Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2017 12:52 - Чистият като сълза Японец, идиотски реклами и бутикова война за власт
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В абсурдна държава живеем,  смехотворна и трагикомична. Киро Японеца, когото се опитаха да убият няколко пъти и за когото бившият американски посланик Джеймс Пардю пише в грама до Държавния департамент на САЩ, че “ е известен цигански барон, свързан с „Интергруп“ и с Иван Тодоров-Доктора и се занимава с трафик на хора и нелегални емигранти….“, се появи тази сутрин по БТВ в академичен вид, с очила и чист като момина сълза. Киро Японеца говори как ходил на църква, как се молил по няколко пъти на ден, какъв добър и хрисим човек бил?! Баронът цигански събори емблематичната „Двойна къща“ в София и каза, че не съжалява за това. Как да съжалява, когато знае, че в България на такива като него – всичко е позволено?! Питам: Докога БТВ и Нова телевизия ще канят подобни персони, като Киро Японеца и ще им правят PR?

Когато човек сметне, че е видял най-идиотската българска реклама се появява нова, която чупи идиотомера. След онази ужасяваща реклама на банка Пиреос с момичето, което трябва да завижда на двете си приятелки, които ходили до Япония се появи „чудната“ Ода за грил майстора на Лидл. Който чуе въпросната песничка, едва ли ще иска да влезе някога в Лидл – толкова нескопосано и инфантилно е написана, музицирана и изпълнена „одата“. Тайно се надявам, рекламистите създали този „продукт“ да са търсили обратен ефект – рекламата да е толкова идиотска, че да се запомни от зрителите. Ако е така – успели са!

Войната между Сотир Цацаров и Лозан Панов е смехотворна. Всъщност за власт и пари се бият Пеевски и Прокопиев. И на децата е ясно, че Цацаров и Панов са техни оръжия. Но кого го интересува тази война, освен замесените в нея? Тя само показва какво затлачено блато е съдебната ни система. Която, заедно със здравната няма да се реформира в близките 100 години. Дотогава и Земята може да я няма, но цацаровци и пановци и техните кукловоди ще ги има.

„Великият” учител Емил Джасим се появи с навирено перчемче по телевизия БТВ, ведомствена медия за грантаджиите на фондация „Америка за България”. Венелин Петков явно обича да гледа Джасим по телевизията, където се прави на пенкелер по безброй теми. Но на мен този учител ми звучи фалшиво, снобски и високомерно. И веднага се сещам за глупостите, които наговори за Васил Левски.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178574
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1663
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930