Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
10.11.2016 11:55 - ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДСБ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 1749 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.11.2016 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДСБ           Автор: Виктор Кордон  
 

Много наблюдатели забелязват, че в миниатюрния израстък, познат повече като ДСБ, има нещо гнило, ама много гнило. Вонята от тази гнилоч се носи още откакто Великият Интригант Иван Костов, след огромни усилия от негова страна, успя най-накрая да разцепи СДС и да сложи край на дясното обединение с помощта на заговори, сплетни, инсинуации, коварство, доноси и клевети. С това свое капитално дело той смачка и разкъса дясната идея, оказвайки неоценима помощ на смъртния враг не само на дясното, но и на свободата, либерализма, демокрацията, европеизма – БСП, която не е нищо повече от удобен пристан за престъпници от бившата комунистическа партия на Народната република и на служители от Държавна сигурност, които трябва или да са в затвора, или в миманса.

Оттогава политическият вампир ДСБ действа неотклонно като агент на комунистите и като побесняло псе, което, напук на своите лозунги и претенции, неизменно разкъсва дясната плът. Наблюдавайки отстрани неадекватното поведение на тази псевдодясна партия, човек неизбежно придобива впечатлението, че тя има определена задача – да не позволи партиите от дясното пространство да се обединят и да работят заедно за благоденствието на България. Не съм сигурен, че това може да бъде квалифицирано като предателство, тъй като такова може да бъде извършено само от близък, от свой човек. Докато политическите проститутки от ДСБ са по-скоро агенти на сили, чиито интереси са напълно чужди и на дясното, и на демократизма, и на България. Следователно те са саботьори, спуснати с цел да извършат диверсии в тила на десния фронт.

През Средновековието е имало практика при обсадата на някоя крепост нападателите да хвърлят в нея разлагащ се животински труп с цел да предизвикат епидемия сред отбраняващите я, да ги изтощят и да ги принудят да се предадат. Струва ми се, че ДСБ е точно такава мърша, играеща ролята на примитивна биологична бомба, която трябва да внесе смут и да отслаби фатално десния лагер.

        Наблюдавайки политическата деятелност, задкулисните игри и реториката на функционерите от ДСБ, човек не може да не остане с впечатлението, че за тези канални обитатели основен враг е не БСП и червената мафия в различните й разновидности, а ГЕРБ – партия, с която са от едно политическо семейство. В това няма никакъв политически резон, но пък лесно се обяснява с подривната роля, която очевидно играят троловете на Ив. Костов. Зловредната деятелност на този политически паразит е очевидна открай време (освен за фанатизираните Иван-Костови идолопоклонници), но покрай сегашните президентски избори направо боде очите. Като изключим мръсносините костовисти, всички останали нормални хора се убедиха в нечистоплътността на Радан Кънев и на стоящия неизменно зад гърба му негов кукловод Костов. Всички вече усетиха, че има нещо много, много гнило в ДСБ, което вони, та се не трае!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4845267
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285