Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.07.2013 21:15 - ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪРШИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 13877 Коментари: 16 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Автор: Е. Барух

Правителството на България върши държавна измяна. Ден след ден. С всяко ключово назначение на хитреци и мушмороци, чиито биографии ще бъдат част от обвинителната пледоария срещу този кабинет.

Правителството на България върши държавна измяна. Планомерно и подло. Позорно. Ден след ден, седмица след седмица. Случва се по един доста нагъл начин. Систематично и прагматично. Случва се пред очите на милиони българи. Пред очите на всички онези комисари и експерти от Брюксел, на които България им е ресор и които вчера преглъщаха истини и констатации в приглушената акустика на устния отчет "за напредъка на страната по механизма за сътрудничество и проверка". Пред очите на посланиците в София, трима от които успяха да съгласуват своите позиции с централите в Париж, Берлин и Амстердам и да оцветят иначе неутралната си дипломатическа лексика.

Правителството на България върши държавна измяна. С всяко ключово назначение, което попълва списъка на висшите и средни управленски кадри.

Нима не ги е срам?

Съвършено неприемливи за всякакви стандарти за коректност и почтеност са всички платени персони, които се спускат от някакви вероломни похитители на обществените блага и които са достойни за компанията на емблематичния Делян Пеевски. Паноптикумът на слугите се разраства ден след ден. И ако вчера падаха разни Желеви, Марковски, Кокинови и Гугушеви, то днес се възкачиха Емил Иванов, Бейхан Дуран, Данов, Тихолов, Писанчев, Александър Методиев-Сали и прочее хитреци и мушмороци, чиито биографии сами по себе си ще бъдат част от обвинителната пледоария срещу кабинета Орешарски.

Шест години след приемането на България в ЕС ставаме свидетели на някакво чудовищно падение, което по отвратителен начин е съизмеримо с безобразната безскрупулност на шайката Борисов-Цветанов-Фидосова-& Ко. От шест години насам България продължава своята жалка деградация по скалата на всички общоевропейски ценности.

И все пак обидно е допускането, че абсолютни всички, които имат право на глас при кадровите назначения, са мерзавци (обидно е статистически и антропологически). Поради това възниква въпросът защо не проработва елементарният защитен рефлекс поне сред някои от хората във властта? Защо поне някои не покажат, че ги е гнус и срам от това, в което участват? Защо не се отстранят, не се съхранят? Не им ли идва на ум, че един ден техните деца, техните семейства, техните приятели, техните съседи ще им поискат сметка.

Лъжите на Орешарски & Ко

Не, не ги е срам... Те са приели да бъдат слуги. А слугите в парламента продължават да обслужват хищниците извън него. Продължават да лъжат нас и да залъгват себе си всеки ден, когато влизат в държавните сгради, пият държавно кафе и местят държавни папки. Продължават да участват в държавна измяна, когато вдигат овластените си ръце и гласуват за назначаването на поредния раболепен мерзавец.

Не, не ги е срам. Надолу по спиралата на безчестието изглежда няма обратен ход. Те лъгаха, когато произнасяха клетвените думи в пленарната зала на Народното събрание. Те лъгаха, когато заявиха, че издигат "във върховен принцип правата на личността, нейното достойнство и сигурност"; те лъгаха, когато повтаряха, че съзнават "неотменимия си дълг" да пазят "националното и държавното единство на България". Те излъгаха, когато се врекоха да създадат "демократична, правова и социална държава".

Това няма да бъде забравено и няма да бъде простено. Трибуналът на улицата им го повтаря трийсет и пети ден поред.


Източник: dw.de




Гласувай:
11



1. zarenkow - Държавната измяна е в ход от много ...
21.07.2013 22:00
Държавната измяна е в ход от много десетилетия. Който може да вижда , знае. Днес е съвсем арогантно очевидна. Дясно пространство в България няма и не е имало. Още създаването му е компрометирано с масово присъствие на агентура от ДС. ДПС , организация с основоположници отново ДС. Знае се , че ДС е била винаги и е инструмент на Руските политики. Атака е последователен и ревностен защитник на Руските политики, при това със зам. председател Станилов, разбирай като политкомисар, отново сътрудник на ДС и нещо повече, с данни за бившето сътрудничество с КГБ. Заради всичко това, в България няма нито лява, нито дясна алтернатива. БСП не съществува , съществува само познатия слугинаж на БКП към Руската политика. Заедно с енергийните зависимости и олигархично корупционни практики България е поставена на колене. На колене е и заради обезглавената естествена интелигенция и заместването и с псевдо интелигенция. Не е проблема БСП, а задвижения многогодишен сценарий на пресичане на каквато и да е национално отговорна политика и независимост. Промити мозъци и полуинтелигенция управляват страната, нацията е обезглавена , а обезглавените умират.
цитирай
2. kordon - от kordon до zarenkow
21.07.2013 22:48
Съгласен съм, че зад всички машинации и изобщо зад цялата квази политическа дейност в лявото и дясното пространство стои Държавна сигурност, а самата тя е инструмент на Русия. За съжаление много хора виждат нещата твърде повърхностно, приемайки, че става сблъсък между лява и дясна политика и се отдават на политическите си пристрастия. А всъщност става въпрос за борба на мафиотски кланове с обща генеалогия. Докато България се нуждае от защита на националните си интереси от посегателствата на Русия, САЩ, Турция, Германия и кой ли още не. Кога ли народът ще прогледне, кога ли ще се пробуди от летаргичната си дрямка?
цитирай
3. vladov2007 - една лъжа повтотена 100 пъти дано ...
22.07.2013 09:30
една лъжа повтотена 100 пъти дано стане истина за вас, Затова повтаряите Правителството на България върши държавна измяна.

