Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
23.05.2013 20:27 - ВОЙНАТА В ЕВРОПА Е В ХОД. ИСЛЯМСКИТЕ ИМИГРАНТИ СА НАШИЯТ ВРАГ, ЖИВЕЕЩ СРЕД НАС!
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 8198 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 26.05.2013 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Военнослужещ на британските въоръжени сили бе убит в югоизточната част на Лондон в сряда от двама ислямисти. Очевидци разказаха как „откачените“ мъже, видимо на около 20 години и нагоре, са нападнали жестоко и „кълцали, рязали и сечели“ жертвата.

Двамата негри убийци са простреляни от въоръжена полицайка след като отрязаха с мачете насред улицата главата на жертвата пред очите на дузина очевидци. След убийството те започнали за размахват ножове и срещу нея. Тя открила огън, след като извадили и пистолет, съобщава “Дейли Мейл”. Според радио ВВС жертвата е бил срочнослужещ войник, а мястото на нападението било близо до казармите в Уулвич, Южен Лондон. Обстоятелствата около инцидента още се изясняват. Не са известни и причините за убийството. 

Двамата убийци крещели “Аллах Акбар!” след убийството, пише “Дейли Мейл”. Освен това извергите се опитали да заснемат филм по време на нападението.

След като били застреляни, у нападателите открили още ножове, пистолети и дори пушка. Единият от тях починал на място, другият се намира в болница, твърди се, че състоянието му е стабилно. Навярно след като го разпитат, ще се разбере защо са нападнали човека. 

Свидетел на ужасяващата случка, назован като Джеймс, разказва, че двамата чернокожи нападнали младата си жертва с ножове и сатър. “Те кълцаха нещастния човек, буквално,” каза той пред ВВС. Едва сдържайки сълзите си, Джеймс каза пред камерите, че те продължили да кълцат дълго след като младежът бил вече мъртъв. “Те очевидно бяха полудели. Бяха като животни. Извлачиха тялото му от тротоара до средата на улицата и го оставиха там,” продължи очевидецът. 

32-годишният Хюсеин също станал свидетел на убийството и прострелването на двамата след това. “Не знам дали са мъртви, откараха ги с хеликоптер. Покриха бялото момче с одеало. Не мога да повярвам какво видях,” казва той. Говорител на градската полиция съобщи: “Нашите служители са били повикани в 2,20 следобед на улица “Джон Уилсън”. Това е бил първият сигнал за нападението.” 

В интернет циркулира шокиращо видео на единия от главорезите. На кадрите мъж с окървавени ръце, носещ нож и мачете, се обръща към хората и се опитва да оправдае стореното. Говорейки на този, който записва, той казва: „Извинявам се, че жени трябваше да станат свидетели на това днес, но нашата земя и нашите жени са виждали същото. Вие никога няма да сте в безопасност. Свалете правителството си, на тях не им пука за вас“. На кадри, с които се е сдобил вестник „Сън“, мъжът каза още: „Вие си мислете, че Дейвид Камерън ще пострада на улицата, когато извадим нашите оръжия, мислите ли, че политици ще умрат? Не, ще умират обикновени хора, като вас, като децата ви. Затова се отървете от тях Кажете им да върнат обратно войниците, за да може всичките вие да живеете в мир“. 

След тирадата мъжът се връща до трупа на жертвата, лежащ на средата на улицата. После той говори с друг мъж, докато те стоят до тялото. Мигове по-късно се вижда как смели жени се опитват да окажат първа медицинска помощ на жертвата. Кадите явно са заснети преди пристигането на каквито и да е екипи на извънредните служби. 

Мъжът, който заснел главореза, е разказал за ITV News, че окървавеният атентатор го е уверил, че той е в безопасност, казвайки: „Не, споко, искам само да си поговоря с теб“. Шокиращите кадри се появиха в мрежата, малко след като полицията прострелва двамата главорези. На други кадри се вижда как единият от тях лежи проснат на пътя, а другият на тротоар. Въпросните кадри, се твърди, че са направени от мъж, пътувал с автобус към интервю за работа. 

Очевидец разказа, че единият от нападателите е бил видян седмица по-рано да проповядва в Уулуйч. 29-годишния Джейми Франс, местен музикант, каза: „Говорих с майка ми по телефона и й показах видеото от интернет. Тя ми каза, че е разпознала единия от мъжете с ножовете. Тя каза, че го е видяла миналата седмица в центъра на Уулуйч да изнася проповед. Тя го е запомнила и разпознала по това, че той е бил много гневен, докато е говорил за политика“.

Британските медии съобщават, че убитият е военен и е носел тениска с надпис "Да помогнем на войниците".

