, публикувано в нейния фейсбук профил!

„Уважаеми мъжки бежанецо – обръща се тя към незнайния си изнасилвач, ... Аз толкова много съжалявам. Преди около година аз видях ада, от който сте избягали... Аз видях диханието на ада, от който сте избягали (има предвид посещението си на бежански лагер в Кюрдистан). Аз съм радостна и щастлива, че вие направихте това тук. Че можахте да оставите Ислямска държава и своята война зад себе си и не потънахте в Средиземно море. Но аз се боя, че вие не сте в безопасност тук. Изгаряне на бежанци, нападение над бежанци и кафява тълпа, минаваща по улиците. Аз винаги съм се борила с това, което е тук. На мен ми е нужна Европа открита, дружелюбна. Такава, в която аз мога да живея щастлива, и такава, в която ние двамата сме в безопасност. Съжалявам. За нас двамата аз съжалявам невероятно. Вие не сте в безопасност, тъй като живеем в расистко общество. Аз не съм в безопасност, понеже живеем в сексистко общество. Но това, за което наистина съжалявам, е фактът, че сексистките и транснационални актове, които ми бяха извършени (тоест изнасилването й), са само поради това, че вие сте изложени на все по-агресивен расизъм. Обещавам ви, че ще викам. Аз няма да позволя това да се случи. Ти не си проблем. Ти въобще не си проблем. Ти си по правило забележителен човек, който заслужава да бъде свободен и в безопасност, както и всички останали. Благодаря ти, че си там - и е хубаво да те видя там”.

image

Статусът на Селин Гьорен във Фейсбук, в който изказва благодарностите и съжаленията си към собствените си изнасилвачи

Има ли нещо по-сексистко, по-расистко, по-перверзно и по-сатанинско от това да мразиш и да считаш по презумпция за изнасилвачи представителите на силния пол от обществото, в което живееш, само защото са бели мъже, и то при положение, че изнасилванията в Германия са дело основно на тъмнокожи чужденци?! Ето колко уродлив и противоестествен е начинът на мислене на левите! Ето защо не можем да се доверяваме на тези създания, тъй като действат против здравия разум, нормалната логика и природните закони!

Този случай ни дава ясно да разберем, че ние не можем да очакваме от индивиди, заболели от червената чума, да казват истината, да мислят адекватно и да действат в полза на обществото. Той е достатъчен пример за това, че левите разсъждават и постъпват като религиозните фанатици – силно обременени от емоции и тежки предръзсъдъци, готови да жертват себе си и общите интереси в името на утопичната си и кръвожадна идеология. Те са толкова дълбоко пристрастни, че дори и личната им трагедия не може да ги отрезви и да ги накара да мислят извън идеологическите шаблони, които им налага тяхната „религия” – комунизма. Това доказва, че те са напълно безчувствени към болките и трагедиите на другите изнасилени жени и на всички пострадали от ръцете на фаворизираните от тях имигранти, щом не попадат в категорията на дежурните, според техните критерии, жертви – малцинства, хомосексуалисти и „бежанци”. Всеки извън категорията на последните им е напълно безразличен; нещо повече, той дори е част от „виктимизаторите”, тоест от сексистите, расистите, ксенофобите, фашистите, нацистите, ислямофобите, хомофобите, каквито според техните разбирания изглежда са всички обикновени граждани, които си позволяват да не одобряват поведението на техните свидни избраници. Според обърканите им представи те непрестанно репресират, дискриминират и заплашват живота на любимците им и затова заслужават да бъдат изнасилвани, пребивани, ограбвани, унижавани и дори убивани. Не очаквайте от ляво ориентирани същества съжаление, ако не сте хомосексуалист, имигрант или представител на малцинство, защото те ви мразят от сърце, те ви ненавиждат с цялата си душа, само защото сте бял, психически здрав и хетеросексуален. А това в техните очи е смъртен грях, който не може да бъде изкупен и с най-жестокото наказание. Затова в лицето на изнасилващите, грабещите, осакатяващите, колещите, газещите с превозни средства, взривяващите и убиващите жени и деца тъмнокожи имигранти те виждат ръката на възмездието, което заслужават европейците заради греховете си, изразяващи се в това, че са бели и икономически развити.

