Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.12.2015 21:28 - ЗАЩО ИСЛЯМЪТ РАЖДА ТЕРОРИСТИ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 3443 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 09.12.2015 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ЗАЩО ИСЛЯМЪТ РАЖДА ТЕРОРИСТИ
Автор: Виктор Кордон

         Политическата коректност в днешно време изисква да се избягва връзката между исляма и тероризма като уж напълно несъвместими явления. Фактите обаче с желязна неумолимост свидетелстват за категоричната свързаност между тях, неоставяйки никакво съмнение, че тази религия е развъдник за терористи. Който и континент да обитават, в която и страна да живеят, към които раса или етнос да принадлежат, мюсюлманските общества неизменно произвеждат тероризъм и в това не може да има никаква случайност. Ислямските терористични организации са безбройни и са много повече и с много по-голям брой членове от всички останали подобни организации по света взети заедно. Огромната част от убитите и ранените при терористични актове са жертва именно на ислямските терористи. Всичко това доказва несъмнената връзка между исляма и тероризма, която е видна за всеки необременен от политически стереотипи и идеологически шаблони. Остава само да установим какви са механизмите, по които мюсюлманската религия създава терористи.

         Мюсюлманската култура произвежда комплексирани индивиди, тъй като чрез своите ретроградни средновековни канони държи поклонниците си в пълно подчинение и по този начин не им позволява никаква ползотворна самоинициативност, нито им дава възможност да израстват личностно и професионално. Без това цялостно развитие те не могата да придобият качествата, необходими им за реализация в едно цивилизовано общество, бидейки имигранти, ала без тях не могат и сами да построят такова общество в собствените си страни. Техните посредственост и интелектуална немощ ги карат да се чувстват нищожни и малоценни, а фрустрацията им ги озлобява към онези, които заслужено са постигнали по-големи успехи от тях. Непригодността си за решаване на въпроси от голям мащаб, изискващи висок интелектуален потенциал, какъвто очевидно не притежават, те удобно оправдават с намесата на външни фактори или с „дискриминация” и „сегрегация”. С това те още повече се отдалечават от възможността да решат проблемите си, коренящи се в самите тях и по-точно в тяхната религия. Това се доказва от факта, че навсякъде ислямските общества са неработещи и непроизводителни и нямат никакви собствени постижения в икономиката, техниката, науката и културата. Произтичащият неизбежно от това комплекс за малоценност лесно се превръща в омраза към по-успелите народи, като тази негативна енергия без усилие се насочва срещу тях, припознавайки в тяхно лице врагът, отговорен за нерадостното им положение. Това е механизмът, по който мюсюлманите се радикализират и се превръщат в терористи и безчовечни убийци, движени от собствените си малоценностни комплекси и готови да отмъщават на другите за своята бездарност и духовна нищета.

         Ето така ислямът ражда и възпитава невежи, некомпетентни и безкултурни хора, които с готовност прехвърлят отговорността за своята непригодност и цивилизационна несъстоятелност върху другите. Но вината е изцяло на тяхната религия заради нейната закостенялост и ограниченост, заради враждебните призиви, с които отравя съзнанията на мюсюлманите и ги настройва срещу друговерците, заради нетолерантността, която проповядва и насажда, заради огромното несъответствие между извънмерните й претенции и духовната й импотентност и заради всички тежки и ръждясали вериги, с които е оковала последователите си, и чрез които не им позволява да се развият в културно и нравствено отношение и да изградят свободни и благоденстващи общества. Следователно ислямският тероризъм е функция на мюсюлманските общества, обременени от тежестите на исляма, който ражда цивилизационно нефункционални индивиди, чиито комплекси за малоценност ги превръщат в озлобени същества, мразещи всичко различно и непознато за тях.


         Други връзки:

 

1.     ИСЛЯМЪТ – ВРАГЪТ СРЕД НАС

2.   ИСЛЯМЪТ Е ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО РАЖДА ЧУДОВИЩА

3.   ЗАЩО СА ОПАСНИ ИМИГРАНТИТЕ

4.   ЗАЩО НАПЪНИТЕ НА ЗАПАДА НАЧЕЛО СЪС САЩ ДА НАЛАГА „ДЕМОКРАЦИЯ” В АРАБСКИЯ СВЯТ ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛЯТ?

5.    ПРОВАЛ НА АМЕРИКАНСКАТА ДОКТРИНА ЗА ИЗНОС НА ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ СТРАТЕГИЯ НА ПЛАНИРАНИЯ ХАОС?

6.   ИСЛЯМЪТ НЕ Е РЕЛИГИЯ НА МИРА, СПОРЕД ЕВРЕЙСКИЯ ПИСАТЕЛ ЛЕОН ДЕ ВИНТЕР

7.    САЩ И ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА




Гласувай:
8



1. zaw12929 - Политическата коректност в днешно ...
07.12.2015 21:38
Политическата коректност в днешно време изисква да се избягва връзката между исляма и тероризма като уж напълно несъвместими явления. Фактите са ужасни
цитирай
2. zax - Не исияма ражда терористи - новото ...
08.12.2015 00:26
Не исияма ражда терористи - новото време ражда фашисти което е равнозначно. Бели срещу мюсулмани - пълен фарс защото е интрига.
А е интрига защото я създават точно страни които са постигнали баланс м/ду двете религии.
Фарс^3, и двата религиозни лагера не смеят да въвлекат другите големи държави подчинени на други религии.
цитирай
3. oranjevia - Напълно вярно. Още Фалачи я видя ...
08.12.2015 07:44
Напълно вярно .Още Фалачи я видя тази връзка.Бедата е ,че това са новите варвари които могат да унищожат Рим.Надигащият се национализъм и фашизъм в Европа обаче са рефлекторна защитна реакция.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4844179
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285