"Онези двамата бяха полудели, сякаш не бяха на този свят, държаха се като животни... Влачеха горкия човек - той очевидно беше мъртъв... Никой човек не би могъл да понесе спокойно това, което му бяха сторили. Извлякоха го на улицата и захвърлиха тялото му по средата на платното.", разказва един от очевидците.


Видео (можете да го видите тук) на телевизионния канал abc news показва кръвта от мястото на убийството, както и кървавите следи от влаченето на тялото на убития британски военнослужещ. Това опровергава конспиративните теории, според които видеото от убийството било инсценирано, понеже нямало следи от кръв от влаченето на тялото. 






Гласувай:
9



1. kordon - Да, зная какво имате предвид и ми...
23.05.2013 23:01
Да, зная какво имате предвид и мисля, че сте прав. Това е съвсем логично следствие от взаимодействието между двете култури и от недалновидността на европейските политици. Но не мисля, че имигрантските изстъпления са обикновени и необикновени. Те са инспирирани винаги от омраза независимо от конкретния повод, отключил агресивността. Ислямското общество е изключително агресивно и не само спрямо християнството. В действителност над 90% от убитите при конфликти мюсюлмани са загинали от ръцете на мюсюлмани (вижте Ирак, например). Ислямът воюва с всеки и с всичко - включително и със собствените си разклонения. Това се дължи на ниската култура, ограничеността, консервативните порядки, духовната и материална нищета и не на последно място, според мен, на факта, че в ислямските общности има изключително висока раждаемост. Последното е причина за наличието на значителна група млади хора, които не намират развитие в своята страна, страдат от тежка фрустрация, която, наред с всички останали фактори, ги прави силно агресивни и фанатично настроени.

Всъщност, както неведнъж сте казвали, и което аз подкрепям напълно, европейците сами си инжектираха този вирус. Въпросът сега е дали ще стоим безучастно отстрани и ще злорадстваме (докато бедствието в крайна сметка не застигне и нас рано или късно, но неизбежно), или ще се мобилизираме пред грозящата опасност. Всеки сам избира своя път...
цитирай
2. freeoldmen - И аз мисля като Подводни. Видеото е ...
24.05.2013 00:30
И аз мисля като Подводни. Видеото е редактирано, нещата са доста по- други, отколкото ни ги представят. Вижте на 0.18 как жена спокойно се опитва да мине покрай страшният убиец, на следващата секунда изчезва от кадър. След това безумно смели самарянки си говорят приятелски с гадните убийци... С други думи совите май не са това, което са...
Абе английските полицаи не бяха ли без оръжие? И как впоследствие откриха и пушка?
цитирай
3. podvodni - Подводни
24.05.2013 10:59
Колега Кордон, напълн разбирам каква асоциация съм предизвикал в теб след като си прочел, че коментарът е изпратен от мен. "Щом като Подводни е коментирал, зная какво е неговото становище по въпроса". Само , че колега Кордон, ясно написах, че този случай не е от типичните емигрантски прояви.
Та това "уан мен шоу" по англииски е типичен пример за контрол и манипулация над съзнанието ( майнд контрол). Черньото, по информация от СМИ и от твоят постинг, се е държал крайно неадекватно, което ме навежда на мисълта, че той няма никакъв контрол над себе си. Не съ мубеден, че има реална жертва, защото нещо ръцете на негрото са някак неестественно червени. По скоро са боядисани с боица, а не с кръв. Кръв даже няма и по дрехите на пича. Кръв даже няма и по асфалта! Приемаме, че войника е "убит" близо до шосето и след това е замъкнат на пътното платно, та питам се, къде е кървавата следа оставена по пътя на влачене? Няма такава !?!?! А и видеото е яко осакатено и нищо не може да се разбере. Зная, че ингилизите са бая спокойни хорица, ама таквоз спокойствие, и то у жени, е много смущаващо. Колегата Свободният стар мъж , ясно е замелязал това странно спокойствие. Предполагам е забелязал и ред други итригуващи факти. Също така е много странно, че случката се развива ден или два след станалото в Швеция, което ме навежда на мисълта, че това е добре управляван процес. Естествено, това не означава, че си променям мнението, че за проблеминте с емигрантите основна вина имат европските потици, но пък от друга страна, тези процеси са добре манипулирани и режисирани от други силици.
Проблем - реакция - решение.
Кето ще рече, че се създава проблем, за да се провокира очаквана и желана реакция, за да се наложи приемането на дадено решение решение.
цитирай
4. kordon - от kordon до podvodni
24.05.2013 13:42
Нямам намерение да се оправдавам. Както казах, смятам, че сте прав, че реакцията на мюсюлманските имигранти е отговор-противодействие на намесата на Запада в делата на ислямските държави (третият закон на Нютон). Оттук нататък всеки вижда това, което му се иска и си прави изводите въз основа на своята компетентност и на собствените си пристрастия.