Всъщност ние се намираме в тайна, необявена война с комунистите, скрити зад различни благоприлични названия – зелени, природозащитници, правозащитници, социалисти, еколози, партии на труда, леви и др. такива. Но тази война се води само от тяхна страна, тъй като ние сме напълно пасивни, приспани от тяхната демагогска риторика за мир, свобода, равенство, чиста природа. В същото време те упорито и методично подкопават основите на нашето здание, маскирали разрушителната си дейност зад уж полезни мероприятия. Без тяхната усърдна и активна задкулисна или явна протекция нито хомосексуалистите, нито малцинствата, нито пък имигрантите щяха да представляват какъвто и да е проблем за нашите общества. Но благодарение на тях, левите, те се превръщат не просто в проблем, а в заплаха за съществуването на европейската цивилизация във вида, в който я познаваме и ценим!

Свързани материали:

http://houstoncommunistparty.com/lgbt-of-the-party-of-communists/

http://www.leagueofyoungcommunistsusa.org/497-2/

http://www.leagueofyoungcommunistsusa.org/the-pcusa-and-the-lycusa-shall-lead-the-fight-for-lgbtq-rights/


https://www.communist-party.org.uk/britain/2223-cp-ec-reaffirms-commitment-to-lgbt-rights.html


http://houstoncommunistparty.com/lgbt-of-the-party-of-communists/


http://communist-party.ca/statement/2530


http://www.leagueofyoungcommunistsusa.org/497-2/


http://outragemag.com/communist-party-philippines-recognizes-lgbt-rights-welfare/


https://www.theguardian.com/world/2017/aug/01/barcelona-anti-tourism-activists-vandalise-bikes-and-bus


https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.bbc.co.uk%2Fnews%2Fworld-europe-40826257&h=ATPZhR-Pgnv9TFWsfh_Lcp-qqqcr2NKAfLA8PvFVQ8Y3h-YhUmtouUFTkdLCMmjV5fLx0kIFmFfZx24pW46gm2UK9-BKuAEJ9GoKcP70GPRParYj-OvyoNOqgdb_whdU3ZsdMDyKwAP-IDdImaPGhFdI8Q


https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFiorS7IbWAhWlNJoKHdP1D8EQFggvMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fbooks%2F2013%2Fmar%2F27%2Fwhy-left-wrong-mass-immigration&usg=AFQjCNG8Yu1BCDP2kM2n8udL1hegnDAItQ


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3743479/Left-wing-billionaire-group-s-plan-use-migrant-crisis-influence-immigration-policies-worldwide-Plans-George-Soros-s-think-tank-revealed-leaked-memo.html


http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/11853107/The-Left-should-keep-its-moral-lectures-to-itself.html


https://www.theguardian.com/commentisfree/2015/sep/08/state-sanctioned-executions-cameron-british-values


https://qz.com/767751/marxist-philosopher-slavoj-zizek-on-europes-refugee-crisis-the-left-is-wrong-to-pity-and-romanticize-migrants/


https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj_k5-q8YbWAhXGB5oKHc98A3sQFggsMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fcommentisfree%2F2016%2Ffeb%2F06%2Fliberals-harsh-truths-help-refugees-syria&usg=AFQjCNF5hR4506dYZ-77Ua5AotzhLpNTAw


http://www.zerohedge.com/news/2017-02-04/dear-leftist-you-need-take-closer-look-real-refugees-you-denounce-vetting


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3477510/Migrant-attacks-conspiracy-hide-truth-Europe-s-liberal-country-Sweden-stopped-citizens-discussing-refugee-influx.html


http://www.express.co.uk/news/world/768733/Sweden-migrants-latest-refugee-policy-demos-report


http://trud.bg/article-5016227/


https://www.actualno.com/balkani/levi-formacii-organiziraha-protest-v-atina-v-zashtita-na-migrantite-news_600269.html


https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwil9qC3lIfWAhWBjxQKHbC8Aec4ChAWCDkwAw&url=http%3A%2F%2Fwww.dnes.bg%2Fworld%2F2017%2F06%2F30%2Flevite-v-germaniia-uzakoniha-ednopolovite-brakove.345920&usg=AFQjCNH7Ua_Il8m4JM5G8onGWzs35IVuMQ


https://dariknews.bg/novini/sviat/mnogohilqdni-demonstracii-v-znak-na-solidarnost-s-migrantite-v-evropa-v-berlin-rim-i-parizh-1457129


https://dariknews.bg/novini/sviat/demonstraciia-v-atina-v-podkrepa-na-priemaneto-na-migranti-v-evropa-snimkivideo-2011073


