Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2018 16:56 - ЕВРЕЙСКИЯТ СВЕТОВЕН ЕЛИТ КОНТРОЛИРА КИТАЙ И РУСИЯ, И ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ, И КОНГРЕСА...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3385 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 19.04.2018 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Откровения на смъртно болен член на Билдербергския клуб.

Баптисткият свещеник и магнат Линдзи Уилямс, член на знаменития Билдербергски клуб, даде сензационно интервю, в което изнесе плановете на силните на деня, и в частност, на американското правителство, за перспективите, които очакват човечеството в най-близко бъдеще.

image


Счита се, че Билдербергският клуб, е създаден 1954 г., когато най-влиятелните хора от целия свят (юдомасоните сатанисти) се събрали в хотел «Билдерберг» в холандския град Остербеке… От тогава ежегодно се провеждат срещи на различни места.


По думите на Уилямс, начело на политическия и бизнес-елит в света, стои тайното “общество“ илюминати, известно още от времето на Средневековието (преди френската революция, която те подготвили и извършили). Орденът на баварските илюминат бил основан 1776 г. в Инголщат, от философа, теолог и професор по юриспруденция Адам Вейсхаупт. Има версия, че илюминатите, и до днес тайно управляват света, и именно тях трябва да виним за различните катаклизми и за политическите и икономически кризи.
  
Членът на Билдербергския клуб, неизлечимо болният Линдзи Уилямс направи неколко поразителни откровения, за това, какво ни чака в най-близко бъдеще, и за плановете на илюминатите, за човечеството.


Златото и среброто са единственото, на което още може да се разчита. Всичките активи и пари, които имате, колкото можете по-скоро ги обърнете в злато и сребро... Побързайте, защото илюминатите подготвят банките за крах, и това ще се случи много скоро. Ние навлизаме в депресия, и скоро всички ще са напълно бедни, и това ще се случи в близките две години... Гледайте да не зависите от недвижимости, богатства, наследства, инвестиции и т.н.).


image

Банките дирижират кризата с ипотечното кредитиране, която ще се регулира в съответствие с одобрения от Конгреса на САЩ Закон, позволяващ на банките да отнемат недвижимости, без да имат пълномощия. Затова, ако имате ипотечнен кредит, погасете го сега или продайте дома си, за да имате възможност да купите друг имот... Постарайте се, домът ви да е напълно изплатен, защото милиони хора ще изгубят скромните си домове!


Обама е приел програма по здравеопазването, разработена под контрола на банките, която се изпълнява чрез застрахователните компании. Неговото правителство прие и таен законопроект, който поставя под контрол огнестрелното оръжие, евтаназиите и т.н. Правителството на САЩ (под диктата на задкулисното световно юдосатанинско правителство), още преди много години е предало на Китай Панамския канал. Това е стратегия на Съвета за международни отношения (CFR) и Тристранната комисия! Китай владее 90% от всичките редки земни минерали, които са суровина за технологите, оръжията и т.н. Китай произвежда 80% от компонентите за оръжията на армията на САЩ. САЩ са зависими от Китай!


(По волята на Световното юдосатанинско еврейство) Китай е най-крупният добивател ба минерални ресурси в света... Китай владее рудниците и шахтите в Австралия, Африка, САЩ, Близкия Изток и Канада! Китай провежда търговските си операции със всички валути и трупа налични пари, така че може да купи или продаде всяка валута.


Глобалистите искат за неколко месеца да провокират криза на Близкия Изток. Goldman Sachs Bank, City Bank и МВФ са вече в Иран. Те влязоха там, „през задната врата“, за да парализират финансово Иран, преди да го нападнат. Вие трябва да знаете също, че САЩ и Европа са продали на Иран компютри с вируси. Това е изпреварващ удар. И така, ние виждаме как разрушават Иран, както навремето направиха с Ирак. Те се готвят след неколко месеца да нанесат удар по Иран!

image

Неизлечимо болният магнат казал още и: «Привежда се в действие проектът «Дявол» – ние трябва да се избавим от Бога, за да се отвори пътят за Новия Световен Ред».


Той добавил, че проектът «Дявол» означава пълно развращаване, понеже илюминатите не могат да принудят правоверния и богобоязлив народ, да им повярва! Така че, сега знаем защо насилствено натрапват на човечеството хомосексуализма, абортите, евтаназията, порнографията, проституциата, магьосничеството... – всичко това е за подготвяне идването на Антихриста!!!


Илюминатите установят «Единна световна религия»


Националният съвет на църквите, както и Световният съвет на църквите, се финансират от масонските организации на Рокфелер, Карнеги и Форд. Именно този Съвет и тези фондове прокарват измамния екуменизъм, който цели - Световно (псевдо) християнско обединение (в което веднага ще включат, и юдейството, и исляма, и будизма, та в крайна сметка, да унищожат християнството, а и останалите религии).


Тази инициатива са прегърнали мнозинството църкви в САЩ. Душата ме боли, когато се замислям, как религиозни инициативи, (уж) в името на Словото Божие, бяха извратени в некои части на САЩ, Ирландия и даже в Уестминстърската архиепископия!


В САЩ и некои други страни бяха приети постановления, в които на местния шериф се дава право да слага катинар на църква, в която се появи и само една жалба, против пастора на тази църква, заради изказване против хомосексуализма и т.н. Те гласуват такива закони и подзаконови актове, за да могат да затворят която и да е църква, извън всичките държавни процедури, както се прави в Китай.


image

«Ние трябва да имаме собствени медийни национални средства, за да установим Нов световен Ред!»... И те вече имат тези средства
: Медийната корпорация принадлежи на масонската организация. Те съзнателно унищожават цивилизацията.


Елитите контролиратт Китай и Русия, президента на САЩ и Конгресса.

 Конгресът се готви да натрапи Закон за кибербезопасността и Закон за данък на въглеродните емисии. На американския данъкоплатец ще предложат да спаси страната от ноктите на ипотечната криза, т.е да се дадат на големите банки, около 3 трилиона (три хиляди милиарда) долара.

 

Крупните банки изкупуват малките банки, които се опитват да спасяват нашата икономика, но илюминатите не им дават възможност да направят това. С помощта на Билдербергския клуб се осъществява пълномасщабен контрол над вашите пари, над вашия дом, вашите автомобили и над целия ви живот! Но и над вашите души.

 

http://3rm.info/main/71038-elity-kontroliruyut-kitay-i-rossiyu-prezidenta-ssha-i-kongress-otkroveniya-smertelno-bolnogo-chlena-bilderbergskogo-kluba.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312750
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031