Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
29.07.2016 14:40 - ДОЙЧЕ ВЕЛЕ – ОТВРАТИТЕЛНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 3119 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 18.10.2016 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ – ОТВРАТИТЕЛНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ

Автор: Виктор Кордон

 

В последно време все по-често се убеждаваме какви безобразия може да роди умът на един политически коректен журналист, воден от стремежа да защити проваления модел на мултикултурализма, безграничната толерантност и безконтролния прием на имигранти на всяка цена, включително и с отвратителни сравнения и внушения. В случая става въпрос за Александър Андреев, сътрудник на Дойче Веле, който в статията си „Гърмят бушоните на глобализацията”, публикувана в същата медия, сравнява жертвите на тероризма с тези, подхлъзнали се във ваната, като равносметката според неговите изчисления е в полза на тероризма.  

„Нека пак да припомня: паниката след серията кръвопролития в Германия е неуместна, защото има в десетки пъти по-голяма вероятност да загинеш при автомобилна катастрофа или като се подхлъзнеш във ваната, отколкото да станеш жертва на тероризъм в Европа”. Следователно, според журналиста (с извинение към съвестните журналисти) Александър Андреев е все едно дали хора загиват при битов инцидент или биват избивани от терористи, които искат да променят целия обществен модел, да променят порядките, законите, морала и ценностите на европейските общества, а несъгласните с това да изтребят. Той иска да приeмаме колкото се може повече от тези човеци, въпреки че сам признава, че те „искат да превърнат тукашното общество в огледален образ на своето: настръхнало, налудничаво и агресивно. Тоест, макар че тяхното общество е „настръхнало, налудничаво и агресивно”, и то според неговите собствени думи, то ние въпреки това трябва да ги приемаме с отворени обятия. Та нали обществото всъщност се състои и представлява именно от тези хора и именно те го правят „настръхнало, налудничаво и агресивно”! За него обаче, това очевидно не е проблем, който си струва да се дискутира изобщо.

Освен гореспоменатото умопомрачително сравнение, в безумната си словесна вакханалия този интелектуално импотентен индивид отрича очевидни факти и всякаква логика. Напук на общоизвестната информация, той най-безцеремонно твърди, че „Службите в Германия, разбира се, проверяват под лупа дали сред тези хора (имигрантите) няма и потенциални джихадисти”. Това е в пълно противоречие дори с официалните данни на германските власти. Ето какви тревожни и потресаващи вести съобщават от Федералната служба за миграцията и бежанците през февруари 2016 г., цитирани и от Дойче Веле:

Самоличността на близо 400 хиляди бежанци в Германия е неизвестна. Това заяви шефът на Федералната служба за миграцията и бежанците Франк-Юрген Вайзе, цитиран от Дойче Веле.

Местонахождението на над 130 хиляди регистрирани мигранти в Германия е неизвестно на германските власти. Още по-голям е броят на нерегистрираните за бежански статут.

Около 13 % от кандидатите за убежище пристигнали през последната година, не са се явили в приемната институция в Германия, съобщава федералното министерство. Като причина за изчезването се посочва миграцията в други страни или нелегалното им пребиваване в Германия. Друга възможност е присъединяването им към престъпни групировки.

Но г-н Андреев, верен агент на Дойче Веле – рупор на мултикултурализма – бодро ни уверява, че никакъв проблем не съществува, тъй като властите си вършели съвестно работата. Фактите обаче, както виждаме, говорят точно обратното и уличават г-н Андреев в лъжа!

Със следващата си абсурдна глупост той сам опровергава безрезервно подкрепяния от него мултикултурен модел:

„Тоест, огромният приток на пришълци действително увеличава опасността. Но виждате, че във Франция и Белгия джихадистите извършват ужасни злодеяния и без каквито и да било бежанци – мъдро заключава той. Но това, драги г-н Андреев, само доказва, че тези хора са абсолютно неспособни да се интегрират и че няма никакво значение дали са дошли в Европа преди няколко дни, преди няколко десетилетия или са второ или трето поколение имигранти. Щом дори родените на нашия континент потомци на имигранти не са успели да се социализират, да се приобщят към местните общества, то какво остава за онези, които съвсем скоро са напуснали своите кланове или племена и само допреди няколко дни са живели под отровното влияние на Шариата и ислямския фундаментализъм, което никога не може да бъде изтрито от тяхното съзнание! И атентатите в Европа са жестоко потвърждение на този императивен принцип.

         Но, слугувайки раболепно на определена фикс идея, Вие, г-н Андреев, очевидно губите ориентация, губите способност да разсъждавате логично, губите своята съвест и в крайна сметка губите собствената си воля и се превръщате в прост инструмент за пропаганда! Вие сте се превърнали в един обикновен лъжец, достоен с това за своя господар – пропагандната машина Дойче Веле!




Гласувай:
10



1. appen13 - Дори работодателката на г-н Андреев, евро-райхсфюрерин Меркел...
29.07.2016 15:00
...вчера на пресконференция в Берлин по повод ислямската терористична кампания в Европа, беше принудена да признае, цитирам дословно думите и „много ислямски бойци са дошли в Европа от Сирия”.
Естествено тя пак излъга аудиторията си, защото не малка част от джихадистите проникнали в Европа са от Ирак, Афганистан, Либия, Тунис, Мароко и от самата Европа, т.е. второ и трето поколение мюсюлмански имигранти след като са се сражавали в редовете на ИДИЛ.
Уви, ежедневието на анти-европейския германски ЕСсср вече се диктува от настроенията и желанията на арабските, негърските, турските и циганските гета в европейските мегаполиси.
Едно към едно по Гибон и неговата "История на упадъка и разрушаването на Римската империя".
В този фундаментален труд, големия британски историк аргументирано доказва, че проникването на една крайно враждебна и абсолютно чужда на Рим религия, каквато е юдео-християнството, фактически разрушава римската цивилизация и държавност.
Сега юдео-християнството е заменено от исляма.
цитирай
2. kordon - до appen13
29.07.2016 16:32
В този случай съм готов да се съглася с Вас, за разлика от други теми, по които имаме противоречия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4828231
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285