Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
05.03.2017 15:40 - ЗАЩО КОСТОВИСТИТЕ МРАЗЯТ ГЕРБ?
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 5126 Коментари: 11 Гласове:
8

Последна промяна: 05.03.2017 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ЗАЩО КОСТОВИСТИТЕ МРАЗЯТ ГЕРБ?

Автор: Виктор Кордон

Забелязали ли сте как костовистите постоянно припяват мантрите, че ГЕРБ не се различавали от БСП и че между двете партии уж имало някакъв таен сговор? Въпреки че тези твърдения са изключително глупави, тъй като противоречат на фактите, обсебените от Мавъра фанатици продължават упорито да ги дъвчат със сектантски инат. Причината за неадекватното им поведение е в това, че костоварите отчаяно се нуждаят от оправдание за необузданата си омраза към Б. Борисов и ГЕРБ. Затова те сами си съчиняват измамната легенда, с която да оправдаят тази своя безумна ненавист, за която няма рационално политическо обяснение. В откровената и долнопробна лъжа, че ГЕРБ са същите, ако не и по-лоши от БСП (и ДПС), те намират своето примитивно основание да ги ненавиждат и то органично и инстинктивно. А корените на тази подсъзнателна и нелогична злоба, която просто струи от костоваците, са далеч по-банални и първични, защото не са свързани с реалната политика, а с мотиви от личен и тясногрупов характер и имат изцяло субективна първопричина.

Истинските причини за мръсносинята неприязън се коренят във факта, че Б. Борисов и ГЕРБ категорично изместиха Костов и ДСБ от мястото, което заемаха в дясно, и което си позволяваха да смятат за запазено за тях за вечни времена. И не само ги изместиха, но и направо ги изритаха от политическата сцена. Имайки предвид пословичното тщеславие на Командира, което той предостатъчно пъти е демонстрирал, това трябва да е било съкрушителен удар върху неговото самомнение. Той изпадна в ступор, от който никога не можа да се възстанови, и се наложи позорно да се оттегли, но след като вече беше разгромил СДС, превръщайки го в невзрачно и безобидно джудже, и беше раздробил дясното пространство с гнусните си интриги.

Но това негово отдръпване бе по-скоро скриване в сенките, откъдето продължава да нанася с помощта на вярната си маша Р. Кънев подмолни и вероломни удари върху десните сили, за да не им позволи да се обединят и за да отмъщава на по-достойните от него. Именно поради тези причини фалшивата формула „ГЕРБ = БСП” е нужна на Костов и неговите послушни лакеи и идолопоклонници, за да оправдаят подлата си саботьорска дейност в гърба на десните организации, подхранвана от завист и злоба (а може би и от мръсни червени пари), с която всъщност вършат безценна услуга на комунистите и Държавна сигурност.
Достойно за презрение нали?! 




Гласувай:
10



1. rustam - Не от "мястото",
05.03.2017 16:04
а от "яслата" ГЕРБ изместиха костовистите.
С две думи, на "копанята" се курдиса друга свиня майка, друго мафиотско "коляно", дето се казва: стани ти, та да седна аз.
цитирай
2. kunkata - Б. Борисов и ГЕРБ категорично изместиха Костов и ДСБ
05.03.2017 16:48
Ама отгоре кой раздава картите. Не обичам Костов, но при него беше по-добре. Явно и той на някой се е опълчил, та от блатото изникна другият - послушният.
цитирай
3. newsoftheworld - Както обикновено точен анализ. ...
05.03.2017 17:09
Както обикновено точен анализ. Благодаря за което.
цитирай
4. sestra - Достойно и за погнуса.
05.03.2017 18:39
Точността е просто нещо, а който все пак пристъпва към безумието да сравнява ГЕРБ с костовите превъплъщения, нека знае, че ГЕРБ не е поднасял пред БСП фалшифицирана обещаната на демократичните сили приватизация като Костов. От там насам доста неща, свързани с икономическия растеж си останаха миражи, които не се приближават, а отдалечават.
цитирай
5. podvodni - Костовистите не мразят ГЕРБ, а п...
05.03.2017 19:28
Костовистите не мразят ГЕРБ, а просто завиждат, че , както пише Рустам, са изместени от хранилката.
Все пак Станищевият човек Борисов е по-силният и отне кокала на Лукановият - Костов.
цитирай
6. maratonka - Циганин как обича
05.03.2017 19:50
зная, но още знам
циганин как мрази..
цитирай
7. germantiger - ...
06.03.2017 09:42
Както знаеш от познанството ни аз "опростявам" ситуацията в бг до това, че тя ме отвращава, защото е продукт на руски и български боклуци. За това знаеш, че аз никога не съм гласувал и не гласувам.

Вън от гореспоменатото:

- прочетох постинга ти и почти напълно съм съгласен с наяписаното от теб

- ако има някакво подобие на дясно което е силно - това е герб, колкото и да не съм му фен и следователно, костовистите са в полза на бсп с тази си омраза

- забелязал съм и друго - дясноопределящи се хора говорят с повече страстна омраза срещу герб, нежели срещу комунягите, а за мен това вече е недопустимо, друг е въпроса, че в бг всичко е неочервен боклук
цитирай
8. kordon - до germantiger
06.03.2017 19:43
Признавам, че съм изненадан от това, че вземаш отношение по тема, която засяга политическата ситуация в България, която пък, както ми е известно от теб, не е в сферата на твоите интереси. Въпреки това, коментарът ти е по-логичен и изпълнен със здрав разум от ирационалните словоблудства на повечето от онези, които претендират да са вещи в българската политика. Аз не съм член на ГЕРБ, нито съм техен почитател. За мен обаче, те са единственият в момента съществуващ инструмент, чрез който могат да бъдат държани извън управлението на страната такива доказани престъпници и предатели като БСП и ДПС. ГЕРБ не са безгрешни и съвършени и въобще нямам намерение да ги идеализирам, защото много добре виждам грешките, пропуските и злоупотребите им. Но въпреки това, те са по-малкото зло, те са необходимото зло, без което ще дойде истинското Зло. А тогава става наистина зле, много зле.
цитирай
9. schumpov - " Аз не съм член на ГЕРБ, нито ...
06.03.2017 21:48
" Аз не съм член на ГЕРБ, нито съм техен почитател. За мен обаче, те са единственият в момента съществуващ инструмент, чрез който могат да бъдат държани извън управлението на страната такива доказани престъпници и предатели като БСП и ДПС. " Дано Борисов си е научил урока, че не бива да им пуска пак гювеч.
цитирай
10. kordon - до schumpov
06.03.2017 22:14
И аз се надявам Борисов да си е научил урока, защото иначе ние всички ще страдаме. Но за да не ни налази отново червената чума трябва и сами да си помогнем като гласуваме разумно, а не емоционално.
цитирай
11. schumpov - Разумното гласуване е за ГЕРБ.
09.03.2017 21:21
Разумното гласуване е за ГЕРБ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4828591
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285