Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 15:56 - Първо съботата, после - неделята
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 8364 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 19.10.2023 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Първо съботата, после – неделята”.  Да сте чували този девиз?

image

   “Първо съботата, после – неделята
” се носи из ислямския свят. И не от вчера. А поне от четири  десетилетия. Произнася се и по друг начин: ”Първо евреите, после – християните”.  И ако е неясно за какво става дума, ще поясня: “Първо ще ликвидираме евреите, после – християните”! (За евреите свещен ден е съботата”, за християните – “неделята”). И още по-конкретно: “Първо ще ликвидираме еврейската държава, после – християнския свят”!

    Ако българинът не знае, че от четири десетилетия в ислямския свят се подготвят за войната с “неверниците”,  вина  за това носят журналисти и политици. Но, страшното е, ако са пропуснали да разберат този факт журналисти и политици. Което означава, че те  продължават да подстрекават с невежеството си, основано на тоталитарни идеологеми като провокират катастрофално неверни настроения и представи  сред обществеността.

 Преди трийсетина години Збигнев Бжежински предупреди, че времето на противопоставянето на идеологии отминава и се задават глобални сблъсъци, основани на верски различия.

   Президентът на Римския клуб – Рикардо Хохлайтнер, също предупреди за новите фактори, които ще са проблеми за света, един от които е “появата на видимо ирационални обществени движения, включително тероризмът”.

   Великите политически и икономически теории, които мотивираха действията на едни и предизвикваха съпротивата на други, като че ли стигнаха до края на пътя си”, констатират Александър Кинг и Бертранд Шнайдер в доклада си пред Римския клуб от 1991 г., озаглавен „Първата глобална революция.”

   Една толкова известна българска личност – Ванга, още преди Бжежински, в далечната 1980 г. предрече, че “човечеството ще преживее много природни и обществени катаклизми и бурни събития. Постепенно ще се променя и човешкото съзнание. Ще дойдат тежки времена, ХОРАТА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ГРУПИ ПО ВЯРА...” (Красимира Стоянова, Истинската книга за Ванга, с. 143 (подчертаното - от автора).

   За да се разбере светът днес, е нужно вникване в същността на Религията. А това е област, където, ако продължават да се изявяват комунистическите мекерета, ще нанесат гибелни вреди на общестество и държава, с техния атеизъм, негоден да обясни готовността на огромни маси от хора да умрат в името на Вярата и Бога.

   Глобалната заплаха на съвременния ислямски фундаментализъм стана възможна благодарение на няколко фактори:

-      възникна от арабо-израелския конфликт;

-   укрепна с включването на съветския блок, който изсипа  оръжие за разрастване на конфликта;

- получи морална и политическа легитимация с въвеждането  на ООП на международната сцена и в ООН;

-   разбра, че Западът се страхува като го остави да проведе верски геноцид над християните в Ливан;

-      на “Ислямската революция” Западът противопостави  “Сексуална революция”.

   От години се проповядва Ислям, който апелира към поход за завладяване на  света. Този Ислям разделя света на две: Домът на Мира Дар ес Салаам, в който са всички мюсюлмани, и Домът на ВойнатаДар ес Харб, в който се намират евреите и християните. Докато съществува Домът на Войната не може да има мир. Домът на Мира може и да му се налага да приема Дома на Войната, но в крайна сметка последният трябва да бъде  унищожен. В “края на дните”, в резултат на една велика “последна битка, в която всички евреи и християни, които не приемат Корана и не признаят пророк Мохамед, ще бъдат унищожени. Защото Ислям” означава “да покориш”.

   Иранският аятолах Хомейни многократно заявява, че Израел е предопределен като средство, което да предизвика мюсюлманите към пълно посвещение във войната, в която мюсюлманите ще подчинят Дома на Войната. Според него тази война е започнала...

   В “Хадит” – традиции (на арабски), свързани с Мохамед, пише, че в края на дните Аллах ще доведе евреите в Светата Земя, където мюсюлманите ще ги унищожат, след което ще продължат със завладяването и на останалия свят.

   Културата на смъртта е начин да се следва Аллах,а и това е нашето най-силно оръжие” - казва Шейх Назрала, лидер на “Хизбула”, разположена в Ливан.

