Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
01.10.2015 22:07 - ЗАЩО СА ОПАСНИ ИМИГРАНТИТЕ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 3340 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 02.10.2015 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАЩО СА ОПАСНИ ИМИГРАНТИТЕ

      Опитват се да ни внушат, че нахлуващите в Европа орди не били опасни, защото не били терористи и джихадисти. Това обаче е голяма лъжа, първо, защото при безконтролното им допускане няма никакъв начин да се установи кой какъв е и е невъзможно да се пресеят престъпниците и враговете. Второ, въобще не е нужно идващите да са ислямисти и атентатори, за да са опасни, тъй като е очевидно, че такива изроди се възпроизвеждат именно в тия общества. Тоест мюсюлманските общности са инкубатори за престъпници и екстремисти, които се раждат в недрата на тези общности. Да не забравяме, че голяма част от мюсюлманите, извършили терористични актове на нашия континент, са родени тук от родители имигранти. Следователно, допускайки големи маси мюсюлмани в земите си, ние създаваме идеални условия за раждането на такива чудовища, които ще взривят европейския мир!

       Аз съм състрадателен и толерантен човек, възпитан в традиционните християнски добродетели, поради което приемам за мое задължение да помагам на нуждаещите се. Но нищо не ме задължава да помагам на хора, които погазват границите и законите на моята родина, не зачитат религиозните, моралните и културните принципи на моя народ, не искат да работят, генерират престъпност, подтискат жените, носители са на мракобесни порядки, не желаят да се интегрират, а искат да ни налагат своите зверски нрави и обичаи. Такива индивиди са врагове на мен, на българския народ и на българската държава и заслужават не състрадание, а онова, което се полага на всички врагове! imageimage

imageimage

imageimage
image









Гласувай:
10



1. zaw12929 - Те са опасни, жестоки чудовища- ...
02.10.2015 07:26
Те са опасни, жестоки чудовища- взривиха европейския мир и това е само началото ето малка извадка:
На 23 август „тъмнокож” мъж опитва за изнасили 35-годишна жена в Дортмунд.
На 17 август трима „южняци” опитват да изнасилят 42-годишна жена в Ансбах.
На 16 август „южняк” изнасилва жена в Ханау.
На 12 август „южняк” опитва да изнасили 17-годишна жена в Хановер.
Пак на 12 август „южняк” се разголил пред 31-годишна жена в Касел. Според полицията същият инцидент се случил в района на 11 август.
На 10 август петима мъже от „турски произход” опитали да изнасилят момиче в Мьонхенгладбах. Пак на 10 август „южняк” изнасилва 15-годишно момиче в Ринтелн. На 8 август „южняк” прави опит да изнасили 20-годишно момиче в Зиген.
На 3 август северноафриканец изнасилва 7-годишно момиче посред бял ден в парк в Кемниц, град в Източна Германия. На 1 август „южняк” прави опит да изнасили 27-годишна жена в центъра на Щутгарт.
Междувременно родителите са предупреждавани да се грижат за дъщерите си. Полицията в баварския град Меринг, където 16-годишно момиче е изнасилено на 11 септември, пуска предупреждение до родителите да не пускат децата си да излизат без придружител. Освен това съветват жените да не ходят и да не се връщат сами от жп гарата заради близостта й до бежанския лагер.
В баварския град Покинг управата на гимназията предупреждава родителите да не позволява на дъщерите си да носят разголени дрехи, за да се избегнат „недоразумения” с 200-те бежанци мюсюлмани, настанени близо до училището. В писмото пише:
„Сирийските граждани са основно мюсюлмани и говорят арабски. Бежанците имат своя култура. Понеже училището ни е в непосредствена близост до мястото, където са настанени, за да няма конфликти, облеклото трябва да е скромно. Разголени потници или блузи, шорти или миниполи могат да доведат до недоразумения.”
Местен политик, цитиран от вестник „Ди Велт” казва:
„Когато момчета мюсюлмани отидат на открит плувен басейн, те са потресени от вида на момичета по бикини. Тези момчета идват от култура, в която на жени, които се разголват, не се гледа с добро око и те преследват и тормозят момичетата, без да си дават сметка за това. Естествено, това поражда страх”.

Датски полицай е тежко ранен в бежански център
Датски полицай е бил нападнат през изминалата нощ и е тежко ранен с няколко удара с нож,

цитирай
2. kordon - до zaw12929
02.10.2015 17:44
Това, за съжаление, е грозната истина! Но политическите елити в Европа, начело с фрау Меркел, като че ли са слепи за това или са глухи да чуят страховете на обикновените граждани. В такъв случай гражданите трябва да поемат грижата за собственото си физическо и духовно оцеляване в свои ръце.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4845855
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285