Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
24.11.2015 22:04 - ИСЛЯМЪТ – ВРАГЪТ СРЕД НАС
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 5469 Коментари: 5 Гласове:
16

Последна промяна: 24.11.2015 23:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИСЛЯМЪТ – ВРАГЪТ СРЕД НАС

Автор: Виктор Кордон

Казват, че ислямът е религия на мира и че не може да бъде обвиняван за актовете на тероризъм, извършвани постоянно от мюсюлмани, защото, видите ли, тероризъм имало навсякъде по света и мотивите за него били различни. Това, обаче, е манипулация, която цели да прикрие факта, че представители на исляма осъществяват атентати навсякъде, където има техни общности, и че именно тази религия е отговорна за болшинството от жертвите на терористични актове в глобален мащаб.

Ако ислямските терористи действаха само в една държава или в ограничен район, тогава бихме могли да предположим, че действията им са провокирани от подтиснически режим, от гонения от страна на друга религия, от сегрегация или от желание да се сдобият с независимост (като баските например). Но е абсурдно да се приеме, че навсякъде по света, на различни континенти, в различни региони, държави и култури, сред различни раси и етноси те, мюсюлманите, са винаги и неизменно жертви. Още повече, че от загиналите от 1948 г. до наши дни 11 милиона мюсюлмани над 90% са убити от... мюсюлмани. При положение, че те взривяват и убиват хора в Китай, Филипините, Австралия, Индонезия, Тайланд, Малайзия, Бали, Пакистан, Индия, Бангладеш, Афганистан, Сирия, Ирак, Иран, Либия, Турция, Израел, Египет, Тунис, Мароко, Алжир, Ливан, Йемен, Саудитска арабия, Кувейт, Нигерия, Мали, Нигер, Сомалия, Еритрея, Судан, Танзания, Камерун, Уганда, Кения, Австрия, Испания, Италия, Гърция, Великобритания, Франция, Швеция, Дания, Германия, Белгия, Русия, Босна и Херцеговина, САЩ, Канада, Аржентина и много други страни, то няма как да не направим очевидния извод, че единственото, което свързва тези чудовища, е тяхната религия – ислямът. Ислямските терористи са от различни националности – филипинци, тайландци, уйгури (тюркска народност), чеченци, афганистанци, пущуни, малайци, сингапурци, иракчани, сирийци, алжирци, мароканци, нигерийци, малийци, сомалийци, либийци, ливанци, палестинци и много други. Това, което е общо за всички тях е само и единствено ислямът. Именно той стои зад дивашките изстъпления, зверствата и варварските прояви на мюсюлманите срещу друговерци по целия свят и той носи вината за тези ужасни престъпления. Докато търсим врага на друго място, ние никога няма да победим в тази война (защото това без съмнение е война), тъй като нашият истински враг е ислямът, който воюва срещу нас подмолно, приспивайки ни с пацифистка реторика и хуманистични лозунги (които не са му вътрешно присъщи), с които прикрива като с маска зловещото си лице, като в същото време ни разстрелва, коли и взривява.

Нека захвърлим политическата коректност и престъпно безразсъдната толерантност, защото на бойното поле толерантността означава само едно – смърт! Време е да изберем от коя страна на барикадата да застанем, тъй като в този сблъсък е заложена съдбата на нашите семейства, на нашите близки и приятели, на нашата страна, на нашата култура, на нашата цивилизация!

Държави, в които са извършени ислямистки терористични атаки на или след 11 септември 2001 г. до 2013 г.:image




Гласувай:
16



1. milenich - А някои мислят иначе:
25.11.2015 11:43
В. Путин: Православие ближе к исламу, чем к католицизму.

www.youtube/watch?v=nqyVYtWB894

https://vk/video-44827393_168759587?list=b2ed04bd6717937aac
цитирай
2. raders - Именно. Проблемът е разгледан о...
25.11.2015 17:52
Именно. Проблемът е разгледан обстойно в книгата на Самюъл Хънингтън "Сблъсък на цивилизациите".
цитирай
3. starotomagare - milenich, Путин е умен политик и за ...
25.11.2015 20:16
milenich,Путин е умен политик и за това никога не би си отворил сам вътрешен фронт срещу Исляма в своята страна.Едва ли е бил особено вдъхновен когато му се наложи да участва в тържествата около откриването на голямата нова джамия в Москва.Проблема е в това ,че обевяването на всички мюсулмани за опасни врагове и терористи би ги направило действително такива и това е целта на спекулиращите с тази религия днешни терористи и техните подбудители и спонсори ,,миротворци и хуманисти".Прикриването зад Исляма и използването му за оръжие не е от вчера .Арабите макар и първи нападащи Европа под знамената на Пророка бледнеят пред турското коварство и жестокости по време не само на ,,златния им век "но и на цялото им властване в християнския свят.Следите от духовните рани които са нанесли все още създават проблеми в освободените части на бившата империя-помашки анклави ,турчеещи се цигани, които днес са обект на особено внимание като човешки ресурс и оправдание в плановете за възстановяване на империята от неоосманистите.
цитирай
4. milenich - starotomagare - В поста е отбелязано,
25.11.2015 20:57
че "нашият истински враг е ислямът, който воюва срещу нас подмолно, приспивайки ни с пацифистка реторика и хуманистични лозунги (които не са му вътрешно присъщи)". В коментара си посочвам, че г-н Путин не е на това мнение. Човека го е казал кратко и ясно. Не виждам защо е необходимо да ми дръпнете тука такава многословна и объркана адвокатска реч. Писано е да съдим по делата, а не е писано да се съобразяване със степента на вдъхновение на говорещите.
цитирай
5. pando - Чистосърдечно
25.11.2015 21:46
Нямам нищо против исляма и мюсюлманите.Изобщо не ме интересува религията им.Точно обратното-имам голям респект за вярващите/независимо от религията им/.
Но начина на живот на мюсюлманите-имаш пет жени,данъци
не плащат,почти никой не работи,живеят от социални помощи,20-30 деца са оставени улицата да ги "възпита",жените ги третират по лошо от говеда,педофилия и т.н. Не го разбирам
и не го удобрявам...И по вечето от тях водят паразитен живот...Повтарям -нямам нищо против религията им,но против начина им на живот. И
веднага започват да свирят с цигулката за исламофобия,ако не им се дава всичко.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4843742
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285