    Слепи ли са настоящите “защитници на мира”, та не виждат как през последните години расте броят на погромите над “друговерците” в Пакистан, Иран, Индия, Русия, Израел, Косовo и Метохия, Нигерия, Судан, Индонезия, Филипините? Къде бяха “миролюбците”, когато ислямските фундаменталисти изклаха в Ливан 100 000 християни маронити, а 60 000 християнки изнасилиха?

    Иран въведе в действие ядрения си реактор край Бушер. Иска да въведе и други. Специалистите се питат за какво му са на Иран атомни реактори, след като има в изобилие петрол и газ - чудесна възможност за развитие на енергетиката. Според анализ на ВР (British Petroleum) Иран е на 5-о място в света по запаси от нефт, които ще стигнат за 73 години при сегашното ниво на добив, и на 2 място в света - след Русия, по запаси на природен газ, чиято прогнозна експлоатация надхвърля 100 години.

    Иран е основният генератор на “Ислямската революция”, неин мощен поддръжник – финанси, политика, оръжие.

   В Израел са изключително обезпокоени от иранската ядрена програма. Повод за безпокойството са постоянните официални ирански заплахи, че щом Иран се сдобие с атомна бомба, веднага “ще я използуваме срещу Израел.В този ден стратегията на Запада ще навлезе в задъдена улица, тъй като само една атомна бомба може да унищожи Израел, докато израелската контраатака ще нанесе само частично поражение върху ислямския свят” – думи на вече екс-президент Рафсанджани.

    "В момента се прави необходимото, за да иде ционисткият режим в ада, където ще го последва всяка друга страна, която го подкрепя", заканва се пък сегашният президент  Ахмадинеджад.

    Иран разполага с ракети с далекобойност 8-10 000 км, способни да стигат Европа. А Израел е значително по-близо. А и защо трябва да летят ракети от Иран към Израел, като те могат да бъдат изстреляни и от Ливан, Газа, Сирия?

    16 хиляди ракети, с далекобойност от 30-70 км, са разположени в Южен  Ливан, където „Хизбула” очаква нареждане от Иран за да ги изстреля към Израел. Хиляди ракети ще излетят и от Газа. Тротил ли ще носят, химически бойно-отровни вещества, биологични, а не е изключено да са и с ядрени заряди? И след не повече от 7  минути ще се взривяват и над Йерусалим, и над Тел Авив...

    А Сирия може и да не чака нареждане от Иран, а да действа сама. Както го заявява напоследък, че, ако уличните размирици в страната придобият либийските размери, ще предприеме ракетна атака върху Израел, с цел да дестабилизира ЦЕЛИЯ РЕГИОН. Ответният отговор на Израел не закъсня. И той е, че, ако Сирия предприеме ракетна атака срещу Израел, час по-късно Сирия няма да съществува...     

     През 1997г. небезизвестният генерал Лебед сподели при посещението си в САЩ, че като ръководител на военна комисия, назначена за разследването на наличността на 142 куфарчета-бомби, представляващи специфична разработка на тактическо ядрено оръжие, установила липсата на 84 от тях, за което е докладвал лично на президента на Русия, по онова време - Борис Елцин. Заради изказването си генерал Лебед е обвинен от Главния прокурор на Русия за издаване на държавна тайна. По-късно генералът загина при въздушна катастрофа, обвита в мистериозни обстоятелства...Къде ли са тези „изчезнали” куфарчета, които чакат да настъпи времето за да бъдат задействани...

     Преди няколко години “бащата” на ядрената бомба на Пакистан – Хабдур Хан, притиснат от международната агенция за атомна енергия (МААЕ), призна, че през 90-те години на миналия век е предал технологията за производство на ядрено оръжие на Ирак, Иран, Северна Корея, Сирия, Либия. Докъде са стигнали цитираните страни в стремежа си да се сдобият с ядрени оръжия, може само да се гадае.

   Ако политиката на дипломацията не даде резултат за предотвратяване на евентуални ракетни ядрени атаки от Иран, Ливан, Газа, Сирия, то военният конфликт е неизбежен... 