https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.google.bg%2Fsearch%3Fq%3Ddie%2Blinke%26oq%3Ddie%2Blinke%26aqs%3Dchrome..69i57%26sourceid%3Dchrome%26ie%3DUTF-8&h=ATOrPNpfEO5CBSlbz9iG9rbJx2cKIDyi3nCHtZFuHN4ALLembkuZ-DlNW3oXXo_1oGG3uWoCKVyscwa2lPkSwhH-Srq73a1zjjqC_UPl6lUF2zSbFidLI3J-sIFzpX7dqZXJoall2yiGh957KphcbyStvQ


https://trud.bg/article-5016227/


http://www.grreporter.info/pravitelstvoto-mesti-imigranti-ot-ploshchad-viktoriya-levi-organizatsii-protestirat/17987


http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%8F%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0/a-39800704



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - Поздрави
11.09.2017 12:48
Приветствам това твое да го нарека миниизследване и те поздравявам, че го видях в 168 часа - това е успех!

И второ - тази селин гьорен ми прилича на туркиня или мигрантка, а фамилията Гьорен, като че ли "говори" за това.

ЩАСТИЕ Е КОГАТО МИГРАНТИ НАСИЛВАТ ИЛИ УБИВАТ МИГРАНТКИ - ТОВА Е ПРЕКРАСНО, дай Бог още и още от това!
цитирай
2. djani - Фактологията Ви е внушителна и убедителна...
11.09.2017 13:33
Но, е в пълно противоречие с убежденията и вижданията на обикновения гражданин за комунистическата идеология. Все пак са останали хора, живяли в социализма, за които подобна идеология и мироглед са меко казано абсурдни. Престъпленията срещу личността, вкл. сексуалните посегателства, тогава бяха преследвани твърдо и с високи наказания. Това, което се случва сега е, което отвращава най-много старото поколение, упреквано в комунистически уклон, но виждащо и отричащо патологията на случващото се.
цитирай
3. kordon - до germantiger
11.09.2017 16:28
Благодаря ти!
Проницателността ти не те е подвела - Селин Гьорен наистина е с турски произход, което още веднъж показва какви хора привличат левите движения и доказва защо са вредни за обществата.
цитирай
4. kordon - до djani
11.09.2017 16:55
Съгласен съм с Вас, че фактологията, която съм изложил, "е в пълно противоречие с убежденията и вижданията на обикновения гражданин за комунистическата идеология". И не само с техните представи е в противоречие, но и със същността на политиката, провеждана от социалистическата система, която не допускаше ретроградни явления като арогантно дефилиращия хомосексуализъм и масовата безконтролна имиграция. Ако приемем условно, че фактите от гореизложения материал са верни (а в това всеки може да се убеди, просто като проследи приложените линкове), то тогава откъде произхожда това противоречие между тогавашния, държавния социализъм, и напълно противоположните нему прояви на левите партии в развитите страни?

Според мен това се дължи на съвсем различните цели и задачи, пред които са изправени държавите от социалистически тип, от една страна, и, от друга, партиите с ляв уклон в западния свят. В първите социализмът вече е победил и е принуден да се погрижи за създаването и съблюдаването на определен ред. Хомосексуализмът и имиграцията биха попречили на това и поради тази причина категорично не са толерирани.

Докато на левите партии на Запад тепърва им предстои да се борят за вземане на властта и за налагане на политико-икономическите си възгледи. Те гледат, в съгласие със своите идеологически постановки и разбирания, на капиталистическата държава като на враг, който трябва да бъде елиминиран и съвсем разбираемо подкрепят всички процеси, които биха спомогнали за това. В този смисъл имигрантите и хомосексуалният разврат са точно такива болестотворни явления, които, с известна помощ от ляво, биха могли да се разраснат и да нанесат повече поражения и с това да спомогнат за реализиране каузата на левите за демонтиране на капитализма.

В това аз не виждам никакво противоречие, а естествена закономерност. Ще дам пример от друг ъгъл. Съединените щати влагат много усилия и ресурси в борбата срещу тероризма на собствената си територия. В същото време те подпомагат в Сирия чрез различни канали откровени престъпници и терористи с надеждата да отстранят режима на Асад и да го заменят с марионетно правителство.

