Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
18.12.2016 20:55 - МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМЪТ УБИВА
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 6285 Коментари: 12 Гласове:
19

Последна промяна: 18.12.2016 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМЪТ УБИВА             Автор: Виктор Кордон

Преди няколко дни стана известно, че в средата на октомври 2016 г. 17 годишен афганистански имигрант, пристигнал в Германия като непридружен непълнолетен през 2015 г., е нападнал, изнасилил, пребил и убил 19 годишната германска студентка Мария Ладенбургер. Отвратително впечатление покрай този сам по себе си отвратителен случай остави изказването на вицеканцлера Зигмар Габриел, който каза, че убийството на Мария (чийто баща е Клеменс Ладенбургер – доктор по право, работещ като помощник на директора на правното управление на Европейската комисия) не трябва да се използва за разпалване на омраза към бежанците, тъй като, според него, подобни ужасни убийства са се случвали и преди пристигането на първия афганистанец или сириец в страната. Само че преди да се появят споменатите особи, основни извършители на злодеяния от такъв характер бяха други имигранти – предимно турци и араби, дошли в Германия преди десетилетия. Още от тяхното поведение е трябвало да бъде направен очевидният извод, че интегрирането на тези хора е невъзможно и че не бива повече да бъдат допускани представители на тези култури без стриктен подбор. Освен това дори и преди да е имало подобни проблеми, може ли това да се използва като оправдание за импортирането отвън на други такива? Все едно някой да започне да изхвърля боклука си във вашия двор и на възмутените ви протести да отговори, че то и преди е имало боклук в двора ви! Или някой да ви нарани с нож, а неговите защитници да изтъкнат оправданието, че вие и преди това сте имали някакви наранявания!

        Покрай този случай се проявиха и други тежки проблеми на обществата, болни от мултикултурализъм, а именно патологичната политическа коректност. Най-големият в Германия телевизионен канал, държавният ARD, бе обвинен, че умишлено е премълчал (виж) факта, че убийството на Мария е извършено от афганистански имигрант. Подобно информационно затъмнение, но с още по-големи мащаби, имаше в самото начало на 2016 г., когато абсолютно всички централни германски вестници, електронни медии и онлайн-агенции в продължение на няколко дни напълно умишлено не отразиха по никакъв начин масовите престъпления на имигранти в Кьолн през новогодишната нощ. За размера на тези изстъпления говори фактът, че в Кьолн са подадени 1222 жалби, свързани с тях, което справедливо може да се определи като анархия. И въпреки това полицията излиза с кратко съобщение, че всичко в празничната нощ е било спокойно, а пък медиите не са си направили труда да намерят поне един от пострадалите, за да го интервюират. Очевидно политическата коректност в Германия е придобила оруелови измерения и се е превърнала в обичайно явление. Нищо друго не може да обясни странната медийна слепота при отразяването на събития с негативни за мултикултурната политика и неограничената имиграция елементи, при положение, че средствата за информация водят войни за това кой пръв, най-обширно и с най-големи подробности да представи дадена новина. Това означава, че обществото съвсем целенасочено е държано в неведение относно негативите, които носи масовата и неконтролирана имиграция, за да няма противодействие от негова страна, тъй като някой, но не обикновените граждани, има изгоди от нея.

        Друг любим прийом на мултикултуралистите, водещи истинска война срещу собствените си народи, е некоректното, манипулативно боравене със статистическите данни с цел създаването на определени внушения. Например, Федералното министерство на вътрешните работи публикува през май 2016 г. на своята интернет страница доклад за престъпността в Германия през 2015 г. съгласно полицейската статистика. Заглавието на един от разделите в този доклад съдържа в себе си съвсем умишлено подвеждащата констатация, че „Данните за 2015 г. са еднакви с нивата от предишната година” (Zahlen 2015 liegen auf Niveau der Vorjahre). Но веднага под заглавието виждаме, че според регистрираните от германската полиция престъпления, през 2015 г. чужденците са извършили 402 741 правонарушения срещу 156 396 за 2014 г., което е нарастване с цели 257%. или с два и половина пъти. В същото време броят на тежките престъпления е нараснал почти двойно в сравнение с 2014 г. и е в размер на 18 на сто от всички престъпления, извършени от имигрантите (виж).

