Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 15:26 - Македонският президент изгони пратеника на САЩ заедно с еврочиновниците!
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 789 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
https://2i2.eu/novini

Когато миналата година руският президент Владимир Путин каза, че разпадането на Съветския съюз е най-голямата геополитическа катастрофа на ХХ век, много хора помислиха, че това е израз на носталгия.

Но съвсем не е така. Путин имаше предвид, че след изчезването на СССР, янките се помислиха за едноличен господар на човечеството и поискаха да завладеят целия свят.

Израз на тази US „стратегия“ бяха така наречената „Арабска пролет“ и войните в Ирак, Либия и Сирия. И понеже завладяването на Близкия Изток зацикли, поради намесата на руските военно-космически сили, сега пожарът на войната трябва да се премести всред славянските страни на Балканите.

Ако някой обаче си мисли, че този „пожар“ е от вчера, жестоко се лъже. Най-напред беше унищожен българският народ, като най-близък съюзник на Русия. САЩ унищожиха нашата икономика и енергетика и прогониха 2 милиона млади българи в чужбина. Сега сме страната, която най-бързо изчезва.

След това се заеха да унищожават бивша Югославия. Бомбардираха Сърбия и убиха нейния президент Слободан Милошевич. Откъснаха насила сръбски територии като Косово и ги дадоха на ислямските радикали.

Същото се опитват да направят сега и в Македония. Само преди месец конгресменът републиканец Дейна Рорабейкър заяви в интервю за албанска телевизия, че Македония не е държава, защото македонците и албанците-мюсюлмани не можели да живеят в мир. И затова Македония трябвало да бъде подарена на съседните държави и най-вече на Албания и Косово. Веднага се появиха и мераците за Велика Албания и Новата Османска империя в Турция.

Ето защо вчерашните сблъсъци в Македония са породени точно от стремежа на САЩ да ислямизират и тази наша братска страна като я превърнат в мюсюлмански анклав. Целта на Държавния департамент е да унищожи всички СЛАВЯНСКИ и ПРАВОСЛАВНИ държави, на които Русия може да се опре и, не дай си боже, да разшири своето влияние на Балканите.

Но какво всъщност се случва в Македония? Албанското малцинство, което е едва една четвърт от цялото население на страната, с помощта на САЩ и Албания, отправи към македонския парламент ултимативни искания, наречени „Албанска платформа“. Мюсюлманите искат „Албанска автономия“. Тоест разцепване на Македония на няколко части. Искат албанския език да бъде обявен за втори официален език. И в „албанските“ райони на страната, държавната символика на Македония да бъде заменена с албанска.

Това на практика означава промяна в Конституцията на Македония и ликвидиране на унитарния характер на страната. Означава ликвидиране на ЕДИННАТА МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА.

С тези „искания“ се съгласи само опозиционния Социал-демократически съюз на Зоран Заев, в който влизат трите най-големи албански партии. Марионетката на Запада, Зоран Заев поиска от президента на Македония Георге Иванов мандат за съставяне на ново правителство, защото сега действащият кабинет не можел да се справи с междуетническото „напрежение“.

Достойният македонски президент ОТКАЗА мандат на западно-мюсюлманската пионка Зоран Заев с мотива, че Заев иска да унищожи унитарния характер на македонската държава.

На всичко отгоре депутатите на Заев, подкрепени от няколко отцепници от ВМРО-ДПМНЕ избраха за ПРЕДСЕДАТЕЛ на парламента етническия албанец и бивш лидер на албанска екстремистка групировка в Македония, Талат Джафери. След избирането си, Джафери се обърна към депутатите на албански език и ги накара да пеят албанския химн в македонския парламент.

ИМЕННО ТОГАВА участниците в един от многохилядните протести на акцията „За ЕДИННА Македония“, влязоха в парламента и набиха западната кукла на конци Зоран Заев и няколко негови депутати.

За да осигурят външна политическа поддръжка на този ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, в македонското президентство се появиха специалният пратеник на Държавния департамент на САЩ, Хойт Йи, заедно с група високопоставени чиновници от Брюксел. Но се случи нещо неочаквано. СМЕЛИЯТ македонски президент Георге Иванов ОТКАЗА да ги приеме и ги ИЗГОНИ от президентството.

Явно МАЙДАНЪТ в Македония НЯМА да мине! Защото Русия помага на славянските държави! Обаче и ние трябва да си помогнем! И да изгоним герберо-патриотарското правителство, което е слуга на САЩ! И да напуснем ЕС и НАТО, за да сключим съюз с ВЕЛИКА СЛАВЯНСКА и ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ! Иначе ще изчезнем от картата на Европа!

Автор Иво Македонски

копирано от: bnoshipka.org




Гласувай:
5



1. germantiger - а не ве
17.02.2020 15:33
това нищо не е

преди месеци европа в лицето на франция се изгаври и изгони македноските кучки от чакалнята на европа
цитирай
2. radostinalassa - Да се надяваме, че луупчо..
17.02.2020 16:22
предаде богу дух.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132095
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години