друго няма- освен да има резултат: стани ти да седна аз, нищо че си избран на законни избори.
Най върховния съд го постанови и само мутри могат да си позволят да нарушават постановеното. Задължение на всеки е да спазва и да съдейства за спазване на съдебните решения... ние сме улично медиина диктатура, която се опитва да свали законно избраните
вие си кажете защо искате властта, като сте некадърни да управлявате вие от ЕНП и срамите България
НЯМА ЛЯВО ДЯСНО ИМА ПОЛИТИКА- ПРОВАЛ- ВАШАТА УСПЕХ НА ДРУГИТЕ И ДЕМОКРАЦИЯТА НАЛАГА ДА ГО ПРИЕМЕТЕ ... ЗАГУБАТА СИ... ОБВИНЯВАЙТЕ САМО СЕБЕ СИ!!
цитирай
4. injir - В момента правителството обслужва ...
22.07.2013 09:50
В момента правителството обслужва само своите интереси, а не интересите на народа. На какво се надяват тези, които го подкрепят...
цитирай
5. zarenkow - vladov2007- добре беше да кажеш, кое е точно лъжата,
22.07.2013 09:52
защото както крадеца вика "дръжте крадеца", така и лъжеца вика "лъжат ви". Например: "нищо че си избран на законни избори." Общия процент подкрепа на бсп, при това с гласовете на етническия му клонинг дпс и фашизирания му клонинг атака е 23 % !!!. С такава подкрепа и тотална манипулация на изборите , да правиш правителство "законно" е не само арогантно и нахално , но и престъпно. Вече повече от месец в столицата ежедневно има протести , които се стократно по многобройни от протестите организирани срещу законното правителство на герб. Разликата лъжец гнусен е в това, че герб веднага дадоха оставка, а "законните" уроди в момента чакат познатото Виденово развитие.
цитирай
6. andrei - Защо вярваш на тази мръсна еврейка?
22.07.2013 10:15
Запомни едно;щом евреите са против Правителството,значи всичко е наред и то си върши съвестно работата!!!
цитирай
7. andrei - Защо вярваш на тази мръсна еврейка?
22.07.2013 10:16
Запомни едно;щом евреите са против Правителството,значи всичко е наред и то си върши съвестно работата!!!
цитирай
8. kordon - от kordon до vladov2007
22.07.2013 10:22
vladov2007 написа:
друго няма- освен да има резултат: стани ти да седна аз, нищо че си избран на законни избори.
Най върховния съд го постанови и само мутри могат да си позволят да нарушават постановеното. Задължение на всеки е да спазва и да съдейства за спазване на съдебните решения... ние сме улично медиина диктатура, която се опитва да свали законно избраните
!

Ако единственият Ви аргумент е, че законно избрано правителство не бива да бъде сменяно преди изтичането на мандата му, то кажете ми защо подкрепяхте и продължавате да подкрепяте свалянето на ГЕРБ преди да изпълнят установения от Конституцията законов срок на управление? Та нали любимите Ви комунисти, турци и фашисти (орел, рак и щука) дойдоха на власт след като предизвикаха безредици и кръвопролития из страната, при което имаше бой, чупене, къртене, палежи, и кабинетът Борисов доблестно си подаде оставката. Нали именно Вие и вашите кумири, обслужващи Русия, Турция и Държавна сигурност, се докопахте до властта след като прогонихте законно избраното правителство. Моля, стойте си в яслата не ставайте смешни с плиткоумието и избирателната си памет.

Знайте, че няма да толерирам повече пошли коментари и своевременно ще ги премахвам от блога си!
цитирай
9. kordon - от kordon до andrei
22.07.2013 10:47
andrei написа:
Защо вярваш на тази мръсна еврейка?
Запомни едно;щом евреите са против Правителството,значи всичко е наред и то си върши съвестно работата!!!

