Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
02.02.2014 22:10 - ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ – ФАБРИКУВАНЕТО НА „МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ”
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 4696 Коментари: 6 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    Документален филм на btv с автор Иван Георгиев разкрива едно от многобройните и може би най-отвратителните престъпления на българските комунисти срещу България – създаването на „македонската нация” (прочетете подробности за това злодеяние в този материал). Това е може би най-гнусното и подло предателство в световната история, за което българското общество обаче не знае почти нищо. Нашият народ трябва да се запознае с чудовищните  злосторства, извършени от комунистите, за да разбере тяхната престъпна и предателска същност, за да осъзнае, че те и техните днешни наследници – БСП, ДПС, Атака и другите креатури на Държавна сигурност, служат не на националните интереси, а на чужди господари и по-точно на Русия.

Това са линковете към двете части от филма на Иван Георгиев на сайта на btv:

    Македония – последният проект на Коминтерна (Епизод 1, 1 част)

    Македония – последният проект на Коминтерна (Епизод 1, 2 част)

    Тук можете да прочетете „Черната книга на комунизма”, разобличаваща комунистическите зверства по света, на руски и на английски език.




Гласувай:
13



1. fascindoo - И кво Кордоне,
03.02.2014 00:17
Да обесим живата още еврейка проф. Дина Станишева, майка на "ПЕС"дерастът Сергей и да извергнем учителя й проф. Самуил Борисович Бернщейн - идеологът на "МакедонскиОТ ЙеЯзик", отдавна умрял евриен ли?

„Майката на Станишев била гонена заради македонския език!“, съобщава в гръмко заглавие македонският вестник „Нова Македония“.

От изключителна важност е да отбележим датата, на която излиза материалът за Дина Станишева в най-стария всекидневник в югозападната ни съседка- 31 юли 2008 година, четвъртък.

В материала се цитира интервю с майката на Станишев пред българския всекидневник „Класа“:

Аз пожертвах една част от живота си и е ясно, че тя е унищожена от тази история. Всичко остава по старому...Това е минало през живота на петима души, които са били унищожени чрез тази история, с която се казва, че някой не е патриот, защото признава македонския език. Ето, сега македонският език е признат, казва Дина Станишева.

„Нова Македония“ пише, че тя е професор по славистика, по произход е рускиня, докато бащата на Станишев- Димитър, е роден в Македония.

„Димитър Станишев е роден в село Щука, Струмишко, където семейството му се е преселило от кукушкото село Моравци. По-късно той става висш функционер в Българската комунистическа партия и достига до позицията секретар на Централния комитет. През 1979 година Станишева се оказва в групата от няколко работещи в Българската академия на науките, които били преместени от работните си места от страна на българския диктатор Тодор Живков заради предателство към нацията.“, пише „Нова Македония“.

Дотук добре, но справка в архива ни показа, че цитираното интервю на Станишева (от което е взета и „новината“ на „Нова Македония“) е публикувано във вестник „Класа“ на 17 януари 2008.

Изказването на проф. Станишева е по повод награждаването й с почетен знак от БАН на 16 януари 2009.

Повтарям, всичко това се е случило и е отразено в българската преса през януари 2009 година.
Не вярваш? - http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=656&Itemid=80
цитирай
2. germantiger - ...
03.02.2014 10:45
. fascindoo - И кво Кордоне,
00:17
Да обесим живата още еврейка проф. Дина Станишева

...

"Ние"не сме кому онанисти другарю и за това не бесим!

Просто сочим позора, мерзостта и предателството на червения руски слуга.
цитирай
3. kordon - от kordon до fascindoo
03.02.2014 12:20
Благодаря за информацията. Тя е поредното доказателство, че червените престъпници са узурпирали всички сфери на обществения живот и продължават с вредителската си дейност.

Между другото, оставам с впечатлението, че имате дълбоко погрешната представа за мен като юдофил. В действителност аз смятам, че евреите носят вина за твърде много отвратителни престъпления, за които един ден ще получат възмездие, както е ставало неведнъж в историята. От друга страна, обаче, не ми се нрави и пещерният антисемитизъм, който обвинява евреите за всички беди и нещастия на човечеството.

Това е моята позиция и тя ще остане такава, докато смятам, че съм прав, независимо дали се харесва или не на когото и да било. Ако имате различно мнение от моето, сте свободен да го изразите, включително и на страниците на моя блог, но при условие, че спазвате добрия тон и уважавате личността на своите опоненти.

Виктор Кордон
цитирай
4. nbrakalova - Мъчителен "епизод" от ...
05.02.2014 21:53
Мъчителен "епизод" от българската история с невъзвратими последици.
Понякога, колкото и да е забранявана, истината осъществява правото си на глас.
Страданието можем само да го предполагаме.
цитирай
5. zarenkow - Поредното доказателство за бедите на България.
19.02.2014 00:16
Това е "елита" на България, т.е. нямаме елит, обезглавена нация сме. Схемата е съвсем проста. Непротиворечива Ценностна система плюс елит привеждащ я в изпълнение. Какви са изискванията за елит. Елита е приемственост и дългогодишна почтена конкуренция на качества и следващото е прозрението на победилите в съревнованието , че духовното стои над материалното, почтеността над материалния интерес. Такова чудо у нас няма. Тук се раздават титли и медали за слугинаж , не за качества. няма елит и какво ако има Ценностна система, която не може да се реализира. Заради това няма и общество , има белези и ерозия , загуба на национална идентичност. Съвсем просто е. В предишен разговор , твърдях, че религиите имат инструментариума да създадат общество и съвсем не е лесна тази ерозия на национална идентичнст, но да не се връщам пак на темата. Поздрави и дано не разпалят етнически конфликт , както се заиграват в НС и трите партии с едничката цел да съберат електората си и да не приемат избирателния кодекс. За това са готови нова Македония да загубят в Тракия и Делиормана.

цитирай
6. krumbelosvet - Още Ботев пише, че Македония е загубена за България.
16.12.2015 08:41
Лично Сталин е бил в течение на въпроса и го е решил в полза на Тито, въпреки съпротивата на Димитров. След провала на Хитлер, никой по онова време не е вярвал, че може да отмени решение на Сталин. И не е успял.
Въпросът е стар и сложен и не е по силите на разни анти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4842804
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285