Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2017 12:49 - ЕТО КАК ГАЛЯ- БАНИЧКАТА СТАНА ГЛОРИЯ И ПОСЛЕ МЕГАЗВЕЗДА
Автор: varg1 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1209 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Ето как Галя- Баничката стана Глория и после мегазвезда  

Примата на поп фолка Глория- преди и сега. Разликата е видима и тя не се дължи само на годините. Певицата, като много от колежките си, се е подлагала на доста корекции, за да подобри визията си. Но за разлика от тях, при нея всичко е направено с мярка. И резултатът не е стряскащ, дори напротив.

Мнозина от феновете са на мнение, че към днешна дата любимката им изглежда доста по- добре, отколкото в зората на кариерата си, когато все още беше просто Галя и после Галя- Баничката. В началото на 90- те тя е с доста по- закръглено и бузесто лице. Но защо Баничката ще се запитат може би мнозина?! В Бургас автентичната история е широко известна.

Преди четвърт век начинаещата тогава певица Галя идва с влак от Русе за участие в Бургас. В района на жп гарата в морския град има пейка, където тя сяда и се е замислила, брои дребни левчета и стотинки. Предстои й концерт в новооткрития бар "Плейбой" в кв. Победа и навярно си прави сметката, как да иде до отдалечения квартал- с такси или рейс. Преглежда си и музикалния репертоар който към онзи момент е бил "копи- пейст" на кънтри легендата Доли Партън. В този момент покрай нея минава трикратния световен и европейски шампион Антон Коджабашев. Близки до него лица разказват как бившия шеф на щангите и бизнесмен вади лични пари и купува топла баничка на Глория. Може би от съжаление.

Нощното участие в еротичния бар пък и "подарява" артистичния псевдоним Глория. Така се е казвал балета в нощното заведение, който пък е бил неизменна част от шоу- програмата до ранни зори. Така Галя става Глория, а т. нар. кръстник е местния мениджър на име Георги. Няколко седмици по- късно Глория е поканена да участва в откриването на друг бар "Плейбой", този във Велико Търново. На място завързва тесни контакти с широко известен лидер на силна по онова време групировка. Въпросният лидер към онзи момент е в разцвета на силите и младостта си. С днешна дата е покойник. Осведомени твърдят как същия вади и дава където трябва 10 000 долара за да тръгне устремно нагоре кариерата на сегашната прима. Въпросната компания тогава и сега се води шапка на чалга звездите.

Иначе в момента Глория е с много по- ясно очертани и плътни устни, както и с видимо изтънен нос. Скулите й пък са изключително подчертани, което е променило изцяло и формата на лицето й.

Самата певица отказва да коментира слуховете, че има корекции, но и не ги отрича, тъй като са доста видими. Не може да отрече все пак, че промяната във вида й се дължи не само на корекциите. А и на здравословното хранене и хранителни режими, които спазва от години.

Благодарение на които към днешна дата е доста по- стройна отколкото преди 20- на години и повече например, когато тепърва стартираше кариерата си край Дунава и Дунав мост 1.

 

Г. Георгиев




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126153
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031