Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
17.07.2013 20:13 - КАКВО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 4144 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Източник: pernik1.com


Организирано мероприятие “Ден За Размисъл”

А. Автори:

1. Цветан Василев – банкер и медиен магнат. Близък до ДПС (либерална партия на българските турци, силно обвързана с организираната престъпност и проводник на чужди интереси включително и руски).

2. Иван Костов – лидер на малка дясна партия, член на ЕНП, със много спорна роля в годините на преход, след падането на желязната завеса.

3. Хора от руските служби, с много опит в “правенето на избори” в Украйна и други бивши републики.

Б. Цели:

1. Да се прелеят избиратели от ГЕРБ към ДСБ, така че да се осигури парламентарно представяне на партията.

2. Да се осигури първо място на изборите за БСП.

3. Да се осигури парламентарно мнозинство на коалицията БСП-ДПС.

В. Изпълнението:

1. Месец-два преди изборите, водещи лица на основни политически партии подмятат изявления внушаващи, че ГЕРБ готви грандиозна манипулация на изборите.

2. Подгряване на публиката. Атентатът!

Организира се псевдо-атентат срещу лидера на ДСБ. Репортерите на телевизия NEWS7(собственост на Василев) стоят в готовност и изпреварват с час и половина другите медии. Драма! Съпругата на Иван Костов, Елена Костова е в болница. Всички гледат NEWS7. И в този миг:

3.Бомбата. ГЕРБ е “хванат” да печати фалшиви бюлетини!

В печатницата отпечатваща бюлетините за вота, въпреки че договорените количества вече са отпечатани, цяла нощ машините са работили на пълни обороти и са отпечатвани нови бюлетини извън договорените количества.

Прокуратурата прави изявление, че са намерени бюлетини “готови за експедиция”, споменават се бусове с двойно дъно, които трябвало да транспортират бюлетините до избирателните секции.

4. Възмутени, лидери на политически партии нарушават мълчанието в деня на размисъл и започват последователно да дават пресконференции. Квалифицират случващото се като опит за преврат от страна на ГЕРБ. Малката известна с обслужването на нечисти интереси партия ВМРО “спонтанно” събира всичките си симпатизанти в центъра на София на митинг срещу “измамниците” от ГЕРБ. Истерията е пълна. Торнадо от лайна се сипе отвсякъде.

Г. Равносметка:

1. Повечето български граждани усетиха, че се разиграва режисирана постановка (на по-възрастните не им е за първи път) и не промениха нагласите си за гласуване. Много български граждани отказаха да гласуват на тези избори. Но не само ГЕРБ загуби гласове от това.

2. Реално пропорциите на партиите в изборния резултат не бяха променени съществено.

3. ДСБ не успя да влезе в парламента.

4. БСП не успя да събере повече гласове от ГЕРБ.

5. Коалицията БСП-ДПС няма мнозинство от 50% +1 достатъчни за съставяне на самостоятелно правителство.

6. На Елена Костова и няма нищо – премерили и кръвното в болницата.”Атентаторът” срещу Иван Костов е освободен без повдигане на обвинение, два дни след инцидента. Съдията почти беше разплакан от “неговата житейската драма”.

7. Оказа се, че видеокамерите доказват, че в печатницата не са печатани бюлетини предната нощ. Нормална практика било във всяка печатарска дейност да има известно количество брак и надтираж. За коли с двойно дъно имало сигнал, но никой не ги бил виждал, нито пък са търсени такива от следствените органи. След като главния прокурор и заместниците му цял месец разиграваха комични представления на пресконференции, най-накрая успяха да преброят “подредените в палети и готови за експедиране” бюлетини от надтиража. И всичко завърши с безславното – “няма член от закона, по който да може да бъде повдигнато обвинение на собственика на печатницата”.

8. За да може да бъде назначено удобно правителство, наложи се руските ченгета да вадят нов жокер от ръкава – националистическата партия АТАКА. Единствената която успя да влезе в парламента освен ГЕРБ, БСП и ДПС.

9. Създаде се правителство, в което ключовите назначения свързани с националната сигурност и реда се дават на хора, за които е абсолютно сигурно, че са свързани с организираната престъпност и с чужди на България интереси.

10. Въпреки че БСП имаха само второстепенна роля в постановката, сега те обират всички негативи. И не могат да се измъкнат, въпреки че явно имат желание. Ако Станишев изтегли правителството, главния прокурор Цацаров ще го разкърти от дела. Това му е гарантирано. При добро желание от страна на прокуратурата може за около месец да бъде осъден за загуба на секретни документи.

11. ПЕС също са в незавидна ситуация. Станишев е техен лидер и осъждането му би било тежък удар върху репутацията им. Евентуално разследване на дейността му като премиер от 2005-2009 ще засегне и спорно разпределение на държавни поръчки на силно завишени цени към фирми близки до лидери на ПЕС. Твърди се, че по този начин той си е купил председателското място в ПЕС.

Това се случи в България.

А това, което се случва в момента е, че цяла България е по улиците.

България иска: ОСТАВКА и НОВИ ИЗБОРИ!




Гласувай:
9



1. penchoan - Две хиляди софийски безделници не ...
18.07.2013 07:34
Две хиляди софийски безделници не са цяла България!
цитирай
2. evrazol - Не са
18.07.2013 09:16
penchoan написа:
Две хиляди софийски безделници не са цяла България!


А също така и 700-800 999 български безхаберници живеещи от социални помощи не са. Те са олиото в червения тиган, в който се пържат всички останали. Децата им включително. А марионетките на Русия подклаждат огъня.
цитирай
3. karaiany - Политическата просвета изисква ...
19.07.2013 09:09
Политическата просвета изисква както време, така и благоприятни условия.
И двете липсват до голяма степен в политическия климат на страната. Всичко е толкова мъчително.
Много добър анализ, благодаря ти, Кордон!
цитирай
4. staler - боико води по простата част от бк...
21.07.2013 17:43
боико води по простата част от бкп-т.н.втори ешалон-милиционери,провинциални парт.секретари и др.подобни иначе приципно никаква разлика с бсп.кое го прави екстремно опасен за национ.ни интереси?криминалното му минало и доказателствата за него намиращи се в заинтересованите чужди централи.дон балон е марионетка от първи порядък--вижте дестинациите на правителствения отряд и ще разберете т.н.бълг.правителство на борисов чии програми е изпълнявало.
цитирай
5. ok3223 - Гулямо нящо си
31.07.2013 19:51
си, еееиий ...
Значи Станишев си е купил ПОСТО В ПЕС, С НАШЕНСКИ ПАРИЦИ ...
Само с тази приказка ни показуваш колко ти е багажо.
Амо точ у точ, като атомния саатник у Дюселдорф.
Значи, Станишев е купил гласовете на:
немецо, французино, испанецо, италианецо,румънецо, гърко,шведо и пр., на 27-те представители на Социал.партии в ЕС,
за да го изберат за председател на ПЕС.
Длъжност, която не носи облаги и пари,а в по - голямата си част е
просто ПОЧЕТНА.
Защото реална власт над соц.партиите в ЕС, няма.
Гулямо нищо ни показваш.
Ужким учено, а по-детски инфантилно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4845702
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285