По същия перфиден избирателен начин медиите разнасят бодро новината, че за първото тримесечие на 2016 г., от януари до март, имигрантската престъпност е намаляла с 18%. В същото време става ясно, че за цялата 2015 г. имигрантите са извършили 1576 сексуални престъпления в Германия, докато само през първата половина на 2016 г. година цифрата вече възлиза на 1683, т.е. само за шесте месеца на тази година имигрантите са извършили повече сексуални престъпления, отколкото за цялата минала година (виж).

При това в тази статистика влизат само престъпленията, при които е установен поне единият извършител, но не и тези, при които заподозрените не са разкрити, въпреки че се знае, че са чужденци. Например, абсолютно всички жалби за извършени престъпни деяния в новогодишната нощ в Кьолн са подадени срещу лица от северноафрикански произход, но те не попадат в статистиката на престъпленията, извършени от имигранти, тъй като не са установени извършителите. Това означава, че голяма част от престъпленията на имигрантите няма да попаднат в статистическите данни, тъй като разкриваемостта на закононарушенията в Германия е средно между 50 и 60%, според информация на авторитетния онлайн портал Statista. Освен това в официалната статистика на Вътрешното министерство напълно умишлено не са включени нарушенията на имиграционното право, като незаконното влизане във Федералната република, защото „изкривяват образа на безопасността в страната ни” (verzerren das Bild ьber die Sicherheit in unserem Land), каквото е официалното йезуитско обяснение на властите.

        Друг прелюбопитен и показателен детайл в случая с убитото от афганистанеца (живеещ в приемно семейство) момиче е това, че тя е работила като доброволка в бежански лагер. От това можем да съдим, че тя е била от онези младежи, засегнати от мултикултурната пропаганда, които са приемали мигрантския прилив като нещо нормално, желано и хубаво и са посрещали имигрантите с „Добре дошли!”. Следователно е много вероятно тя да е станала жертва на своята наивност, внушавана от политически коректните медии, организации и институции, които са истинските виновници за тази и всички останали подобни трагедии, предизвикани от пришълци, като терористичните актове, например. Това може да послужи и като метафора за Европа, която в момента става жертва на своята ирационална толерантност и на изкуствено провокирания от политиците и техните клакьори смъртоносно упойващ оптимизъм по отношение на имигрантите. И докато трае това пагубно опиянение европейците и тяхната цивилизация са застрашени от гибел! 



Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shtaparov - Съвършено прав си- Европа трябва ...
18.12.2016 22:06
Съвършено прав си- Европа трябва или да се промени,или да загине- трето положение или право на поправка съдбата няма да ни предостави!
цитирай
2. podvodni - Мултикултуризмът наистина убива. ...
18.12.2016 22:31
Мултикултуризмът наистина убива.
самият съюз наречен ЕСе милтикултурна идея която убива.
Няма европейци като цяло, нама и европейска цивилизация като нещо единно( Гъркът няма нищо общо с британеца който от своя страна няма нищо общо с поляка, а той с испанеца, а пък той с финландеца и т.н. и т.н.
Пичове вижте реалността днес, пък аз ще ви поскажа бъдещата - ЕС ще се разпадне на три части и всяка ще живее сама за себе си. НАТО няма да доживее до своята 85 годишнина, и с това ще бъде сложен окончателен край на мултикултуризма.
цитирай
3. germantiger - ...
19.12.2016 01:12
Червената мърша над мен е пропуснала да спомене, че няма русия?!

Днес РСФСР владее над 100 народности, които повечето преди векове са стъпкани и взети" от руския ботуш

ще рече червения кому онанист коментирал над мен преди ЕС, трябва да разпадне русия...