Все пак не мисля, че ако има някаква конспирация в случая с убийството в Лондон, тя щеше да бъде скалъпена толкова непрофесионално, както твърдите Вие, и изпълнена пред очите на публиката. Освен това в самоубийствените атентати, извършвани от мюсюлмани, едва ли има някаква рационалност и адекватност (Вие твърдите, че единият от нападателите „се е държал крайно неадекватно”), така че не е нужно тук да търсим хора в перфектна кондиция и психическо състояние. Даже обратното е по-вероятно.

Но комуто не се харесва дадена информация, започва да търси някакви конспиративни заговори, за да отрече очевидното. Който отказва да приеме реалността обаче, живее в свой измислен свят, защото няма сили да приеме действителността. Животът обаче не се съобразява с нашите желания и интереси и ако ние не се съобразим с фактите и даденостите и не нагодим мирогледа си към тях, значи сме твърде наивни и се поддаваме на своите слабости и страсти, което ни заслепява за истината.

Естествено, тези, които мразят Европа, християнската култура и изобщо европейската цивилизация (русофили, комунисти) винаги ще се стремят да оневинят ислямските терористи и да търсят вината само у европейците. И ще злорадстват над нещастията на европейците. Съжалявам такива хора...
цитирай
5. podvodni - Подводни
24.05.2013 14:31
Почвам от зад на пред.
Значи, да се слага знак на равенство между Европа, християнство и някаква измислена европейска цивилизация е ,меко казано, невежо. А пък онова, че видиш ли само "русофили и комунисти" "мразят" Европа, е доста тъпо, не намираш ли?
Никак не крия, че ми е доста приятно да гледам как "великите" европейци си получават заслуженото. Но това не е омраза , а удовлетворение.
Омраза е реплтиката на външният министър на Франция по време на подписването на Нйойският договор. Това е омраза горяла цели 700 години, та така, че не очаквай от мен или който и да е друг любов и съчувствие към Европа, още повече като се има предвид идиотщините сътворени и наложени на нас през последни 20 години. Точка!

Относно инфото и конспирациите.
Обясни защо няма кръв като следа до, и на мястото на стоене на трупът на шосето!
Представи ми напълно логичен и адекватен отговор на този въпрос, и се отказвам от всички конспиративни теории.

Относно "мюсюлманските терористи".
Представи ми адекватно определение за терорист и тероризъм!
Тогава можем да обсъждаме кой е терорист и кой е отмъстител за страданията на народ, държава, общност.
цитирай
6. kordon - от kordon до podvodni
24.05.2013 14:56
Аз ще започна и ще свърша с Вашето признание "Никак не крия, че ми е доста приятно да гледам как "великите" европейци си получават заслуженото", което за мен обяснява активността и поведението Ви в блога и предопределя мотивацията Ви. Всъщност откровението Ви само потвърждава моите силни подозрения. Но нейсе, никой не е съвършен.
цитирай
7. germantiger - ...
24.05.2013 16:41
Радва факта, че английска полис"менка" е застреляла единия, дай Боже другия, който бере душа да умре. Съжлавям, че простреляните не са 10, а тези с "душите" примерно 100!

Казаното от негрото във видеото (ако въобще истинно има тракова и това са автентични думи) е лъжа - кавкото и да направят правителства, хора и организации за част от последователите на Ислам-а е организчно невъзможно и противно да съжителстват с различномислещи, различноживеещи и различновярващи.

Лицемерието в думите - вън
Убийството и мотивите - други
цитирай
8. kordon - от kordon до germantiger
24.05.2013 17:15
Надявам се, че полицайката няма да бъде съдена, на което вероятно се надяват някои заблудени почитатели на исляма, които непременно ще я обвинят в "несъразмерна употреба на сила". Изобщо, продажниците са готови да пожертват Европа, за да задоволят ниските си инстинкти и омразата си към нея.
цитирай
9. germantiger - ...
24.05.2013 20:59
10. balevindia - В интерес на истината...
19:00
В интерес на истината белите хора убиват много повече цивилни цветнокожи. Освен това са по-зли като хора. А расизмът и безпричинната агресия и жестокост на бай булгар са пословични. :)

ПП Попътувайте малко, пообиколете света, опознайте различни хора и тогава си чешете езиците. Така само с новините от телевизията е малко безпредметно.

...

Имал съм удоволствието и неудоволствието да пътувам на 4 континента и да бъда там почти 11 години - идеално място няма никъде, това е ясно!

Расизма зависи от личния избор, но опита ми показа, че той е характерен масово за неинтегрираните или необразованите небели хора, на трях е присъщ и атавизма в повече!

А пропо - расизъм има и при животните - попрочети вместо да си чешеш .ъза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4843514
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285