Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.01.2014 18:43 - ШЕГАДЖИЯТА ОРЕШАРСКИ!
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 1488 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Автор: Валентин Стоев


Голям шегаджия се завихри този Орешарски, любимецът на мнозинството! На мнозинството, но управляващото, а не на обществото.

След 220 дни протести премиерът доби куража да се похвали - освободил бил страната от страха! Страхотно, та той направо е за паметник! Приживе! Шегичка, разбира се!

Но не е шегичка, че Орешарски, най-недолюбваният български премиер - по-недолюбван дори от Живковите министър-председатели Гриша Филипов и Станко Тодоров - със сигурност е заслужил паметник! Паметник на дебелоочието и наглостта! Възпоминание за 220-те дни на протести срещу него! Засега!

И друга шегичка пусна любимецът на Станишев, Местан и Сидеров в края на миналата седмица. На въпроса дали и кога ще си подаде оставката, Орешарски - ехиден и зъл - отвърна, че хората трябва да имат търпение, това щяло да се случи... в края на мандата. Шегаджията Орешарски! Дори и да го казва искрено, той определено е загубил чувството си за реалност. Нещо много лошо за един премиер. Най-малкото защото при разразилите се в последните дни баталии между Станишев и Първанов неговите премиерски крака не се клатят - те направо се кълчат в жалък клоунски танц! А както са я подкарали с планираните нови 3,5 млрд. лева заем, симпатягите с дебелите нерви от "Дондуков" 1 окончателно ще загробят държавата за десетилетия напред. И тежко и горко на следващите, които ще управляват след Орешарски! И на по-следващите, и на още по-следващите!

Шегички с фактите и с обществения интерес си прави и министърът със скоропоговорките Драгомир Стойнев. След десетина дни в нелегалност, в петък бодрягата министър на икономиката и енергетиката се появи, за да изтърси на пресконференция поредната си дивотия. Не на шега, а съвсем сериозно! Газът на Южен поток щял допълнително да поевтинее, защото газопроводът - бъдещият - щял да преминава през по-малко държави, което щяло да направи таксите за пренос по-ниски. Клетият министър, освен че е парашутист, е и убийствено неинформиран! Нима цената на газа се определя от броя на страните, през които преминава газопроводът, а не от фактическите му километри!

Междувпрочем, тези двамата - премиер и енергиен министър - трябва много да му мислят. За "Южен поток" и за всичките им волни изпълнения с Милер и "Газпром"! Тези дни Европейската комисия - под вежди - отново предупреди българското правителство, че ако не изпълни европейските изисквания по въпроса, България ще плаща всекидневни глоби в милиони евро! Правят си оглушки и Орешарски, и Стойнев, и останалите, което обаче няма да им попречи в един хубав ден да отпрашат към Карибите, например, а ние ще останем тук да им плащаме вересиите по договорите.

Случайно ли преди дни Орешарски, запитан за 5-часовите му - поредните - тайни разговори (и преговори) с Милер, вироглаво като прогимназист отсече: "Нищо няма да ви кажа! Нищо няма да разберете!". Сякаш България му е бащиния!

Голям шегобиец е и Йовчев. Като на шега вътрешният министър може по всяко време на деня (и нощта) да извади 10-20 хиляди полицаи около парламента. И да ги държи там на 12-часови дежурства, оборудвани и окомплектовани като преторианци. И продължава да се шегува - пазел не депутатите вътре, а протестиращите вън! От кого, обаче, не казва! Може би е класифицирана информация! Шегаджия - грижи се за най-омразните си!

Горе-долу така е и с останалите в кабинета. Когато не са в нелегалност, бълват ли, бълват... Особено едната вицепремиерка! Шега след шега! Да се чуди човек - кога говорят сериозно и кога се шегуват! Всичко им е на шега! Мандатът най-вече!


Източник: http://viewpoint.actualno.com/Shegadjijata-Oresharski-news_12375.html#ixzz2r960HXVG




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4883867
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2286