Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
23.06.2013 10:40 - МАНИФЕСТ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: Коментари: Гласове:
2

Последна промяна: 23.06.2013 10:55


    Днес ние сме изправени пред съдбоносни решения. От нас зависи бъдещето на България. Правителството на БСП, ДПС и Атака очевидно не работи за народа, каквато е неговата основна задача, а изпълнява задкулисни поръчки. Поради тази причина то трябва да бъде изметено от политическата сцена, а тези партии трябва да бъдат изхвърлени от историята. Защото те не просто допуснаха грешки, а в действителност извършиха редица престъпни действия за краткото време на своето функциониране като управляващи. Неволните грешки могат да бъдат простени, но престъпната умисъл – НЕ! Колкото повече време ги оставим на власт, толкова по-нагли ще стават те и толкова повече престъпления ще извършат. Колкото повече ги търпим, толкова по-дълбоко ще се вкоренят те във властта, толкова по-големи вреди ще нанесат на обществото и толкова по-трудно ще ги отстраним.

Не бива да се заблуждаваме от тяхната мимикрия. Част от тях са откровени престъпници, а други обслужват интересите на мафията и на чужди сили, като за камуфлаж са облечени в костюми, размахват фалшиви и купени дипломи и ни заливат с демагогия и евтин популизъм. А на практика мястото им е на бунището на историята или в затвора. Само от нас зависи дали такава доказано престъпна сбирщина ще продължава да ни управлява или ние сами ще определяме съдбините си, както приляга на интелигентни и способни хора.

Ние трябва да проявяваме нулева толерантност към некадърниците и престъпниците във властта! Нулева толерантност към политическата и икономическа мафия! Ние ще победим, ние ще постигнем своите цели, защото НИЕ сме България, а не онези в Парламента, които открито подменят народния вот. Необходимо е само да бъдем достатъчно настоятелни, твърди, решителни и категорични в исканията си, защото правото и законът са на наша страна. Ние сме народът, ние сме суверенът и ние определяме правилата. Време е да го осъзнаем!

Нашето бъдеще, бъдещето на нашите деца, бъдещето на България е в нашите ръце, а не в ръцете на политиците. Ако ние спим, ако сме индифирентни към политическите процеси, те, партийните марионетки, ще се възползват от липсата на контрол и ще управляват без нас и дори срещу нас. Това е възможно и то се случва вече 24 години заради нашата апатия, обезвереност, песимизъм и незаинтересованост, които те упорито ни внушават. Нека бъдем винаги бдителни, информирани и активни граждани и да упражняваме ролята си на Суверен, за да не сме просто безлични и търпеливи поданици. Защото демокрацията, свободата, нашите права не са даденост – те са ценности и принципи, за които трябва да се борим и отстояваме всеки ден.

Нека бъдем свободни СЕГА!

Виктор Кордон




Гласувай:



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4844468
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285