ЦИТИРАМ ТЕБ ТОЧНО В ТОВА:

Следователно е много вероятно тя да е станала жертва на своята наивност, внушавана от политически коректните медии, организации и институции, които са истинските виновници за тази и всички останали подобни трагедии

АБСОЛЮТНО!
цитирай
4. krumbelosvet - Само ИМПЕРИИТЕ имат шанс стещу мултикултуризма,
19.12.2016 03:30
затова мултикултуризмът е оръжие на ГЛОБАЛИЗАТОРИТЕ, да, смъртоносно за държавите, които не да империи и опасно за всички останали. Но глобализаторите явно имат скрити козове, на които разчитат.
цитирай
5. pando - Целта е ясна
19.12.2016 09:45
Опустошаване на Европа. Те са като скакалци,след тях остава пустиня. Защо не си ги вземат в ФАЩ,та да им "обогатят" културата?
цитирай
6. appen13 - Има един още по-смразяващ кръвта детайл !
19.12.2016 11:04
Евро-райхфюрерин Меркел, "случайно" публично декларира преди конгреса на нейната партия ХДС пред "коректните" немски медии:
"ИСЛЯМЪТ Е ТИПИЧЕН ЗА ГЕРМАНИЯ" !

Изводите, кой и защо стои зад целенасоченото УНИЩОЖАВАНЕ на тази страна в която АРАБСКИТЕ, НЕГЪРСКИТЕ, ТУРСКИТЕ И ЦИГАНСКИТЕ ГЕТА налагат безнаказано своите правила над законопослушната немска рая под възторжените аплодисменти на Берлин, Брюксел и Страсбург, и я превръщат в ГЕРМАНСКИ ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ, оставам на ВАС.
И колко още немски Марии, Лизи и Гретхени трябва да бъдат зверски изнасилени и още по-зверски убити, германците да си отворят очите какво им се случва и кого са пуснали в дома си ?
цитирай
7. kuschel - Всички, с изключение на германски ...
19.12.2016 12:16
Всички, с изключение на германски швайн сте абсолютно прави. Поздрави!
цитирай
8. alchemist - И какво доживях да видя?
19.12.2016 20:50
Дойде времето, в което комунистите станаха патриоти и консерватори, а капиталистите са радетели на мултикултурализма(интернационала). Срам и за двете идеологии!
цитирай
9. krumbelosvet - Думата
21.12.2016 08:55
компрадор е от преди комунистите. Напомням го, понеже има поколение, и в блог.бг го има, което си мисли, че злото на тоя свят идва с комунистите. Злото е от Адам и Ева, а комунистите са мечтатели за свят без зло. Но национализираха банките, което е най-голямото зло... за банкерите. Моля направете справка, кое човешко право не е нарушила Америка, освен едно-едничко - правото на човека да основе ЧАСТНА банка (и да приема зелена хартия за реални ресурси, най-добре злато).
цитирай
10. nbrakalova - "...И докато трае това пагубно опиянение европейците и тяхната цивилизация са застрашени от гибел!"
24.12.2016 22:26
Натам вървят нещата – опиянението води до тежки последици. В наше време законите (видимо или завоалирано) са на страната на престъпилия ги, на насилника, на безотговорния, на нахално невежия, на убиеца на ценности, на живот. Само единици смеят да апострофират насилника, невежия, невъзпитан, безпардонен и нагъл, лицемерен грубиян, който дори се случва да е с титла или чин пред името си. Страхът от тях сковава създаването на справедливи закони и тяхното прилагане. Резултатът в крайна сметка е мулти…
цитирай
11. litatru - Здравейте! Напълно сте прав!
30.12.2016 10:48
И КАТО СКАКАЛЦИТЕ...
(ЛИТАТРУ)
В съседната градина
събра се днес дружина,
да бяга от войната,
опазвайки децата...
……
Сред тях се подвизават
мишоци – млади, силни –
дрогирани, пияни,
за набези подбрани.

Те вместо мир да сложат
в своята градина,
напират да разтурят
чуждата Родина.

И като скакалците –
навред, от гдето минат -
безчинстват, изнасилват
и даже кръв проливат... т.н.
Автор - ЛИТАТРУ
Подкрепям Ви!
Ли
цитирай
12. litatru - Честита 2017 година!
01.01.2017 19:07
Желая Ви здраве, любов и успехи във всяко добро начинание!
Литатру
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4842858
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285