Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.06.2013 14:10 - ГЕОРГИ КАДИЕВ ПОИСКА ОСТАВКИТЕ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА КОМУНИСТИТЕ - ЗАВИНГИ!
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 1249 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БСП се върна в парламента, за да възстанови морала, а не за реваншизъм, категоричен беше червеният депутат

Депутатът от "Коалиция за България" Георги Кадиев поиска оставките на Делян Пеевски и на Сергей Станишев в ефира на "Нова телевизия". Това са двете условия да бъде спасено правителството на Пламен Орешарски, заяви той и допълни, че това трябва да се случи "днес или утре".

Той коментира, че лидерът на БСП Сергей Станишев на няколко пъти заявил по време на срещата на групата, че ако не подкрепим изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, правителството ще падне. За Кадиев обаче този аргумент не е състоятелен и той е бил против. На заседанието на парламентарната група против идеята са гласували 16 депутати, а 8 са се въздържали.

После, тъй като такива са правилата в парламентарната група, болшинството "червени" депутати са подкрепили номинацията на Пеевски. Трима не са гласували - Янаки Стоилов, Младен Червеняков и самият Георги Кадиев. Още един депутат е нарушил правилата - Емил Костадинов, който е гласувал с "въздържал се".

Кадиев изтъкна, че и другите аргументи не са му звучали състоятелно. Станишев е представил кандидата и неговото желание да се справи с контрабандата. "Аз съм се занимавал с контрабанда дълго време и не съм чувал г-н Пеевски да е експерт", заяви той.

"ДАНС не е просто някаква агенция, това е контрашпионажа на България. Тук е антитероризъм, тук е борбата с корупцията по високите етажи на властта, тук е наркотрафик. Тук трябва професионализъм", категоричен беше Кадиев. Аз и моите колеги влязохме в парламента, за да внесем професионализъм и морал, но този избор изтри четири години работа на левите активисти.

БСП се върна в парламента, за да възстанови морала. "Вчера слушах от трибуната изказването на Христо Бисеров: "Боли ви", "Вадят ви зъбите". Затова ли дойдохме - за някакъв реваншизъм?", попита Кадиев. 


По статията работи: Деляна Петкова

Източник: investor.bg




Гласувай:
2



1. zaw12929 - КАКВА ОТКРОВЕНА ЗАВИСТ И ОМРАЗА А УЖ СТЕ ДЕМОКРАТИ...
26.06.2014 15:45
срещу Сергей Станишев,че отива в европейския парламент и навярно ще бъде номиниран за евро-комисар на значима за ЕС и България позиция!

Няма в ЕС друга държава,която да охулва свой депутат по този идиотски начин !

Такава държава,обаче е България и поради това сме и ще бъдем и занапред на този незавиден хал!

Народ който не цени и не уважава достиженията на всеки свой член от обществото е обречен на изчезване!

Гледам днес от ТВ екран,как Мутрата Борисов,хули с просташкият си език из коридорите на НС ,Сергей Станишев и Правителството на Пламен Орешарски,обграден от проституиращи "журналисти"и се питам;това ли Банкянско Говедо трябва да е пример за подражание на българите!

Знам само,че в ЕП се ценят високо образовани и ерудирани личности,които ясно и компетентно могат да артикулират по важни за ЕС въпроси,а не мучащи, Говеда,като Мутрата Борисов,чийто словоред и семантика не е присъщ на никой уважаващ себе си политик в Европа!

Мисля си,че номерата и простащината на Мутрата Борисов,могат да минават само на българска почва и поради тази причина не оглави листата за евро-депутати на ГЕРБ,което на практика си е самооценка за политическата му и личностна непригодност!

От тук нататък,на Мутрата Борисов,трябва все по-често да се дава микрофон,за да не остане дори и в глухите капчица съмнение,че е тъп като Тиква!Тази Тиква,тази тъпа Кратуна си въобразява,че отново някой би му поверил управлението на България!

НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА ПСИХОПАТА МУТРАТА БОРИСОВ!!! и кордони от продажници на България


цитирай
2. kordon - от kordon до zaw12929
28.06.2014 13:59
Обикновено отговарям на моите критици, но във Вашия случай това не се налага. Вие така добре сте се постарали да се изложите и дискредитирате с този Ваш коментар, че всякакво усилие от моя страна е напълно излишно. Няма да изтрия коментара Ви, само защото искам да стои като жалък апотеоз на болшевишкото слабоумие.

P.S. Ако не бяхте заслепен от злоба и комунистически фанатизъм, може би щяхте да забележите, че всички тези критики са отправени към С.С. от съпартиеца му Георги Кадиев и че материалът е от миналата година, когато никой и не подозираше, че С.С. ще дезертира в Европейския парламент, оставяйки съсипаната държава да бъде оправяна от други.
Така че, както казва един мой добър познат, „взимайте си матрьошките и бегом към Сибир”!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4894478
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2287