Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2023 17:33 - Зеленски назначава пирамидалния сексолог за посланик в България
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.01.2023 17:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Зеленски назначава пирамидалния сексолог за посланик в България

В коя друга нация комик, превърнал се в президент, може да назначи сексолог, създател на пирамида, за високопоставен дипломат?

от  Джонас Е. Алексис, старши редактор - 11 януари 2023 г 1210  

image ВОЕННА ЗОНА

Зеленски назначава пирамидалния сексолог за посланик в България ВОЕННА ЗОНА Защо Русия влезе във война през 2022 г ЖИВОТ Оскверняването на Коледа от Зеленски. Киевският манастир е отнет от руските православни, след което е даден на разколнически свещеници  

Докато Зеленски хипнотизира западните правителства да хвърлят огромни суми, за да финансират военните си усилия, той е назначил буквално хипнотизатор (и на непълно работно време сексолог на много нива в маркетинга) на дипломатическа позиция на високо ниво.

Бижута от висок клас, хипноза и маркетинг на много нива не са квалификации, които обикновено се свързват с международната дипломация. Но тези умения са представени на видно място в автобиографията на новия посланик на Украйна в България Олеся Илашчук.

След назначаването й на 23 декември   от украинския президент Володимир Зеленски за посланик на България, Олеся Илашчук заключи акаунта си във Facebook. По времето, когато беше подаден този доклад, се виждаше само секцията „интро“ на страницата й във Facebook. Той изброява известен образователен опит и съдържа следните професионални области: „Клиничен психолог, системен семеен терапевт, гещалт терапевт, сексолог-консултант“. Съобщава се , че Илашчук е   публикувала актуализации на страницата си по теми, свързани с гещалт терапията и сексологията „доскоро“.

 

 

Липсата на дипломатически квалификации на Илашчук е толкова впечатляваща, че дори финансираната от британското правителство BBC  определи  назначението й като „скандално“. С нарастването на подигравките украинското министерство на външните работи изстреля изявление, в което защитава политическата новачка като експерт по международни отношения и отбелязва нейното владеене на английски – не официалния език на България.

На  живо във Facebook  от април 2020 г. Илашчук  се представя  като съвременен хипнотизатор. Киев все още не е коментирал дали възнамерява да използва това умение в дипломатическите си усилия.

Илашчук в страницата на Telegram, създадена за нейното посланичество

В края на юли 2021 г. Илашчук се появи в два  видеоклипа  в канал в YouTube, принадлежащ на Едуард Бурдаков,  самопровъзгласил се за  експерт в многостепенния маркетинг. Бурдаков е член на „Диамантения елит“ на RAIN International, пирамидална схема за здраве и уелнес. Във  видеоклипове  , озаглавени „ПАРИ, ДОБАВКИ И ТАБУ“ и „Добавки, СЕКС И МАГНЕТИЗЪМ“, Илашчук изтъква положителните ползи от хранителните добавки върху либидото, което тя нарича „енергията на парите“.

Въпреки че Илашчук няма история на работа в дипломатическите служби или изобщо в правителството, тя може да се похвали със значителен опит в продажбите на бижута. Според украинския новинарски уебсайт Bukinfo Илашчук е посочен като мениджър в компания за бижута, наречена Jemma, от 2010 г. до 2014 г. и до октомври 2021 г. е смятан за неин съосновател.

Съобщава се, че компанията е „запалила“ разследване срещу украинския олигарх Иван Ринжук, който беше арестуван през 2011 г. за пране на пари и вземане на подкуп на стойност четвърт милион щатски долара. От 25-те компании, свързани с Ринжук, Джема беше „основният източник“ на доходите му. Полицията  иззе  близо 650 000 долара в злато и диаманти от бижутерската компания. Въпреки че в крайна сметка Ринжук беше оправдан, един украински информационен бюлетин  отбеляза,  че „все още има много въпроси“.

Илашчук на снимката на нейната фирма Джема

Назначаването на Илашчук настъпи във важен момент в отношенията между България и Украйна. До началото на декември България беше сред единствените съпротивители на ЕС, които  отказаха  да изпратят оръжие на Украйна. (Социалистическата партия на страната блокира мярка за изпращане на оръжия през май).

По време на националните посещения на президента Зеленски в Белия дом и Конгреса на 21 декември, той  характеризира  американската военна помощ за страната му като „инвестиция“ в „демокрацията“. Два дни по-късно, с назначаването на Илашчук за посланик на ключов европейски съюзник, Зеленски демонстрира на света колко меритократична може да бъде политическата система на страната му.

В коя друга нация комик, превърнал се в президент, може да назначи сексолог, създател на пирамида, за високопоставен дипломат? Може би същата, в която Хънтър Байдън беше щедро компенсиран за своя опит в петрола и газа.

ИЗТОЧНИКСивата зона



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746869
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031