Аз не вярвам на никого и на нищо, освен на фактите и логиката. А по Вашата логика излиза, че щом евреите са против Хитлер, значи той е добър човек, който е вършил само добри дела...
цитирай
10. marystaneva - Кой цитира Гьобелс? Този, който го е чел...
22.07.2013 10:53
3. vladov2007,
А кои са го чели и са се учили от него? Национал-социалистите. Кои у нас са национал-социалистите? Обединените БСП и "Атака" ("Angriff" на немски). ДПС е там само за далаверата, при тях идеология няма. Дори основателят на първата национал-социалистическа партия у нас (преди над 80 г.) в началото на политическата си кариера е бил тесен социалист (комунист)... Сидеров просто си е присвоил името на тогавашния вестник на национал-социалистите. Толкова за цитата.

http://www.krumblagov.com/investigations/ataka.php

Относно статията - абсолютно е вярно, че това правителство върши държавна измяна! Как иначе могат да се нарекат назначенията на хора като: Делян Пеевски, Калин Тихолов, Иван Данов, Искра Михайлова, Иван Иванов, Иван Великов, Бейхан Дуран, Емил Иванов, Бат’ Сали и др., които съм изброила тук:

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/07/15/koi-vsyshtnost-upravliava-dyrjavata-dps-mafiiata-mafiiata-i-.1129986

Ако предаването на управлението на държавата в ръцете на криминално проявени лица не е държавна измяна, тогава какво е? Всеки ден, в който това престъпно правителство управлява, нанася огромни вреди на България. Ето и днес - ще ни задължат със заем от 1 милиард, от който държавата няма нужда. Може и вече да са го гласували. За всеки случай било... Или за да има какво да си разпределят в края на годината?! Спомням си как в края на 2008 г. за 2 седмици си разпределиха (разделиха) цели 2 милиарда (излишък)... Само че този един милиард заедно с лихвите по него ще го връщаме всички ние...
цитирай
11. batogo - !!!:)))
22.07.2013 11:22
Понеже Заренков е дал достатъчно изчерпателен коментар, само ще го поздравя!
цитирай
12. danailvdimitrov - E.Барух,Леа Коен ,Соломон Паси....един отбор "родолюбци"
22.07.2013 12:39
и още кой ли не с "еврейско потекло". Някак си не им се доверявам нещо....къде бяха преди да ги кажат тези "велики открития" за демокрацията ?
цитирай
13. kordon - от kordon до marystaneva
22.07.2013 12:41
Благодаря Ви за коментара, който е един вид подкрепа за изразената по-горе теза. Благодаря и за линковете. Разгледах статията (ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ КОЛКОТО СИ МОЖЕ ПО-БЪРЗО ОСТАВКА?), която сте публикували във Вашия блог и я намирам за много точна и вярна. Първата част от нея наистина е от Дойче веле (открих я в техния сайт). Поздравявам Ви за втората част с акуратно събрани скандални назначения, извършени от новото "експертно"правителство.
Поздрави и благодарности за подкрепата!
Виктор Кордон
цитирай
14. marystaneva - 14. kordon,
22.07.2013 12:57
Да, статията наистина е от "Дойче Веле". Аз ги попитах и ги помолих за линк. Вече го получих и го сложих в блога си. :) Не обичам "краденото", дори и да е виртуално. :)

Току що видях и още нещо (един приятел ми го изпрати). Един безотговорен законопроект, който допуска да има държава в държавата, дори няколко държави в нашата държава... Това не е ли също държавна измяна? Или е най-обикновена глупост?!

http://youtu.be/F0Jn9yQfEFI
цитирай
15. kordon - от kordon до marystaneva
22.07.2013 13:11
Отново Ви благодаря този път за линка към "Проектът за изменение на закона за вероизповеданията (внесен съвместно с АТАКА, забележете), противоречията му с Конституцията и заложените опасности в него. Или казано директно, системната, планирана и плавна ислямизация на България и обезличаването и като нация и народ, зад паравана на уж загрижеността и към Православната Църква".
Кажете, не са ли Атака, БСП и ДПС трите глави на една и съща ламя?!
цитирай
16. marystaneva - Експерти: Парламентът да не излиза в лятна ваканция, а да приеме спешни промени в Изборния кодекс!
22.07.2013 14:16
Депутатите да не излизат във ваканция през август, да приемат спешни промени в Изборния кодекс от Народното събрание и да се насрочат нови избори наесен. За това настояват групата „Експерти за граждански натиск“ в призив, изпратен до институциите и медиите.

http://utre.bg/2013/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%B2-%D0%BB%D1%8F/

Има и призив за обсада на Парламента 24 часа, без да спираме докато не подадат оставка.
Редуване на присъствието всеки когато може да се застъпваме.
Хора от цяла България да дойдат тук и да помогнат с присъствие.

https://www.facebook.com/visokolov/posts/10200308450450742



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4898471
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2287