Ето как един и същи субект разглежда по коренно различен начин едно и също явление в зависимост от обстоятелствата и интересите си. Това, срещу което се борим в собствената си страна, подкрепяме и поощряваме в друга, която смятаме за враждебна, за да й навредим. И всичко това е маскирано зад уж благородни намерения. „Разделяй и владей” – има ли нещо по-естествено от това?!
цитирай
5. djani - Днойствения морал не е от вчера,
11.09.2017 21:01
И беше характерен за двете противоборстващи системи. От години следя с интерес политико-икономическите събития по света и дори се опитвам да ги коментирам и анализирвам и изнесеното до голяма степен ми е известно. Парадокса е в това, че у нас комунистическата власт е повторно взета и вече наложена със средствата на западните марксисти. Отново е актуален въпроса "Что, делать", на който дори и Ленин няма отговор...
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
12.09.2017 10:28
По принцип и ниво на съзнание левите са творците и разпространителите на тероризма. Те винаги ползват озлоблението на мнозинството /масите/, трудно справящи се с живота и чакащите благодеяния от държавата хора, за да им внушават разрушителни идеи.
Коминтернът е най-голямата терористична организация в света! Тя е замислена и създадена от банкерския клан Ротшилд и цели обща дестабилизация, хаос и войни за извличане на максимални облаги, като ползва за настройване и мотивация на масите срещу работодателите деформирани философски учения от сорта на марксизма-ленинизма, умело пригодени към масовото манипулиране на агресивното, примитивно съзнание.
Резултатите от дейността на тази световна терористична организация ги знаем всички, дори сме ги изпитали и все още продължаваме да ги изпитваме върху собствените си гърбове.
Всички други по-съвременни терористични групи са нейни дъщерни структури, осъществяващи същите цели!
цитирай
7. kordon - до batogo
13.09.2017 22:34
Съгласен съм с теб, че левите използват деструктивните сили на масите, защото само с тяхна помощ могат да се докопат до властта и да отстранят капитализма. Но това е мимолетна (с оглед на историческите процеси) илюзия, това може да бъде само временно, защото капитализмът не може да бъде унищожен, така както не може да бъде унищожен ледниковият период или медно-каменната епоха. Това са естествени явления (какъвто е и капитализмът), които следват нормалния ход, зададен им от природните закони. В случая с капиталистическата система тя е следствие от развитието на обществено-икономическите отношения в някои човешки общества. Тази система не може да бъде заменена с нищо друго, докато не бъде извършена радикална промяна в същите тези обществено-икономически отношения. Такива признаци засега няма или поне аз не ги виждам.
цитирай
8. batogo - !!!:))) Много мъдро и точно, Кордон!
14.09.2017 06:53
На същото мнение съм! Естествените процеси на живота, следващи основните принципи на развитието не могат да бъдат подменяни с капризите и прищевките на онези, които отказват или не могат да ги осъзнаят и приложат в живота си.
цитирай
9. nbrakalova - Задълбочен и вещ анализ, който ще си ...
15.09.2017 18:34
Задълбочен и вещ анализ, който ще си позволя да споделя не само с приятели.
цитирай
10. kordon - до nbrakalova
15.09.2017 21:47
Благодаря Ви!
цитирай
11. vmir - Подробностите около случая с превъзнасянето на изнасилвачите
24.09.2017 03:41
и най-вече факта, че тази политическа активистка не се чувства травмирана от изнасилването си и не го смята за посегателство върху личността си или проблем за сигурността и щастието в обществото, ме кара да подозирам, че не е била изнасилена в действителност, а си е измислила изнасилването.

Не искам да кажа, че непременно си е мечтала да бъде изнасилена, за да се почувства желана, харесвана и оценена като жена, а само, че за нея изнасилването е очевидно далеч по-маловажно от левичарските мантри за свобода и солидарност. Допускам даже, че може да е била ограбена от местни квартални хулигани, но за целите на политическите си домогвания да е приписала изнасилване от цветнокожи, за да манифестира убеждението си, че изнасилването не трябва да бъде приемано като посегателство, а като акт на "забележително" самоутвърждаване, което заслужава адмирации и поощрение поне от страна на изнасилените. Което за мен си е чиста проба извратена политическа пропаганда, от каквато младата активистка се е нуждаела и е приела случая като манна небесна за своята политическа кариера и самоутвърждаване.

Този прийом е централен за левичарския начин на перверзно преиначаване и правене на политика - опонентите трябва да бъдат "громени" с всеки възможен претекст, а "нашите" - оправдавани, възвеличавани и героизирани дори в най-гнусните им деяния.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4842977
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285