   За нас, разположените в периферията, граничната бразда с един радикализиращ се Ислям играта, с която ни баламосват и делят на “миролюбци” и “войнолюбци”, трябва да приключи. България, поради своето географско разположение не трябва да допуска да е сама. И разединена. Задача, която  не може да бъде решена от  политици и пропагандатори, дългогодишни храненици на различни ориенталски, арабски и мюсюлмански институти и организации – у нас и в чужбина. Нашата общественост трябва добре да си отвори очите, за да ги разпознае и да не допусне да я разединят.

    Ако християнският свят продължи да е разединен и да отстъпва, тогава неизбежно идва “Първо съботата, после – неделята”. След израелската държава ще е на ред и  християнството”. И за “миролюбците” в Европа и света ще дойде “мирът на Саладин “ и  мирът на Мохамед” ...

    Видно от случилото се при нашите западни съседи...

 

     http://www.youtube.com/watch?v=Htou6tT4OEA

 




Гласувай:
4



1. анонимен - Заради това бе проведен Възродителния процес
13.02.2012 21:59
Това си беше. Тогава социализмът го решаваше като прецени, че верските различия са остарели и народът може да бъде сплотен от интернационализма, т.е. и ние, и бедните в Турция, и по света сме отсам, а експлоататорите са от там. Тогава арабските емирства започнаха да субсидират правоверните, а чичо Сам да ги подкрепя, че в България има геноцид над мюсюлманите. САЩ подкрепи и муджехедините, които от непревземаемия Хиндокуш бяха трън в петата на СССР. Сега, когато проблем са Иран и Сирия ни обработват, че там има ислямски фундаментализъм. Това е двуличие. Не поддържам тези, които попречиха за приобщаване на българските мюсюлмани към Български патриотизъм. Някои имат имперски амбиции да сочат врага според интересите си. Защо тогава не стана дума за тази заплаха? Шмекери.
цитирай
2. анонимен - " Глобалната заплаха на съ...
11.03.2012 09:41
" Глобалната заплаха на съвременния ислямски фундаментализъм стана възможна благодарение на няколко фактори:

- възникна от арабо-израелския конфликт;

- укрепна с включването на съветския блок, който изсипа оръжие за разрастване на конфликта;

- получи морална и политическа легитимация с въвеждането на ООП на международната сцена и в ООН;

- разбра, че Западът се страхува като го остави да проведе верски геноцид над християните в Ливан; " Всичко това щеше да го реши Хитлер, но някой му попречи.
цитирай
3. анонимен - Поздравявам Ви
07.04.2012 14:43
г-н Мачканов, поздравявам Ви! Прочетох Вашата книга "Предсказано от Библията" и много ми хареса! Особено съжденията Ви.
цитирай
4. watchtowerman - Благодаря.
07.04.2012 19:52
анонимен написа:
г-н Мачканов, поздравявам Ви! Прочетох Вашата книга "Предсказано от Библията" и много ми хареса! Особено съжденията Ви.

Новата ми книга "Битката за Йерусалим" по-прецизно допълва и доразвива темата от "Предречено от Библията"
цитирай
5. zarenkow - Всички инструменти за въздействие еърху обществото , като религия , философия и т.н.
26.04.2012 14:58
се модифицират , активират и употребяват единствено от фактора икономика. Основите , насоките и режисурата в световната икономика е в ръцете на развитите страни . Отговорността за последствията също. Да виждаш следствията вместо причините е проблем на виждането. Усилията трябва да са към причините , следствията се решават само чрез тях. Някои чрез парите си се смятат за недосегаеми и неуязвими , богоизбрани и защитени. Глупави са защото обричат и себе си и другите. Зависи и от нас колко сме глупави и дали ще го позволим.
цитирай
6. анонимен - tyrcuy
04.05.2012 17:58
sybota
цитирай
7. анонимен - peturstoqnov
04.05.2012 18:01
nedeliata mina
цитирай
8. mahatma - Няма как да "мине неделята"
23.10.2012 21:09
анонимен написа:
nedeliata mina

преди да е "минала съботата". Но като гледам "съботата" ви се заклещи в гърлото и сте на път да гушнете китката, особено кога ви се изчерпи петрола след 5-8 години.
цитирай
9. minevv - ох
03.12.2014 15:36
дано малко разум дойде в главите на вярващите, особено на Ислямистите...
Иначе ни чакат нови 10 тъмни векове....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2280562
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол